• 1.154.024
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Listede Kimler Yok ki ! İşte Tüp Mide Ameliyatı Olan Ünlüler

Listede Kimler Yok ki ! İşte Tüp Mide Ameliyatı Olan Ünlüler

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Tüp mide ameliyatı nedir? Neden yapılır? Tüp mide ile obezite sorununa veda etmeye çalışanlar arasında sık sık ünlü isimlere de rastlıyoruz. Tüp mide cerrahisinin sonucunda mucize değişimler gözler önüne serilirken tüp mide ile zayıflayan ünlüler de giderek artmaya başladı. Sizin için tüp mide ameliyatı geçirerek başarı ile fazla kilolarından kurtulun ünlülerin önceki ve şimdiki hallerini ve kilo verme maceralarını bir araya getirdik. Siz de tüp mide ile ilgili daha çok bilgi edinerek yeni bir hayata merhaba diyenlerden olabilirsiniz!

Tüp Mide Ameliyatı Nedir?

Tüp mide ameliyatı ya da mide küçültme cerrahisi amacı fazla kilolara sahip, normal kilo sınırı aşmış ve bu yüzden yaşam kalitesini aynı zamanda da yaşam süresini arttırmak isteyen kişilere çözüm olmaktadır.

Mide hacminin küçültülmesi işlemidir. Midenin muz şekli gibi bir görüntü alır böylece yemek porsiyon boyutlarının oldukça küçülmesi sağlanmaktadır. Tüp mide operasyonu öncesinde bir tabak yemek yerken, tüp mide operasyonu sonrasında yaklaşık 4-5 kaşık yemek ile kolayca doyabildiğini ifade etmektedir.

Gastrik Bypass Ameliyatı Nedir?

Gastrik Bypass ameliyatı ile amaç hastanın kilo vermesi, kişi 40 ile 100 arasında kilo verebilir. Ayrıca diyabet, şeker, tansiyon, eklem gibi rahatsızlıkları ameliyat sonrasında yok olmaktadır. Mide küçültme ameliyatı olan Gastrik bypass diğer adıyla Bariatrik Cerrahi, midenin ortalama %80 ‘lik bölümünü cerrahi olarak çıkarılmasıdır. Bu ameliyat hem kilo vermek hem de metabolik bozuklukların iyileşmesinde tercih edilir. Mide küçültme ameliyatı ile kiloların yüzde 40 hatta 50’si kısa sürede verilebilir.

Mide Ameliyatı Nedir?

Hamdi Alkan

Ünlü oyuncu ve komedyen Hamdi Alkan tüp mide ameliyatı olanlar arasında en büyük değişimi gösteren ünlülerden biri. Kilolu olduğu dönemlerde büyük sağlık sorunları yaşayan Alkan, ameliyat sonrasında 4 ayda 44 verdi.

Ameliyattan önce detaylı bir araştırma yaptığını söyleyen ünlü komedyen Hamdi Alkan, estetik kaygıları olmadığını ancak sağlığı için ameliyat olduğunu söylüyor. Komedyen 44 kilo vermeden önce ameliyatında midesinin %80’ini aldırarak yeni bir hayata adım atmıştı.

Hamdi Alkan Nasıl Zayıfladı?

İlgili Haber

Okan Karacan

Ünlü sunucu Okan Karacan da mide küçültme yaptıran ünlüler arasında yerini alıyor. Bir sene içerisinde 60 kilo veren Karacan, 10 senede toplamda 400 kilo alıp verdiğini ve mide bypass ameliyatı sayesinde özgüvenin aynı zamansa da uyku düzenine hayatında birçok alanda değişiklik olduğunu belirtiyor.

Obezite ile yüzleşerek ameliyat kararı alan ünlü şovmen, beş hafta gibi kısa bir süre içinde her yiyeceği yiyebilecek hale gelecek kadar iyileştiğini açıklıyor. Yeni yaşamı için en büyük motivasyon kaynağının oğlu Alican olduğunu söyleyen Karacan, yeni hayatında acı ve tatlı yiyeceklerden tamamen uzak durarak yeşillik ağırlıklı besleniyor.

Okan Karacan Nasıl Zayıfladı?

İlgili Haber

Işın Karaca

Ünlü şarkıcı Işın Karaca çocukları için bu ameliyatı tercih ettiğini amacının güzellik için olmadığını dile getiriyor. Işın Karaca, Tüp mide ameliyatı yaptıran ünlüler arasında yerini alarak 105 kilodan hedeflediği 65 kiloya düşüyor.

Ameliyat olmadan önce diyabet, tansiyon ve tiroid problemleri bulunan ünlü sanatçı ameliyat sonrasında iyileştiği sağlık sorunlarının yok olduğunu, ameliyatın ilk haftasında yalnızca ayran ve tavuk suyu ile beslendiğini söylüyor. Bir süre sonra katı besinleri özlediğini itiraf etse de sanatçı bu şekilde asitli içeceklere veda etmiş. Karaca’nın değişimi görenleri şaşırtıyor.

Işın Karaca Nasıl Zayıfladı?

Kaan Kural

Ünlü basketbol spikeri Kaan Kural tüp mide ile zayıflayan ünlüler arasında yer alan bir diğer isim. Ameliyat tarihi olan 1.5 sene öncesinde 210 kilo olan Kural, geçirdiği ameliyatın ardından 85 kilo verip 125 kiloya ulaşmayı başardı. Midesinin yine %80’ini aldıran bir diğer ünlü isim olan Kural, eşinin de durumdan mutluluk duyduğunu belirtirken ameliyatından sonra açlık hormonlarının düşüşe geçtiğini belirtti.

Kaan Kural Nasıl Zayıfladı?

Pelin Öztekin

Çocukluğundan beri kilo problemi olan Pelin Öztekin, doktorlarının ısrarları üzerine ameliyat olmaya karar vermiş ve sonucunda 90 kilo vermeyi başarmıştır. Görenleri şaşkına çeviren ve bu başarısını kazanmak için tüp mide ameliyatı olanlar arasında yerini alan Pelin Öztekin bundan 2 sene kadar önce geçirdiği tüp mide operasyonu ile 70 kilo verdi. Ameliyat sonrasında spor sayesinde formunu korumaya devam ettiğini belirten ünlü oyunca ameliyat öncesi 140 olan kilosunun şu an 70 olduğunu belirtti.

Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı?

İlgili Haber

Hakan Aysev

Hakan Aysev ameliyattan sonra, yarım köfte hatta az bir çorbayla doyduğunu, kendini adeta 12 yaşındaki bir çocuğun midesine sahip olduğunu dile getiriyor. Mide küçültme ameliyatı sonrası 10 ayda 60 kilo vermeyi başarmış. 150 kilodan 90 kiloya düşmüş.

Ameliyattan öncesi hayatında, bedeninin ölçüsünü bilmediğini, özel olarak kıyafet dikim yaptırıp giydiğini sözlerine ekledi. Tam 14 beden küçülen Hakan Aysev, şu an 38-40 beden. Kızı için zayıflama kararı alan Hakan Aysev, kızının büyüdüğünü görmek için ve uzun süre yaşamak isteği olduğundan bahsetti. Hayatında kiloları dışında karamsar düşüncelerini atmış bulunmaktadır.

Hakan Aysev Nasıl Zayıfladı?

İlgili Haber

Yeşim Ceren Bozoğlu

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, bir çok deneme sonucunda kilo vermeyi başarmış fakat verdiği kiloları geri kalmıştır. Çabalarının sonunda istediği fayda ve farkı görmeyen sevimli ve başarılı oyuncu, gastrik bypass ameliyatı olarak kilo veren ünlüler arasında yer almaktadır. Yeşim Ceren Bozoğlu gastrik bypass ameliyatı ile 7 ayda 20 kilo zayıfladı zaman geçtikçe daha da gözle görülür fark yaratmaya güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor. Paylaştığı instagram hesabındaki fotoğrafları ile takipçilerini her geçen gün şaşırtıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu Nasıl Zayıfladı?

İlgili Haber

Seren Serengil

Seren Serengil mide küçültme ameliyatı ile 3,5 ayda 25 kilo vererek en çok konuşulan isimlerden olmuştur. Ameliyat olmaya sağlık sorunları yüzünden acile kaldırıldıktan sonra karar veren Serengil, ameliyat olmadan önce kilo veremediğini diyabet ve yüksek tansiyon rahatsızlığı olduğunu bu yüzden kilo veremediği ve acillik olduğunu ifade etmiştir.

Sağlık sorunlarının yok olması için ya ameliyat olacaktı yada kilo vermesi gerekirdi ama bir çok kez diyet yapmış ama başarılı olamamıştı verdiği kiloları geri almıştı. Ameliyat olmaya karar verdiğinde gerekli testleri yapıldı ve doktoru onayında ameliyatı gerçekleştirilen Seren Serengil, ameliyat olduktan sonra tansiyonun düzeldiğini yükselmediğini dile getirdi. Verdiği kilolar sayesinde vücudundan giden yağları kasa çevirmek için hoca eşliğinde egzersizlerini haftaya üç gün yapmaya özen gösteriyor.

Seren Serengil tüp mide ameliyatı olduktan sonra hayatına yeniden başlamış, kendisine aşık olmuş eskiden dışarıya çıkmak istemez iken artık kendine çok güveniyor ve çok seviyor. Mide küçültme ameliyatı olduğu için çok mutlu.

Seren Serengil Nasıl Zayıfladı?

Gülçin Hatıhan

Mide küçültme ameliyatı sonrası 8 ayda tam 60 kilo veren Gülçin Hatıhan, Poyraz Karayel dizisinin Ümran’ı olarak bilinmektedir. Gülçin Hatıhan’ın bu büyük değişimi izleyicilerini şaşırttı. Bir kaç yıldır kilo sorunu yaşan Hatıhan, çözümü ameliyat olmakta buldu ve pişman değil.

 

 

Gülçin Hatıran Nasıl Zayıfladı?

Linet

Ünlü şarkıcı Linet çocukluğundan beri sorunu olduğunu söylemişti. Yaklaşık 40 kilo veren Linet, kilolarından diyet ile kurtulduğunu söylemişti. Ama bir kaç haber sitesinde mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmektedir.

Linet Nasıl Zayıfladı?

Çiçek Dilligil

Çiçek Dilligil, son yıllarında bazı sağlık sorunları yaşadığı için, hayattan zevk almak ve oğlu için kilo vermek istemiş. Mide küçültme ameliyatı olmaya karar veren Çiçek Dilligil, ameliyatı araştırırken, kendini şansa bırakmak istemedi ve tam 8 doktordan ameliyat için bilgi aldı. Sonucunda ameliyat olabilmek için doktoru ile konuşup kilo alması gerektiğini öğrendi seve seve 96 kilo oldu. Ameliyat olabilmek için seve seve kilo aldı. Ve sonucunda 30 kilo verdi.

Ameliyat olmadan önce bir çok kez diyet yapmış uzman diyetisyenle kontrolünde uygulamıştır ama istediği gibi bir sonuç alamamıştır. ”Benim için mide küçültme operasyonu son şansımdı” cümlesiyle ifade ediyor. Ameliyat sonrasında zaman içerisinde beslenme düzeni oturdu. Şimdiki hayatında bir tabak mantı geldiğinde 2-3 çatal yedikten sonrası doyduğunu söylüyor. Mide küçültme ameliyatı olduğu için mutlu, artık eskisi gibi olmayacağını sözlerine ekliyor.

Çiçek Dilligil Nasıl Zayıfladı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg