• 966.362
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Uraz Kaygılaroğlu’nun Kilolar ile Mücadelesi

Uraz Kaygılaroğlu’nun Kilolar ile Mücadelesi

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Zayıfladı? Sorun olan ve sağlık sıkıntıları yaratan kilolardan kurtulmak çok da kolay olmuyor. Diyet, spor, egzersiz derken bazı kişiler kilolarını verirken, bazı kişilerde işe yaramaz. Bir çok kişi mide küçültme ameliyatlarını denerken bazıları ameliyat riskine girmek istemezler. Ünlülerde artık mide küçültme ameliyatlarına başvurarak kilo verirken, Uraz Kaygılaroğlu bunu düzenli beslenme ve spor ile başaranlardan.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

30 Haziran 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur.  19 yaşında başladığı oyunculuğa 10 yıldır devam etmektedir. 2014 yılında Melis İşiten ile evlenen Uraz Kaygılaroğlu günümüzde hala evliliğini sürdürmektedir. Son yılların en gözde oyuncularından olan Uraz Kaygılaroğlu ilk başlarda 2006 yılında arka sokaklar dizisi ile ekranlarımızı girmiştir.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Sonrasında Harem (2012), pis yedili, (2011) eski hikâyem (2013), yedi güzel adam (2015), ailemin başına gelenler (2015) ve en son olarak da Baba Candır (2015) dizi ve programlarla hayatımıza giren ve hayatımızın bir parçasıdır. Olan Uraz Kaygılaroğlu gün geçtikçe zayıflayan ve iki yılda 62 kilo vererek azmini kanıtlamış olan bir oyuncudur.

En çok beğendiği oyuncu olarak belirttiği Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu ve onun aldığı rollerde vücudunuz her rolde farklı kullandığını ve bunu çok beğendiğini söylemiştir. Zayıflama aşamalarında oyunculuktan da geri kalmayan genç oyuncu bu süreçte dizi çalışmalarına devam etmiştir.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Kilo Verdi?

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Kilo Verdi?

2 yılda 62 kilo veren Uraz‘a sorulduğunda kendisinin hiçbir şekilde bir mide operasyonu geçirmediği öğrenilmiştir. Peki ya 62 kilo nasıl verildi sorusuna ise şöyle yanıt vermiştir; günde 6 öğün yemek yedim ve öğünlerinde sebze ve ızgara ağırlıklı beslenerek ve ana öğünlerin yanında mutlaka az yağlı salata ile diyetimi destekleyerek 2 yılda 62 kilo verdiğini açıkladı. Bunların yanı sıra araştırılmadan ve yeterince bilgi sahibi olmadan istenilen mide ameliyatları ve zayıflamak için takviye ilaçlar kullanılmamalıdır.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Beslendi?

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl Beslendi?

Bir insan istedikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur dedi ve ekledi öyle 3 ayda 30 kilo verenlerin yaptığı o kadarda sağlıklı bir şey değil çünkü kalıcı kilo kaybı olmadığını ve bir süre sonra dengeli beslenilmediği ve dikkat edilmediği takdirde yeniden eski hallerine döneceğini belirtti.

Bunların yanı sıra spor yapmayı da ihmal etmeyen geç oyuncu şimdilerde verdiği bu kilolardan sonra kilolu olarak geçirdiği zamanlarına ve kaybettiği yıllarına üzülen genç oyuncu bundan sonraki hayatını daha güzel geçirmek istediğini ve kilo vermiş olsa bile dengeli beslenmeye ve düzenli spor yapmaya dikkat ettiğini söylemiştir.

Bu değişimi gören dizi yapımcıları bu zamanlarda daha çok rol teklif etmeye başlamışlardır. Zayıfladıktan sonra önü acılan genç oyuncu şimdilerde TRT1 de yayınlanan baba candır dizisinde rol almaktadır.

Uraz Kaygılaroğlu Nasıl 70 kilo Verdiğini Anlattı – Video

 

Hangi ünlülerin, nasıl kilo verdiğini öğrenmek için aşağıdaki ilgili habere göz atın;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg