Kopyalama Kurallarımız

Obezitehaber.com Sitesi – Kopyalama Kuralları Sözleşmesi

Düzenlenmiş olduğumuz bu sözleşme Obezitehaber.com Sitesi içerisindeki tüm içeriklerin nasıl kullanılacağınızı içeren tüm yasal mevzuatı ve hakları ibraz eder. Sitemize giren tüm ziyaretçilerimiz bu metni okumuş ve kabul etmiş sayıyoruz. Sitemize giriş sağlamayan içerik sahipleri de, kendi sitelerinde kural ihlali yaptıkları takdirde Obezitehaber.com Sitesi tarafından uyarı metni ve bu sözleşmeyle beraber uyarı verilir ve kural ihlalinin 3 gün içerisinde durdurması talep edilir.

Obezitehaber.com Sitesindeki her türlü içeriğin kopyalanması, aşağıda gösterilen kopyalama kurallarının her madde ve bendine ayrı ayrı uyulması kaydıyla izin verilmektedir. Bu şartnamede gösterilen kurallara uyulmadan yapılan her çeşit kopyalama işleminde Obezitehaber.com Sitesi, yasal haklarını kullanmayı saklı tutar.

Yayın çeşitlerine göre kopyalama kuralları

1) İnternet’ de için kopyalama kurallarımız:
İnternet’ de, yazar adı ve yazının linkini (bağlantı adresi dijital ortamda tıklanabilecek “Hyperlink” formatında) kaynak göstererek 1 web sitesi, 1 ayda en fazla 4 yazı kopyalayabilir. Yazıya ait linki ve yazarın adını doğru kullandığınızdan emin olunuz. (Bu ibareler, kopyaladığınız içeriğin başında veya sonunda kullanılabilir). Obezitehaber.com Sitesi’nin özgünlüğünün korunması açısından yeni sayıda yer alan haber, yazı ve görseller, ancak 2 ay sonra başka mecralarda kullanılabilir. Yani; Obezitehaber.com Sitesi’nde bir yazıyı bir daha paylaşmak istediğinizden üzerinden 2 ay geçtikten sonra kullanabilirsiniz.

2) Ticari veya Basılı yayın kuruluşları için kurallarımız:
Ticari nitelikte olan yayınlar ve basılı yayınlar ve kar amacı taşıyan yayınlar, Obezitehaber.com Sitesi’nin site adresini (Obezitehaber.com) ve yazar adını kaynak göstermek suretiyle ayda en fazla 2 yazı kopyalayabilirler. (Bu ibareler, kopyaladığınız içeriğin başında veya sonunda kullanılabilir). Obezitehaber.com Sitesi’nin özgünlüğünün korunması açısından yeni sayıda yer alan haber, yazı ve görseller, ancak 2 ay sonra başka mecralarda kullanılabilir.

3) Alıntılar için kopyalama kurallarımız:
Obezitehaber.com Sitesi’nden yapılacak alıntılarda, bir yazının en fazla 10 cümlesini ve hemen akabinde yazar adı ve yazının linki (bağlantı adresi dijital ortamda tıklanabilecek hyperlink formatında) kullanarak kopyalama yapılabilir. Bu şekilde yapılan paylaşımlar için her hangi bir sınırlama süre veya zaman limiti yoktur.

Obezitehaber.com Sitesi’ne ait herhangi bir içeriği alınıp veya kopyalanacağı takdirde ([email protected]), ayrıntılı bir şekilde içeriğin nerede ve ne şekilde kullanacağı hakkında mail atarak bilgilendirmeniz gerekiyor.

Yasal haklar ve izlenecek hukuki prosedür
İşbu beyannamede (yukarıdaki kurallarda) belirtilen kullanım koşullarının ve kopyalama kurallarının ihlal edilmesi halinde, Obezitehaber.com Sitesi’nde bulunan kod, yazılım, görsel ve metin dahil olmak üzere hiçbir malzeme değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayımlanamaz ve/veya dağıtılamaz. Kural ihlali yapan içerik sağlayıcı ve bireyler hakkında Obezitehaber.com Sitesi tarafından kurumsal olarak yasal işlem başlatılır ve aşağıdaki yasal prosedür izlenir.

Yukarıdaki kuralların belirtilen kullanım koşullarının veya kopyalama kurallarının ihlal edilmesi takdirde, Obezitehaber.com Sitesi’ne ait herhangi bir içerik kopyalanamaz, çoğaltılamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz veya yeniden yayınlanamaz. Kuralları ihlal edildiği takdirde Obezitehaber.com Sitesi tarafından yasal işlem başlatılır.

Sorularınız için kurumsal iletişim Mail Adresimiz: [email protected]

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg