Yayın İlkeleri ve Kullanım Koşulları

Bu web sitesi (“web sitesi”) size Obezitehaber.com tarafından sunulmuştur.

Aşağıdaki kullanım şartları, sizin bu web sitesini kullanımınızı ve web sitesine erişiminizi düzenler. Aynı zamanda, bu web sitesinde bulunan ya da bu web sitesi aracılığıyla erişilebilen belirli içerik, veri, materyal ya da bilgiler (“İçerik”) ve sizin web sitesine yükleyebileceğiniz, gönderebileceğiniz ve/veya web sitesinde yayınlayabileceğiniz belirli içerik, veri, materyal ya da bilgiler (“Kullanıcı İçeriği”) veya işlemler için belirli koşul ve şartlar geçerli olabilir. Bu gibi özel koşullar, bu kullanım koşullarına eklenebilir veya yalnızca açıkça belirlenen kapsama göre bu kullanım koşullarının yerini alabilir.

Temel Değerlerimiz, Amacımız Ve Vizyonumuz

Obezitehaber.com Sitesinin tüm ekibiyle değişen ve gelişen yapısıyla çalışma yapısını ilke edinmiş ve yanı sıra, temel düşünme yapımızda diyebiliriz.

Amaç: Evrensel Kalite ve standartlarında içeriklerin en net ve en şeffaf haliyle hizmete sunmaktır.

Vizyon: Temel ilkemizden en önemlisi Dürüst ve Güvenilir bir marka olmak ve çevreye karşı sorumluluk bilinciyle sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçirmek.

Değerlerimiz: İnovatif düşünceye sahip olmaya çalışıyoruz ve hedefler belirliyor, bu hedefleri hayata geçirmek için çalışıyoruz.

Prensiplerimiz
Obezitehaber.com Sitesi, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi‘ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Obezitehaber.com Sitesi, yayın prensipleri dâhilinde olan yayın amacı, vizyonu ve temel değerlerinde; herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. Obezitehaber.com Sitesi, yayınladığı haber ve yazı içeriklerinde bu bildiriyi göz önüne almaktadır.

Milli Değerlerimiz
Türkiye Cumhuriyetine ters düşen; Milli haysiyetimize, değerlerimize küçümseyen eleştiren veya karalayan hiçbir yazıya yer verilemez.

Objektiflik ve Şeffaflık İlkemiz

Herhangi bir çıkar grubuna, örgüte, ideolojiye, politik veya dini inancın parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazıları kendilerine ait özgür, fikir ve düşünceleridir.

Güvenirlilik

Obezitehaber.com’na sunduğun tüm bilgileriniz kontrol edilir ve doğruluğuna önem verilir. Yayınlanan herhangi bir yanlış bilgi Yazı işleri ekibimiz tekrardan düzenleyip güncelleme yapılacaktır.

1. Kullanım Koşullarının Kabulü

Bu Web Sitesi’ne erişim sağlamakla ve siteyi kullanmakla, aşağıdaki Kullanım Koşulları’nın ve Kullanım Koşulları’nda yer alan veya gönderme yapılan tüm hüküm ve koşulların ya da bu Web Sitesi’nde belirtilen ek hüküm ve koşulların sizi yasal olarak bağladığını kabul etmiş sayılırsınız. Bu şartların tümünü kabul ETMİYORSANIZ bu web sitesine ERİŞEMEZ veya bu web sitesini KULLANAMAZSINIZ.

2. Şartların Değiştirilmesi

Bu Kullanım Koşulları Obezitehaber.com tarafından herhangi bir zamanda değiştirilebilir. Bu şekilde değiştirilmiş kullanım şartları, yayınlandıkları anda geçerli olurlar. Değişiklikler yayınlandıktan sonra web sitesini kullanmaya devam ederek, bu şekilde değiştirilmiş şartları kabul etmiş sayılırsınız. İlgili tüm koşul ve şartları düzenli olarak gözden geçirmeniz önerilir. Diğer Obezitehaber.com web sitelerinin, bu tür web siteleri için geçerli olan kendi kullanım şartları olabilir.

Obezitehaber.com, web sitesinde ya da İçerikte herhangi bir zamanda, uyarı yapmaksızın değişiklik veya güncelleme yapma ya da kullanımı durdurma hakkını saklı tutar. Obezitehaber.com, sadece kendi takdirine bağlı olarak, herhangi bir kişinin web sitesine veya bunun herhangi bir bölümüne erişimini herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle, önceden bildirimde bulunmadan sınırlama, reddetme veya sonlandırma hakkını saklı tutar.

3. Gizlilik Politikası

Web sitesi aracılığıyla ya da web sitesi ile bağlantılı olarak sağlanan ya da toplanan kişisel bilgiler, yalnızca Obezitehaber.com’un gizlilik politikası uyarınca kullanılacaktır ve bu kullanım şartları, sitede yayınlandığı şekliyle gizlilik politikasına tabidir.

4. Sorumluluğun Reddi

SİTEDEKİ TÜM İÇERİKLER VE KULLANICI İÇERİKLERİ (SINIRLAMA OLMAKSIZIN METİNLER, RESİMLER, GRAFİKLER, BAĞLANTILAR VE DİĞER MATERYALLER DAHİL) “OLDUĞU GİBİ” VE “KULLANIMA SUNULDUĞU GİBİ” SAĞLANMAKTADIR. OBEZİTEHABER.COM  VE BAĞLI KURULUŞLARI, İŞTİRAKLERİ, ORTAKLARI, LİSANS VERENLERİ VE TEDARİKÇİLERİ, İŞBU BELGEYLE PAZARLANABİLİRLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK, TELİF HAKKI VE TİCARİ MARKA İHLALİ OLMADIĞINA YA DA BU WEB SİTESİ’NİN ÇALIŞMASI VEYA İÇERİĞİNE İLİŞKİN OLANLAR DAHİL, HER TÜRLÜ AÇIK VEYA ÖRTÜLÜ BEYAN YA DA GARANTİYLE İLGİLİ SORUMLULUĞU AÇIKÇA REDDEDER.

Obezitehaber.com veya bağlı kuruluşları, iştirakleri, ortakları, lisans verenleri ve tedarikçileri (i) bu web sitesinin ihtiyaçlarınızı karşılayacağı, (ii) web sitesinin kesintisiz, güncel, güvenli ya da hatasız olacağı veya (iii) web sitesinin kullanımından elde edilecek sonuçların (web sitesindeki bilgi ve materyaller dahil) doğru, tam, kesin, güvenilir ya da herhangi bir biçimde ihtiyaçlarınızı karşılayan sonuçlar olacağına yönelik hiçbir beyan ya da garantide bulunmaz.

Bu, halka açık bir web sitesidir. Bu web sitesine gönderdiğiniz Kullanıcı İçerikleri ile ilgili hiçbir gizlilik hükmü beklentisi içinde olamazsınız. Bu web sitesine gizli bilgi göndermeyin.

Obezitehaber.com Sitesi’nde köşe yazılarında fikrini veya düşüncesini beyan eden yazılardan ve yazının altında yapılan yorumlardan ile sitedeki her türlü yorum ve paylaşımlardan Yazı İşleri Müdürü veya Yayıncılar sorumlu değildir. Köşe yazılarındaki fikirler ve düşünceler, yazarların kendi kişisel düşünceleri olduğu için yasal sorumluluk ilgili yazarlara aittir. Aynı şekilde paylaşılan her türlü yorumda yasal sorumluluk, yorumu yazan kişiye aittir. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını ihlal edebilecek nitelikte olan yazı ve paylaşımlara izin verilmez ve Yazı İşleri ekibimizden veya Editörlerimizin gözünden kaçan içerikler olduğunda derhal yayından kaldırılır.

Obezitehaber.com ve bağlı kuruluşları, iştirakleri, ortakları, lisans verenleri ve tedarikçilerinin Internet, ağ veya sunucu hizmetlerindeki kesintiler ya da ihmallere ilişkin hiçbir yükümlülüğü olmayacaktır ve web sitesinin veya bunun kullanılmasını sağlayan hizmetlerin ya da Obezitehaber.com tarafından gönderilen elektronik iletişimin virüs ya da diğer zararlı unsurlar içermediğine ilişkin bir garanti vermezler.

Bu web sitesinden materyal yükleme ya da web sitesini kullanarak başka yollarla materyal ekleme ile ilgili riskler tamamen size aittir. Bu tür materyalin yüklenmesinden dolayı bilgisayar sisteminizde oluşabilecek her türlü hasar veya veri kaybı sizin sorumluluğunuzda olacaktır.

5.Telif ve Kopyalama Hakkı
Obezitehaber.com Sitesi’nin tüm yayın hakları Obezitehaber.com’a aittir. Kopyalama ve Telif kuralımıza uyulması yasal zorunluluktur.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg