• 150.472
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Azmin Zaferi 8 Ayda Tam 65 Kilo Verdi

Azmin Zaferi 8 Ayda Tam 65 Kilo Verdi

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Eski eşine inat 8 ayda 65 kilo verdi..

Kocasıyla yaşadığı kavgalar dolayısıyla üzüntü ve stresten bir yılda 145 kiloya kadar çıkan 45 yaşındaki ev hanımı Gaziantepli Ayten B. , eşinin onu terk etmesi, çocuklarının da baskıları üzerine  Ayten B. fazla  8 ayda 65 kilo verdi.

8 Ayda 65 Kilo Nasıl Verdi?

Gaziantep’te Sosyal Tesisteki spor salonunda haftanın 6 günü spor yapan ve Diyetisyen kontrolünde olan Ayten B., 8 ay sonunda 80 kiloya düşerek, sağlıklı bir yaşama “merhaba” dedi. Ayten Hanım henüz bırakmış değil , hedefi 20 kilo daha verip 60 kiloya düşmek. Bu  muhteşem azmiyle çevresindekilere örnek olan Ayten B., öncesinde de gençlik yıllarında da kilolu olduğunu fakat sıkıntı ve stres üzerine 145 kiloya çıktığını söylüyor.

Fazla kiloları sebebiyle eşinin ondan ayrıldığını , etrafındaki insanların ondan utandığını anlatıyor. Küçük oğlum onun okuluna gitmemi istemiyordu benden utanıyordu.Herkesin annesi zayıf senin gibi kilolu değil sen neden böylesin diyordu.

Ev İşlerini Yapamaz Hale Gelmiştim

Bunalıma girmiştim psikolojim hiç iyi değildi. Dışarı neredeyse hiç çıkmıyordum. Çünkü üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. Fazla kiloları sebebiyle solunum zorluğu yaşayan Ayten B. doktora başvurduğunu söyledi. Doktorun mide tüpü operasyonu uygulamasını kabul etmeyen Ayten B. düzenli spor ve kaliteli diyet ile kilolarından kurtulabileceğine inandığım için kabul etmedim dedi.

Ben Yaptım Oldu Herkes Yapabilir

Sosyal tesiste diyete ve spora başlayan Ayten B. o günden sonra hayatım düzene girmeye başladı dedi. Sadece kendi çabalarıyla fazla kilolarından kurtulduğunu söyledi. Zayıfladıkça hayata tutunan kadın ‘kendimi sevmeye başladım, beni fazla kilolarımdan dolayı bırakan eşim geri barışmak istedi’.’ İnsanların içinde rahatça dolaşabiliyorum . Çarşıya ,pazara kendim gidebiliyorum. O negatif kadın gitti yerine pozitif bir Ayten geldi diyor. Çocuklarımla daha fazla vakit geçirmeye başladım. Herkese tavsiyem kesinlikle yılmasınlar ben yaptım oldu herkes yapabilir.

 

Obezite cerrahisi olmayı mı düşünüyorsunuz? Sizde bizimle sorunlarınızı ve tüp mide ameliyatı olduysanız başarı hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg