• 1.195.250
Anasayfa
Başarı Hikayeleri 18 Ayda 95 Kilo Veren İngiliz Kadının Başarı Öyküsü

18 Ayda 95 Kilo Veren İngiliz Kadının Başarı Öyküsü

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

İngiltere’de yaşayan 25 yaşındaki Harriet Jenkins isimli genç bir kadın, obezite ile yaşamaktan sıkılıyor ve kendi kilo verme hikayesini yazmak için bir spor kulübüne kaydoluyor. 165 kilo olarak girdiği kulüpten tam 95 kilo birden verip 70 kilo olarak ayrılan genç kadın, kulübün de en çok kilo vermeyi başaran üyesi unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Harriet Jenkins Kilo Verme Öyküsü ile Hayran Bırakıyor

Fit bir vücuda sahip ve kilo vererek sağlıklı bir hayata kavuşmak tüm kadınların isteği. Estetik kaygılar kadar sağlığımızı da düşündüren obezite ise bu konuda en büyük düşmanımız. Ancak doğru beslenme ve düzenli spor her geçen gün farklı bir kilo verme öyküsü yazan isimler görmemizi sağlıyor. Sağlıklı bir yaşama kavuşmak ve fazla kilolarınıza veda etmek sizin de hayaliniz ise bu genç İngiliz kadınının öyküsünü keşfederek ilham alabilir, hemen şimdi siz de bu başarı serüvenine adım atabilirsiniz.

165 Kilodan 70 Kiloya Yolculuk

Fazla kilo sorunu olan ancak sonradan fit bir vücuda kavuşanlara ait kilo verme başarısı öyküleri gün geçtikçe daha da artıyor. Obezitenin yayılma hızı ve etki ettiği yaş kesiminin giderek küçülmesi korkutucu olurken, kendine ilham arayanlar için bu hikayeler ise iyi birer örnek olabiliyor.

Üyesi olduğu kulübün beslenme ve spora ilişkin talimatlarını ve önerilerini uygulayan ve sağlıklı yaşamı adeta bir yaşam biçimine dönüştüren genç kadın, sosyal anlamda da hayatının oldukça değiştiğini belirtiyor. Önceden erkek arkadaşıyla çekildiği fotoğraflarda ona yakın duramadığını ya da iş bulmakta zorlandığını belirten Jenkins, sosyal çevresinde çok mutlu olduğunu ve bir anda iş teklifleri almaya başladığını belirtiyor. Hatta fazla kiloları yüzünden iş bulamayan Jenkis, artık öğretmenlik yapıyor.

Kişilerin obezite ile savaşında görünüm, bunun yol açtığı ön yargılar yine bunun yol açtığı öz güvensizlik şeklinde süregelen psikolojik zincirleme, yaşam standartları için büyük öneme sahip. Siz de hayatınızda yeni bir sayfa açmak için Harriet Jenkins ve daha sayısız insanın obeziteyi yenme öykülerindeki gibi başarıya ulaşabilirsiniz.

Fazla kilolarınızdan şikayetçi misiniz? Sizde bizimle sorunlarınızı ve obezite cerrahisi olduysanız başarı hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg