• 2.582.458
Anasayfa
Cinsellik Erkeklere En Çok Haz Veren 16 Zevk Noktası

Erkeklere En Çok Haz Veren 16 Zevk Noktası

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Erkeklere En Çok Haz Veren 16 Zevk Noktası

Erkeklerin zevk noktaları nerelerdir? Erkeklerin haz aldığı noktalar nereleridir? Erkekler nerden öpülmekten hoşlanır? Erkeklerin zevk aldığı şeyler nedir? Sizin için erkeklerin en çok haz aldığı noktalar ile ilgili ayrıntı bir yazdı derledik.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

Seks, insanlık tarihi boyunca değerini kaybetmeyen nadir şeylerden biridir. Tüm cinsiyet ve roller için son derece önemli bir konudur. Herkes seks yapar fakat kimse bunu konuşmaz. Toplumsal tabular bunun gündem olmasına izin vermez. Mutlaka seks hakkında bir şeyler biliyorsunuzdur. Peki, partnerinizin hoşuna giden hareketleri, davranışları ve eylemeleri biliyor musunuz?

Karşımızdakini tanıyamayınca onu tam olarak tatmin etmek zor olacaktır. İki tarafın da tatmin olmasını sağlamak daha sağlıklı ve güçlü bir ilişki çeşididir. Bunun için tanımaya ve öğrenmeye açık olun. Size bazı genel durumlardan bahsedeceğiz, işin matematiğinden. Kişiden kişiye tatmin olma durumu değişse de bazı bölgelere yönelmeler ve davranışlar her zaman etkileyici olur.

Ön sevişmeye ayırmaya özen göstererek başlayabilirsiniz. Bu da nelerin ilgisini çektiğini, nelerden hoşlandığı az çok tahmin etmenizi mümkün kılacak. Ön sevişme önemli midir sorusuna yanıtımız sadece bu cümle ile kalmayacak. Aynı zaman da partnerinizin zihinsel olarak da sekse hazırlanmasını sağlayacak. Kadınların G noktası sayı olarak hesaplandığında bu durumun erkeklerde çok daha fazla olduğunu göreceksiniz. Bu durum bolca seçeneğiniz olduğu anlamına gelir.

Orgazm Olmayı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?

1. Penis ve Penis Bölgesi

En önemli kısımlardan biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Cinsel organın sadece kendisi değil bulunduğu alan da oldukça hassas olduğundan önem taşır. Erkeklerin en çok tahrik olduğu nokta olarak geçer. Düşüncesinde sekse dair hiçbir şey bulundurmuyor olsa bile cinsel organına ya da o alana temas ettiğinizde bile kolayca uyarılmasını sağlayabilirsiniz. Dokunmanız ya da öpmeniz yeterli olacaktır. Bu alandaki uyarılma gücü vücudun diğer yerlerine göre oldukça fazladır. Bu nedenle ilk odak noktanız haline getirebilirsiniz.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

2. Frenulum Bölgesi

Erkeklerin G noktası var mı? İşte bu soruya ilk cevabımızı bu kısım ile verebiliriz. Cinsel organın bulunduğu alanın altında yer alır. Burası en fazla cinsel uyarılma etkisi görülen yerlerden biridir. Çoğu kişi buradan alınan cinsel hazın gücünü bilmez. Yoğun olarak sinir uçları yer aldığından ufak dokunuşlarınız bile oldukça yeterli olacaktır.

3. Perine Bölgesi

Yumurtalıklar ve makatın arasında yer alan ince deri kısımdır. Bu alana temas ederek orgazm süresini arttırabilir ve boşalmanın gecikmesini sağlayabilirsiniz.  Erkeklerin G noktası olarak da bilinir.

4. Prostat

Makatın tam olarak bir parmak mesafe kadar altında kalan kısmıdır. Cinsel uyarılma için önem taşır. Bu alana yapacağınız küçük dokunuşlar ya da yapacağınız masaj ile kişinin daha fazla uyarılmasını sağlayabilir ve orgazm süresiyle birlikte şiddetini arttırabilirsiniz. Buraya temas etmek sertleşme probleminin çözüm yollarından biridir. Aynı zamanda kanser riskini azalttığı da söylenmektedir.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

5. Penis Ucu

Erkekler nasıl zevk alıyor demeyin. Bunun yerine vücut ile temastan kaçınmamaya çalışın. Seks sırasında vücudun en hızlı ve şiddetli biçimde kan yolladığı noktalardan biri cinsel organın başıdır. Bu nedenle bu kısım oldukça hassaslaşır ve uyarıcıdır. Bu nedenle partnerinizi etkilemek ve daha fazla uyarılmasını sağlamak istiyorsanız bu kısmı ihmal etmemenizi tavsiye ederiz.

6. Testis Çizgisi

Yumurtalıkları koruyan derinin tam orta kısmıdır. Erkeklerin zevk aldığı nokta olarak en bilinmeyen yerlerden biridir. Bu birleşim alanı diğer yerlere göre oldukça hassastır. Seks sırasında bu alana ince dokunuşlar yapmanız ya da öpmek gibi farklı eylemliliklerde bulunmanız oldukça uyarıcı olacaktır.

7. Alt Dudak Kenarı

Çoğunlukla ön sevişmeden hoşlanmıyor olarak bilinse de aslında bu bilgi yanlıştır. Genellikle aşırı ve kolay uyarıldıklarından aceleci davranmayı tercih ederler. Erkek hazzı oldukça güçlüdür. Ön sevişmede yapacağınız en etkili şey öpüşme ile başlamaktır. Özellikle bu köşe kısımların öpülmesi uyarıcı olmakla beraber bilinmeyen bir alan olduğundan karşı tarafı etkileyecektir.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

8. Kulak Memeleri

Sırada yaygın olarak bilenen bir alan var. Filmlerde, dizilerde ve çeşitli seks videolarında sık sık rastlayabilirsiniz. Ön sevişme sırasında bu alanı öpmek, hafif ve kısa süreli olarak ısırmak cinsel uyarıyı arttırmak için yeterli olacaktır.

9. Bel Çukuru

Erkeğin bilinmeyen zevk noktaları arasındadır. Sırtın hemen altında bulunuyor. Bu kısmı öpmek ya da yumuşak hareketler yardımıyla hafif dokunuşlar yapmak seksten daha çok hoşlanmasını sağlayacaktır.

10. Göğüs Uçları

Tıpkı kadınlarda olduğu gibi bu alanın sertleşmesi ya da dikleşmesi uyarılma ifadesidir. Erkekleri zevke getirmenin yolu olarak da bilinir. Bu nedenle buraya yapacağınız hafif öpme davranışları, küçük dokunuşlar ya da basit ısırmalar ile daha şiddetli biçimde uyarılmasını sağlayacaktır.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

11. Kasıklar

Seks sırasında vücudun neredeyse her yeri oldukça hassaslaşır ve tüm temaslar karşısında duyarlıdır. Bu nedenle vücuda temastan kaçınılmalı ve olabildiğince vücudun her yeri ile temasa geçilmelidir. Bu nedenle bu alanı aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor. Karnın alt kısmından cinsel organa kadar olan alandır. Sürtünme erkeklerin sevdiği seks pozisyonları arasında yer alır. Küçük dokunuşlar, basit masaj hareketleri, sürtünme ya da çeşitli dudak hareketli ile burayla temasa geçmeniz orgazm süresini uzatmak için önemlidir. Daha şiddetli bir orgazm yaşanmasını sağlayacaktır.

12. Ayak Bilekleri

Eğer seks için yeterli motivasyona sahip değil ya da fazla yorgunsa bu alana yapacağınız masaj ile hem dinlenmesini sağlar hem de dinlenirken uyarılmasını sağlarsınız. Erkeğin daha fazla zevk alması için oldukça etkili, kolay ve hızlı yöntemlerden biridir. Hoş kokulu bir krem kullanarak daha kaygan olmasını sağlayabilirsiniz. Kayganlaşması ve yumuşaması daha nazik dokunuşlar yapmanızı sağlayacaktır.

13. Ön Boyun

Çene kısmından başlayarak göğüs kısmına kadar ulaşan alandır. Oldukça ince bir deriye sahip olması hassas olmasına neden olur. Basit bir erkek G noktası olarak geçer. Bu nedenle bu alan tüm hareketlerinize ve temaslarınıza karşı daha duyarlı olacaktır. Özellikle öpmek ve nefes alışverişini hissettirmek etkili olacaktır. Ön sevişme sırasında bu alana önce küçük temaslarda bulunun ve sonrasında öpmeye başlayın. Uyarıcı etkisine kendiniz şahit olabileceksiniz.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

14. Avuç İçleri

Elin dış kısmına göre daha hassastır. Uzak doğu masajları biliyorsanız bu çok daha iyi olacaktır. Bir süre ellerini tutmanız ısınmasını ve yumuşamasını sağlayacaktır. Artan ısıyla daha duyarlı hala gelecektir. Sonrasında ise yapacağınız dairesel hareketler ile bu alana masaj yapmanız uyarılmasını sağlayacaktır. Parmak baş kısımları ile geçeceğiniz ufak temaslar da vücudun daha hızlı algılamasını ve daha çok uyarılmasını sağlar.

15. Ense

Yine filmlerde ve çeşitli videolarda sık sık rastladığınız bir alandayız. Bu alanın öpülmesinden oldukça keyif alırlar. Özellikle partneriniz yorgunsa omzuna masaj yaparak başlayın. Sonrasında ise küçük ve fazlasıyla yavaş nefes alıp vermeler ile bu alana yaklaşın. Önce bu alanı ısıtmanız vücudun daha duyarlı hale gelmesini sağlayacaktır. Sonrasında erkeklerin haz bölgesi olan bu alan ile dudaklarınızı yaklaştırın ama öpmeyin. Bir süre buna devam ettikten sonra küçük öpücükler kondurabilirsiniz.

Yapacağınız bu eylemler oldukça uyarıcı olacaktır. Ön sevişme sırasında ise bu alana tutunmaya özen gösterin. Elinizin sürekli olarak bu alanda olması tüm seks boyunca etkisini gösterecektir. Hatta küçük dokunuşlar yaparak daha aktif hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu alanı okşayabilir ya da masaj hareketleri uygulayabilirsiniz.

Erkeklerin Zevk Noktaları

Erkeklerin Zevk Noktaları

16. Boyun Bölgesi

Erkekler nereden öpülmekten hoşlanır sorusunun cevabına geldik. Cinsiyet fark etmeksizin bu alanın oldukça etkili ve uyarıcı olduğu bilinmektedir. Burayı öpmeniz karşı tarafın harekete geçmesini ve uyarılmasını sağlayacaktır. Sıcak nefes alıp vermeler ile daha da hassas hale gelmesini ve vücudun bu alana daha da duyarlı hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Sonrasında ise küçük ve basit dokunuşlarla devam edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta yapacağınız tüm hareketli oldukça yavaş ve hafif şekilde uygulamanız. Zira bu alanda oluşturacağınız baskı direkt olarak solunum yollarını etkilediğinden hoşlanma duygusunu ortadan kaldırabilir.

Mutlaka Denemeniz Gereken 45 Seks Pozisyonu

Siz partnerinizin ne kadar tanıyorsunuz? Sizin için hazırladığımız erkeklerin zevk noktaları ile ilgi olan bu yazımız hakkında tüm soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg