• 8.308.667
Anasayfa
Cinsellik Mutlaka Denemeniz Gereken Harika 45 Seks Pozisyonu

Mutlaka Denemeniz Gereken Harika 45 Seks Pozisyonu

       2   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Mutlaka Denemeniz Gereken 45 Seks Pozisyonu

En iyi cinsel pozisyonlar neler? Hangi seks pozisyonu daha iyidir? Orgazmı kolaylaştırmak için hangi pozisyon denenmeliEn iyi seks pozisyonu nasıl yapılıyor? Sen de bu cinsel pozisyonlar hakkındaki rehberimizi okuduktan sonra bir daha sekse eskisi gibi bakmayacaksın.

Hangi Seks Pozisyonu Seçilmeli?

Sana birden çok seçenek sunacağımız bir rehberle karşı karşıyasın. Elbette bunca seçenek arasından hangisinin orgazm olmak için daha ideal olduğunu merak edebilirsin. Ancak bu listeyi bir tür yemek menüsü gibi düşünmelisin. Yani moduna göre, partnerinin uyumuna göre ya da senin o anki denemek istediklerine göre dilediğinden başlayabilirsin. Zevkin kişiye özel olduğunu ve keskin sınırları olmadığını aklından çıkarma.

En İyi Seks Pozisyonları

Hemen her çiftin mutluluğunun anahtarı yatak odasından geçiyor diyebiliriz. Ancak gerçek hayattaki enerjimizi bazen yatak odasına taşıyamayabiliyoruz. Söz konusu macera olduğunda çekimser olup yalnızca misyoner, doggy, cowgirl gibi klasiklere takılıp kalıyoruz. Ancak hem senin hem de partnerinin hazzın doruklarında bir deneyim yaşaması için pek çok farklı seçenek mevcut.

Endişelenme, senin için derlediğimiz bu seks pozisyonları öyle akrobatik ya da zorlayıcı değil. Yalnızca orgazm için doğru noktaları devreye sokman yeterli. O zaman haydi harika bir tecrübenin kapılarını aralamaya. Şimdi gelelim hem seni hem de partnerinin zevkin zirvesine çıkarabilecek malum duruş şekillerine…

1- Kedi Seks Pozisyonu

Kedi Seks Pozisyonu

Kedi Seks Pozisyonu

Klitorisin güçlü bir şekilde uyarılması için denenmesi gereken bu duruş şekli için  ‘’bilim onaylı’’ desek şaşırır mısın? Seks terapisi üzerine yapılan bir çalışmaya göre bu kedi şekliyle ilişkiye girildiğinde orgazm oranı %56 ila %73 oranında artmaktadır.

Misyonere hayli benzeyen kedi, daha çok bedenin yukarı ve yana hareketinden oluşuyor. Göğüslerin karşılıklı denk gelmesi yerine kadının göğsü erkeğin omuzlarına karşılık gelmelidir. Kadın bacaklarını 45 derece kadar kıvırır ve böylece kalçaları kalkar. Bu sayede kadının klitoral bölgeyle bağlantısı kesilmez.

Bu şekilde ilişkiye girmeyi deneyecek kişiler yukarı ve aşağı salınmalar yerine ileri – geri yönde hareket edebilir. Böylece penis daire çizer gibi hareket edebilir ve kadınların daha çok zevk alması sağlanabilir.

2- Şelale Seks Pozisyonu

Şelale Seks Pozisyonu

Şelale Seks Pozisyonu

Kanın başınıza doğru akışını sağlayacak olan bu şelale için yatağın kenarına yanaşman gerekiyor. Erkek baş ve omuzlar yerden kalkmayacak şekilde sırt üstü uzanırken kadın erkeğin üzerine çıkar. Kanın başa doğru akışından dolayı orgazm çok daha kolay bir hal alır ve ilginç duygular yaşanabilir.

3- Bir Yukarı Seks Pozisyonu

Bir Yukarı Seks Pozisyonu

Bir Yukarı Seks Pozisyonu

Klitorisinin bir yanı diğer bölgelere göre daha duyarlı olanlar için ‘’1 yukarı’’ ideal bir duruş olabilir. Kadının yatağın kenarında uzandığı bu değişik seks pozisyonu esnasında erkek ise yere diz çökmektedir. Kadın bir bacağını elinden destek alarak havada tutar ve bu esnada erkeğin doğru noktayı bulmak için fazlaca hareket alanı oluşur. Ritim konusunda uyum sağlamak için kadın ve erkek aynı anda hareket edebilir.

Bu şekilde dururken oral seks yapmak isteyenlere bir önerimiz var. Parmakları ve dili sıralı şekilde kullanarak eklemlerin sertliği ve dilin yumuşaklığı arasında zıt hisler yaratabilirsiniz. Bu değişken ve sıralı hisler kadına daha iyi hissettirecektir.

4- Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Kontrolün kadında olduğu bu seks duruşu esnasında klitorisi uyarmak oldukça kolay ve eğlencelidir. Kadının üstte olduğu ve en iyi seks pozisyonları arasında yer alan kovboy kızı, kadının hem ritmi hem de hızı tamamen kendisinin belirlemesini sağlar. Ayrıca üstte olmak kadın için psikolojik bazı avantajlar da sağlar. Hem yüzeysel hem derin girişlere imkan veren bu duruş vajinanın en hassas kısımlarının uyarılmasını sağlar.

Bu duruşu modifiye etmek için göğüsler birbirine denk gelecek şekilde, hem erkek hem kadın bacaklarını uzatsın ve ayaklar birbirine denk gelsin. Klitoral bölge erkeğin kemiklerine sürttükçe daha çok zevk alınması sağlanacaktır.

Bu şekilde ilişkiye girmek isteyenler, kesinlikle kadını hem oral yolla hem de elle temas ederek uyarmalıdır. Çünkü kadının squat pozisyonunda durduğu anlar onu tatmin etmek için harika bir fırsata dönüşebilir.

5- Sıcak Koltuk Seks Pozisyonu

Sıcak Koltuk Seks Pozisyonu

Sıcak Koltuk Seks Pozisyonu

G noktası nerededir keşfettikten sonra, bu noktayı uyarmak isteyenler için ‘sıcak koltuk’ oldukça ideal. Erkek ayakları tamamen yere temas edecek şekilde sandalye ya da koltuk kenarına oturur. Kadın ise sırtını dönerek ve bacaklarını açarak erkeğin kucağına oturmalıdır. Kalça ve kasıklarıyla kadın farklı açılarda birleşme sağlayabilir. Yine kadının üstte olduğu bu ilişki yönteminde hem erkek hem de kadın oldukça uyarılır. Kadının uyarılmasını arttırmak için meme uçları, erkeği uyarmak için testisler elle uyarılabilir.

6- Dönme Döngüsü Seks Pozisyonu

Dönme Döngüsü Seks Pozisyonu

Dönme Döngüsü Seks Pozisyonu

Maksimum heyecan sağlayan bu seks yönteminde dilersen çamaşır makinesinin titreşimli yapısından bile faydalanabilirsin. Kadın yine erkeğin kucağına oturmalıdır ancak bu defa çalışan çamaşır makinesinin üzerinde ilişkiye girmeniz, heyecanı arttırmak için yeterlidir.

7- Cennete Giden Merdiven Seks Pozisyonu

Cennete Giden Merdiven Seks Pozisyonu

Cennete Giden Merdiven Seks Pozisyonu

Kişilerin ellerini kullanarak birbirini tutabilmesine imkan veren bu yöntem, çift olarak evin her köşesini değerlendirmenizi sağlayacak. Yine kadının üstte olduğu pozisyonlar arasında olan merdiven için, adı üstünde bu defa merdivenlere oturmanız gerekiyor. Merdivenlere tutunmak güç almanı ve böylece destekle daha iyi gidip gelmeni sağlayacak.

8- Ters Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Ters Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Ters Kovboy Kız Seks Pozisyonu

Başı bir yastık yardımıyla destekleyebileceğin bu yöntem yine kadına hakimiyet veriyor. Erkek bacaklarını uzatıp sırt üstü şekilde uzanırken kadın dizlerinin üzerine çöküp ters döner ve birleşme bu şekilde sağlanır. Kadının öne doğru eğilmesi daha çok uyarılmasını sağlayacağından, erkek de penisinin açısını değiştirerek yardımcı olabilir.

Kadın bu şekilde dururken kendini dilediği gibi uyarmak için yeterince imkanı vardır.

9- Pol Seks Pozisyonu

Pol Seks Pozisyonu

Pol Seks Pozisyonu

Bu yöntemle ilişkiye girmek kadın duble haz, erkeğe ise keyif verici bir görüntü vaat eder. Erkek yine sırt üstü uzanırken bu defa bir bacağını büker. Kadın ise bacaklarının arasına bükülü olan bacağı alır ve giriş sağlanır. Ancak bu noktada kadının sırtı erkeğe dönük olmalıdır. Yukarı aşağı yönlü gidip gelmeler için dizlerden destek alınmalıdır.

Kadın vulva kısmını erkeğin kasığının üst bölgelerine sürterek daha çok eğlenebilir. Erkek ise kadının bacaklarına dokunabilir.

10- Yüzleşme Seks Pozisyonu

Yüzleşme Seks Pozisyonu

Yüzleşme Seks Pozisyonu

Yüz yüze gelmeyi esas alan ve sekste rahatlık arayanlar için yüzleşme oldukça mantıklı bir duruş şekli. Erkek yine yatak kenarı ya da sandalye üzerinde dururken kadın ise yüzü dönük şekilde adeta sarılarak erkeğin kucağına biner. En iyi orgazm pozisyonları arasında yer alan yüzleşme, hem kadına hem erkeğe sıkı bir kenetlenme ve tutunma olanağı sağlar.

Erkek kadını kalçalarından kavrayabilir ve bu sayede yönlendirebilir. Ayrıca bu duruşu sallanan sandalye gibi farklı yerlerde denemek de harika bir tecrübe olabilir. Yaratıcılığını gösterebileceğin bu yüzleşme esnasında meme uçlarından başa kadar uyarılabilecek her yere istenen şiddette temas edilebilir.

11- Tembel Adam Seks Pozisyonu

Tembel Adam Seks Pozisyonu

Tembel Adam Seks Pozisyonu

Yakınlığın yine yüksek ve kadının kontrol sahibi olduğu bu duruş için erkek sırtına bir yastık alarak yatakta oturur. Kadın bel kısmına otururken ayaklarının yatakla temasını korur. Bir eliyle penisi yönlendirirken topuklarından güç alarak ileri ve geri hareket eder.

12- David Copperfield Seks Pozisyonu

David Copperfield Seks Pozisyonu

David Copperfield Seks Pozisyonu

Okşamaları ve el temasını seven kadınların bayılacağı bir seçenek daha! Bu defa kadın kalçasını bir yastıkla destekleyerek uzanır ve erkeğin kürek kemikleri üzerine bükülü bacaklarını yerleştirir. Bu duruş esnasında erkek eliyle deriyi yukarı çekebilir ve daha çok açığa çıkmış olan klitorisi diliyle çok daha fazla tetikleyebilir.

13- Veliaht Seks Pozisyonu

Veliaht Seks Pozisyonu

Veliaht Seks Pozisyonu

Oral bir ilişki için en uygun olanlarından biri olan veliaht, kadının odak noktasında olduğu bir yöntemdir. Bunun için kadın bacaklarını ayırır ve bir koltuğa oturmalıdır. Kadın erkeğin başını tutarak dilediği gibi yönlendirebilir ve erkek de kadını yukarı baktığında rahatça görebilir.

Bu yöntemi daha güçlü kılmak için koltuk yerine dönen sandalye oturulabilir ve erkeğin dili yerine sandalyenin dönmesine izin verilebilir. Çifte basınç ile kadını uyarmak isteyenlere ise önerimiz, parmaklarla aynı anda hem vajina içinde hareket etmek hem de dille kemiğe dokunuşlarda bulunmaktır. Parmak eklemlerinin sertliği ve dilin yumuşak dokusu bir arada zevk patlaması yaşatır.

14- Kapalı Seks Pozisyonu

Kapalı Seks Pozisyonu

Kapalı Seks Pozisyonu

Yavaş ancak etkili hazzın peşinde olanlar buraya! Bazı kadınlar için fazla temas ve klitorise doğrudan el müdahalesi rahatsız edici olabilir. Bu sorunun önüne geçmek ancak yine de klitorisin uyarılmasını sağlamak için kadın oral seks esnasında bacaklarını sıkabilir ve erkek karnın biraz alt kısmına baskı uygulayarak dolaylı şekilde klitorisi etkileyebilir. Yine yumuşak ve sert doku kontrastı yaratmak için parmak ve dil sırayla kullanılabilir.

15- Pretzel Seks Pozisyonu

Pretzel Seks Pozisyonu

Pretzel Seks Pozisyonu

Köpek duruşu gibi derin bir birleşme sağlamasının yanı sıra yüz yüze olmasıyla da avantaj yaratan Pretzel için kadın sol yana dönmeli, erkek ise sol bacağını bükerek üzerine oturmalıdır. Kadın sağ bacağı ile erkeğin belinden kavrarken vajinaya giriş sağlanabilmektedir.

Penetrasyon bazı kadınlarda bel ağrısına neden olabilir. Ancak birleşme esnasında uzanma konforu sunan Pretzel bu açıdan da keyiflidir. Daha da keyifli olması içinse erkek penisin kök kısmını sol eli kavrayıp klitorisine ucuna sürtebilir ve sonra yeniden içeri girebilir. Bu noktada bilinmesi gereken klitorisin penisten çok daha hassas olduğu ve çok daha yumuşak şekilde uyarılması gerektiğidir. Bu konuda kadınların seni sözleriyle yönlendirmesine izin vererek doğru basınç şiddetini yakalayabilirsin.

16- G-Whiz Seks Pozisyonu

G-Whiz Seks Pozisyonu

G-Whiz Seks Pozisyonu

Hedefi direkt G noktası olanlara önerdiğimi bu yöntemde kadın sırt üstü yatarken erkek bacakları arasında dizleri üzerine çöker ve bacakları omuzlarına alır. Başta yavaş olmaya özen göstererek bu derin penetrasyon imkanı veren pozisyonu daha keyifli kılabilirsin. Kadını ellerinle kontrol ederek de vajinanın sağ sol duvarlarına penisinle daha çok temas edebilirsin.

Tempo ve giriş uzunluğunu artırmak için kadının bacaklarını indirmek ve ayaklarını erkeğin göğsüne alarak devam etmek de denenebilir.

17- Köpek Tarzı Seks Pozisyonu

Köpek Tarzı Seks Pozisyonu

Köpek Tarzı Seks Pozisyonu

Derin bir birleşme ve seksi bir görünüm için köpek seks pozisyonu tam bir klasiktir. Kadının eğilip dizleri üzerinde durduğu ve erkeğin arkadan giriş yaptığı bu duruş, penisin rahim ağzına kadar ulaşmasını sağlar. Ancak bu duruş esnasında kibar olunmalı ve kadınların ağrı yaşaması önlenmelidir.

Kadının bu duruş esnasında vajina ve pelvik taban kaslarını kasması hem kendisine hem de partnerine çok daha fazla zevk verecektir.

18- Yassı Demir Seks Pozisyonu

Yassı Demir Seks Pozisyonu

Yassı Demir Seks Pozisyonu

Vajinal olarak bir kadını uyarmak zor sanıyorsan bu pozisyonu henüz denemedin demektir. Kadın bu pozisyon için yüz üstü yatar ve erkeğin girişini kolaylaştırmak için dizlerini hafifçe büküp kalçalarını yükseltir. Dilerse, daha konforlu olmak adına kadın bu esnada altına bir yastık da alabilir. Erkek ise arkadan sarılarak giriş yapar ve kollarından destek alarak ağırlığını da vermeyi önler.

Erkek eğer itişlerini hafifletir ve nefesini kontrol edebilirse bu şekilde daha uzun süre durabilir. Ayrıca hazzın süresini uzatmak ve gidip gelmeyi kolaylaştırmak için kayganlaştırıcı da kullanmayı deneyebilirsin.

19- Tereyağı Çalkalayan Seks Pozisyonu

Tereyağı Çalkalayan Seks Pozisyonu

Tereyağı Çalkalayan Seks Pozisyonu

Kafaya kan gitmesiyle uyarının arttığı cinsel ilişki pozisyonları arasında yer alan bu duruşta, kadın sırt üstü yatarken ayaklarını başının üzerine kadar büker. Bu esnada erkek ise squat yapacak gibi durur ve birleşme sağlanır. Kadının boynuna fazla yük gelmemesi için dikkatli olunması gerekir.

Penisin tamamen çıkmasını sağlayıp sonra yeniden vajinaya giriş yapmaksa ilişkiyi ilk anına döndürür ve yeniden yeniden heyecanlanma sağlar.

20- Balerin Seks Pozisyonu

Balerin Seks Pozisyonu

Balerin Seks Pozisyonu

Dışarıda seks yapmak isteyenler dahil, alanı dar olanlar için ideal olan bu pozisyonu kolay bir birleşme sağlar. Ayrıca kontrolün genel olarak kadında olduğu söylenebilir. Kişiler birbirine yüzleri dönük şekilde durur ve kadın bacaklarından birini havaya kaldırıp erkeğin belini bacağıyla kavrar. Orgazm kolaylaştıran cinsel pozisyonlar arasında en heyecanlılardan biri olan balerin, erkeğin dilerse kadını kollarıyla sarmasına imkan verir.

Sıcak duşta denendiğinde dolaşımı artırdığından zevki de artıracak olan bu harika yöntemde, kadının eğer yeterli esnekliği varsa bacağı erkeğin beli yerine omuzlarına da dayayabilir.

21- Bisiklet Seks Pozisyonu

Bisiklet Seks Pozisyonu

Bisiklet Seks Pozisyonu

Penisin vajina ile birleşmesini izleme imkanı veren bu yöntem için erkeğin masa ya da koltuğun kenarında durması gerekir. Kadın ise üzerine uzanır ve bacaklarını ellerinden destekle kendine doğru çeker. El bileklerinden kavrayan erkek, kadınla birleşme sağlar ancak can yakıcı olmaması için erkeğin dikkatli olması gerekir.

Kadının kalçalarını alçaltarak vajinanın dudaklarının testislere temas etmesi için kadın, topuklarını erkeklerin omuzlarına yerleştirebilir.

22- Demir Şef Seks Pozisyonu

Demir Şef Seks Pozisyonu

Demir Şef Seks Pozisyonu

Hem hızlı hem de derin bir birleşme için ideal seks pozisyonu arayanlar demir şefle mutlu olacaklardır. Balerinin bir başka türü olan bu duruş için kadın bacaklarını kaldırır ve tamamen baldırları sarmalıdır. Bunun için mutfak tezgahı gibi erkek ve kadının karşılıklı denk gelebileceği bir yükseklik bulunması şarttır.

23- Dalgıç Seks Pozisyonu

Dalgıç Seks Pozisyonu

Dalgıç Seks Pozisyonu

Dış mekanlarda seks deneyimleri kazanmak isteyenler dalgıcı deneyebilirler. Suyun kaldırma kuvveti sayesinde daha kolay birbirinize kenetleneceğin bu pozisyon için suyun içine girmen yeterli. Mayonu birleşmeye uygun şekilde biraz aç ve balerin pozisyonu alarak suyun keyfini çıkar.

24- El Arabası Seks Pozisyonu

El Arabası Seks Pozisyonu

El Arabası Seks Pozisyonu

Evin içinde sürdürülebilir olan bu yöntem için oldukça atletik olman gerektiğini belirtmekte fayda var. Erkeğin kadını kavradıktan sonra sırtı dönük olan kadının vajinasına girmesi ve elleriyle belini kavrarken kadının elleriyle yere temas etmesi sağlanmalıdır.

Boşalmayı kolaylaştırmak için kadın yer yer kasılmalarla süreci hareketlendirebilir.

25- Park Halinde El Arabası Seks Pozisyonu

Park Halinde El Arabası Seks Pozisyonu

Park Halinde El Arabası Seks Pozisyonu

Yatak veya koltuk kenarında otururken ilişkiye girmeyi hiç denemiş miydin? Bu şekilde seks biraz kısıtlı olabilir ancak sana çok daha yoğun hisler yaşatacağına emin olabilirsin. Derin bir birleşme sağladıktan sonra sesinizi kontrol etmeden çıkarın ve eğlencenin tadına varın.

26- Ayakta Ejderha Seks Pozisyonu

Ayakta Ejderha Seks Pozisyonu

Ayakta Ejderha Seks Pozisyonu

G Noktasını uyarmak isteyenlere göre olan bu duruş için kadın elleri ve ayakları üzerindeyken erkek ise onu yatağın kenarına çeker ve kalçasını havaya kaldırarak birleşmeyi gerçekleştirir. Erkek bacaklarını açarak kadını çevreleyebilir ve kadını sıkıştırarak vajinanın daralmasını sağlar.

27- Pilates Topu Seks Pozisyonu

Pilates Topu Seks Pozisyonu

Pilates Topu Seks Pozisyonu

Eğer evinde bir pilates topun varsa şahane! Erkeğin topun üzerinde otururken kadını kucağına aldığı ve çiftin birlikte zıpladığı bu teknik, deneyen herkesin favorilerindendir.

28- Lavabo Seks Pozisyonu

Lavabo Seks Pozisyonu

Lavabo Seks Pozisyonu

Dış mekanlarda hızlı şekilde ilişkiye girmek için yine denenebilecek yöntemlerden biridir lavabo. Kadın mekanın lavabosuna gider ve aynada kendini incelerken erkek arkasından yaklaşarak birleşmeyi sağlayabilir. G noktasını uyarmada yine başarılı yöntemlerden biridir.

29- Kanepe Sörfü Seks Pozisyonu

Kanepe Sörfü Seks Pozisyonu

Kanepe Sörfü Seks Pozisyonu

Yatak odasının dışına çıkarak biraz heyecan yaratmak istiyorsan kadının koltuk kenarında büküldüğü ve erkeğin arkasına geçerek vajinayla birleştiği sörf, kesinlikle denenmesi gerekenlerden olabilir. Ayrıca koltuğun sert kumaşı kadının daha çok uyarılması için de idealdir.

Kadının ters duruşta ayak bileklerini çapraz hale getirmesi ile vajinada daralma ve daha çok haz sağlanabileceğini unutmamalısın.

30- Hızlıca Seks Pozisyonu

Hızlıca Seks Pozisyonu

Hızlıca Seks Pozisyonu

Elleriyle dizlerinden ya da yere yakın bir mobilyadan destek alan kadını belinden kavrayan erkek, bu birleşmede büyük bir itiş gücü kazanacaktır. Ayrıca erkeğin klitorisi uyarmak için ya da kadının meme uçlarına dokunmak için ellerinin boşta kalması da avantaj sağlar.

31- Dağcı Seks Pozisyonu

Dağcı Seks Pozisyonu

Dağcı Seks Pozisyonu

Göz teması olmadan sevişemeyenlerin dağcı duruşunu çok seveceğine eminiz. Pozisyon çarkı içerisinde en keyiflilerden biri olan dağcı için erkeğin karın kaslarının gösterişli ve güçlü olması gerekmektedir. Erkek kadının bacakları arasındaki yerini alırken standart olarak üstte bulunur. Bu esnada kadının omuzlarından tutar ve omuzlarla penisi aynı anda iterek yer yer alçalır. Alçaldığı anlarda kadını öpebilir ve bu oldukça romantik bir dokunuş olacaktır.

32- Hızlı Sürüş Seks Pozisyonu

Dağcı Seks Pozisyonu

Dağcı Seks Pozisyonu

Eğer senin için de misyoner seks pozisyonu sıradan olmaya başladıysa çeşitlilik katma vakti geldi demektir.  Kadının bel oyuğunun altına bir yastık yerleştirildikten sonra erkek şınav pozisyonu alır ve ellerinden aldığı destekle kadına ağırlık vermeden ilişkinin tadını çıkarırlar. Yeni giriş derinlikleri ve açıları yakalamak birbirinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak.

Bir diğer misyoner geliştirme yöntemi de mesafe sağlayarak arayan titreşimli vibratör koymak olabilir. Ayrıca kadının bir dizini büküp aranıza almak ve diğer bacağının düz uzanmasını sağlamak da farklı açıları denemek için misyoneri daha heyecanlı kılabilir.

33- Misyoner Seks Pozisyonu

Misyoner Seks Pozisyonu

Misyoner Seks Pozisyonu

Misyoner pozisyon, cinsel ilişkide iki bedeni ve kalbi birbirene bağlayan ve en zevk veren pozisyondur. Bu pozisyonda fazlaca beden ve göz teması olur. Seks pozisyonlarında en çok tercihe dilen poziyondur. En yakın, yüzyüze temas sağlayan bu pozisyonu çok seversiniz. Çünkü hızını ve giriş derinliğini belirleyebilirsiniz. Altta yatan kadın ise, üzerindeki ağırlıktan hoşlanır ve beden temasını sever. Bu pozisyonda erkek için boşalma süreci zor olur çünkü yoğun sürtünme ve derin giriş olur buda boşalmayı önlemenizi zorlaştırır. Sevişmeye misyoner pozisyonla başlayın, bu pozisyonla başlayabilirsiniz böylece sevişme süreci uzar. Sonrasında ileri geri hareket çok olmayan ve klitoris basıncı olduğu bir pozisyona geçmelisiniz.

Denemeyin, aranızda ki mesafeyi arttırmak içinde kollarınızın üzerine kalkarak, klitorise bölgesine yakın titreşim vibratörü yerleştirebilirsiniz. Bayan partner alt tarafta iken sol bacağını havaya kaldırın ve dizin sağ omzuna eşit olacak şekilde yapın. Sağ bacak ise düz olsun.Bu pozisyon penetrasyon sağlayarak, klitoris baskısı yaparak daha zevk verici olacaktır.

34- Kaşık Seks Pozisyonu

Kaşık Seks Pozisyonu

Kaşık Seks Pozisyonu

Yine bir klasik olan kaşık, özellikle hamile seks pozisyonları arasında yer almasıyla hem güvenli hem de uzun süreli birleşmeyi sağlar. Ayrıca çiftler ilişki bittikten sonra da bu şekilde uyuyabilirler. Hem kadın hem erkek aynı yöne bakacak şekilde yan yatar ve birbirine yakın dururlar. Dizlerini hafifçe büken çiftler yeterince yakınlaşınca birleşme gerçekleşir. Vajinayı sıkmanın hazzı arttırdığı bu teknik sayesinde hem kadın hem erkek hafif ve konforlu şekilde hareket edebilir.

Bu şekilde ilişkinin süresini uzatmak için erkek ve kadın birlikte nefes alıp vermeyi deneyebilir. Ayrıca erkek kadın orgazmı için elleriyle meme uçları ve klitorisi de uyarabilir.

35- Kaşık Çatal Seks Pozisyonu

Kaşık Çatal Seks Pozisyonu

Kaşık Çatal Seks Pozisyonu

Ekstrem hareketler öncesinde bir geçiş basamağı olarak denenebilecek olan çatal kaşık, kadının sırt üstü yatmasıyla başlar. Kadın bu şekilde sağ bacağını havaya kaldırır, erkek de dik açıyla dururken rahatça giriş ve çıkışları yönetebilir. Bu tekniğin sırt üstü şekilde de denenmesi mümkündür ve bacaklarla erkeğin birleştiği yer bir çatal-kaşık görünümü verir.

Kadın yeterince esnekse bir bacağını havaya kaldırması ya da başının üzerine getirmesinin daha derin bir birleşme sağlayacağı unutulmamalıdır. Eğer kadın bacaklarını erkeğin omuzlarına koyarsa bir elini kullanarak kendisini uyaracak alan yaratabilir.

36- Hediye Paketi Seks Pozisyonu

Hediye Paketi Seks Pozisyonu

Hediye Paketi Seks Pozisyonu

Çiftin birbirinin yüzüne bakacak şekilde yan yatmasının ardından kadın bacaklarını açar ve erkeği bacakları ile sarar. Hem erkeğin hem de kadının ritmi yönetme şansı olan bu teknik yakın temas sağlamasıyla romantik seks yapma pozisyonları arasında yer alır.

37- Yüzyüze Kaşık Seks Pozisyonu

Yüzyüze Kaşık Seks Pozisyonu

Yüzyüze Kaşık Seks Pozisyonu

Yine hamileler için seks pozisyonları arasında yer alan yüz yüze kaşık, aynı zamanda dizlerinde sorun olan kadınlar için de idealdir. Çift yine birbirine dönük şekilde yan yatar ve kadının bacaklarını hafifçe aralamasının sonrasında birleşme gerçekleşir ve kadın bacaklarını kapatır. Çift dilerse birbirini eli ile daha mutlu edebilir ya da öpüşmeye devam edebilir.

Sarılmak hormonal seviyeyi yükseltirken öpüşmek de aynı etkiyi yaratacağından aslında gerçek bir tatmin duygusu için bu teknik oldukça etkilidir. Ayrıca geri ve ileri yönlü hareket etmek yerine dairesel hareketlerle birleşme sağlamak daha konforlu olabilir.

38- X Pozisyonu Seks Pozisyonu

X Pozisyonu Seks Pozisyonu

X Pozisyonu Seks Pozisyonu

Partnerler yüzleri birbirine dönük şekilde yatağın içinde oturur ve bacaklarını uzatır. Sağ bacak eşin sol bacağı, sol bacak ise eşin sağ bacağı üzerine gelmektedir. Çiftten en az bir kişinin arkasına yaslanması gerekebilir. Ellerinden destek alan partnerler yavaş hareketlerle ilişkiye başlayabilir. Bunun sonrasında farklı seks pozisyonları denemek isterseniz hiç durmadan biri üste biri alta olacak şekilde yöntemi değiştirebilirsiniz.

39- Kar Meleği Seks Pozisyonu

Kar Meleği Seks Pozisyonu

Kar Meleği Seks Pozisyonu

Kadın sırt üstü uzanırken bacaklarını kaldırır, bacaklarıyla erkeği sarar ve kalçasını hafifçe havaya kaldırır. Erkek ise kalçadan tutarak birleşmeyi sağlar. Erkek bu esnada kadına ters oturuyor olacağından dilerse masaj da yapabilir ya da vajina içinden çıkmadan pozisyonunu değiştirebilir.

40- Füzyon Seks Pozisyonu

Füzyon Seks Pozisyonu

Füzyon Seks Pozisyonu

Kadına hareket alanı vermesiyle daha kolay orgazmı sağlayan bu teknik için kadın erkeğin omuzlarına bacaklarını yaslar ve yataktan elleri, kalçasıyla güç alarak ileri geri salınımlarda bulunur. Bu şekilde durulduğunda kaslar gergin olacağından haz da daha fazla olmaktadır.

41- Örümcek Seks Pozisyonu

Örümcek Seks Pozisyonu

Örümcek Seks Pozisyonu

Göz temasının yanı sıra kadın ve erkeğe eşit özgürlük vermesiyle sevilen bu cinsel pozisyon için her iki taraf da önce yatağa oturmalıdır. Kollardan destek sağlanırken bacaklar ise birbirine dönüktür. Kadının kalçaları erkeğin bacakları arasındadır ve kadının bacakları bükük, ayak tabanı erkeğin kalçalarının yanındadır. Kadın isterse dik oturabilir, isterse erkek elleriyle yönlendirebilir. Elleri serbest olan erkeğin dilediği gibi pozisyon değiştirmesi ya da klitorisi okşaması mümkün olmaktadır.

42- Uçan Kelebek Seks Pozisyonu

Uçan Kelebek Seks Pozisyonu

Uçan Kelebek Seks Pozisyonu

Kadın erkeğin kulaklarının yanına dizlerini yerleştirir ve bir yandan duvar gibi bir zeminden destek alır. Bu sayede kendisi  meme uçlarını ya da vulva bölgesini uyarırken erkeğin diliyle kendisini hazzın doruklarına çıkarmasına izin verir.

İsterse kadın kendisi erkeğin dilini yönetebilir ancak yorulduğu noktada erkek kadını kalçalarından tutarak erkek de kadını hareket ettirebilir.

43- 69 Pozisyonu

69 Pozisyonu

69 Pozisyonu

Oral seksin karşılıklı olarak partnerleri zevkin doruklarına çıkardığı 69 pozisyonu kadının üstte, erkeğin ise altta olduğu ve genelde erkeğin elleriyle kadının kalçasını kontrol ettiği bir tekniktir.

Kadın elleri serbestse eğer erkeğin testislerini de dokunarak uyarabilir, bu hareketten sıkıldığın zaman erkeğin üste geçmesi de denenebilir. Ayrıca 69 seks pozisyonu eşit efor sarf etmek için yan yatışta da denenebilir.

44- Yüze Oturma Seks Pozisyonu

Yüze Oturma Seks Pozisyonu

Yüze Oturma Seks Pozisyonu

Kadın erkeğin yüzüne otururken elleriyle başını kontrol eder ve omuzları üzerinde dilediği gibi hareket eder. Aynı şekilde erkek de kadının ağzı üzerine oturabilir ancak kadının ağzının kuruması halinde kayganlaştırıcıdan yardım alınabilir.

45- Asansör Seks Pozisyonu

Asansör Seks Pozisyonu

Asansör Seks Pozisyonu

Yatak odasının dışına çıkmak isteyenlere asansörü teklif edebiliriz. Kadın dizlerinin üzerine çöker ve erkeğin penisini ağzıyla uyarır. Bu esnada dişlerini dudakları ile kamufle ederek erkeğin canının yakacak hareketleri önler. Yer yer dilini kullanması da erkeğin hazzını artıracak bir diğer önemli ipucudur.

Çeşitlendirmek için kadın elleriyle erkeğin penis köküne dokunabilir. Asansörde ayna varsa eğer çiftlerin aynaya dönmesi ve erkeğin kendisini izlerken oral seks yapılması çok daha heyecan verici olabilir.

Klitoris Nerededir? Kadınlar Nasıl Uyarılır?

Orgazm Olmayı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?

Sen de en iyi seks pozisyonları arasından beğendiklerini denemeye hazır mısın? Sence en ideal cinsel pozisyonlar hangileri? Görüşlerini ve aklına takılan tüm soruları bizimle yorumlarda paylaşmayı unutma.

“Mutlaka Denemeniz Gereken Harika 45 Seks Pozisyonu” üzerine 2 yorum

  1. biryetmişbeş says:
  2. RED says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg