Anlık Durumunuzu, Deneyimlerinizi ve Sorularınızı Bizimle Paylaşın...

ERGUN ERGUN @ergunr 4 sene önce

Merhaba, Ankara da yuksek fiyat olmayan tup mide ameliyati yapan hastane tavsiye edebilirmisiniz…calismiyorum, sigortam yok, fakat azicik birikmis le tup ameliyat olmak istiyorum. Toplam 20 kilo vermeliyim.

avatar
YUNUS EMRE POLAT @emre 6 sene önce

Özgür
Mide balon ameliyatı ücretsiz yapılıyor mu ? Ve nerede yapılıyor faydalı mı?

  1. AYSEL DEMİR @ says:
avatar
YUNUS EMRE POLAT @emre 6 sene önce

Yasemin
Ayağım kırıldı acil kilo vermem lazım vki 37
merhaba

ben 5 ay önce balkondan düştüm ve ayak bileğim kırıldı. Ayak bileğimde 15 kırık var ve acil kilo vermem gerekiyor. Vki 37. Kuruldan geçebilir miyim ? Ayrıca ayağımda kireçlenme var…

avatar
YUNUS EMRE POLAT @emre 6 sene önce

Obezi Cerrahisine Uygun muyum?
Merhaba,
24 yaşındayım. 5 yıl önce 18 kilo vermiştim bir diyetle ama bunu 40 kg olarak geri aldım. Şu an 95 kiloyum ve boyum 160, 37.1 BMI.
Ek herhangi bir sağlık sorunum yok şu an safra dışında ki o da neredeyse herkesde var zaten, fakat ailemde diyabet, tansiyon ve obezite var. Yani ileriki yaşlarımda bu tarz sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirim.
Operasyon için uygun muyum?

avatar
YUNUS EMRE POLAT @emre 6 sene önce

Zeynep Demir
Merhaba. Ben 27 yaşındayım. Boyum 168 kilom 113. Sağlıksal hiç bir sorunum devamlı kullandığım herhangi bir ilaç yok. Mide balonu uygulaması yaptırmamda bir sakınca var moıdır? Ve bu uygulamayı yapan istanbul daki devlet hastaneleri hangileri?

avatar
YUNUS EMRE POLAT @emre 6 sene önce

selin

merhabalar, 26 yaşındayım. 1.60 boya 94 kilodan akapuntur ile 84 kiloya düştüm. daha sonraları diyet ile 75 kiloya düştüm. fakat yeme bozukluğum, kusma, çok yedim hissiyati ile yaşiyorum. artık kiloda veremiyorum. insülin direncim var. ve hayat kalitem çok düştü. kansızlık, saç dökülmesi benzeri şeylerde cabası.. peki illa bu olanaklardan yararlanmak için obez mi olmak gerekiyor.fazla kiloluları da destekleyecek yöntemler yok mudur? teşkkürler..

VÜCUT KİTLE İNDEKSİ HESAPLAYICI

cm
kg