• 605.166
Anasayfa
Cinsellik Tantra Felsefesi İle Tüm Seks Hayatınız Değişsin!

Tantra Felsefesi İle Tüm Seks Hayatınız Değişsin!

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Tantra Felsefesi İle Tüm Seks Hayatınız Değişsin!

Tantra nedir? Tantra felsefesi nedir? Tantra masajı faydaları neler? Tantra tekniği uygulaması nasıl yapılır? Tantra yoga ve gerçek tantra nasıl uygulanır? Sen de tantra seks pozisyonları ve bu felsefenin anlamları hakkında bilmen gerekenleri bu yazımızla şimdi öğrenmelisin.

Tantra Felsefesi Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir?

Son zamanlarda yaşama dair kendini geliştirme hareketlerinin ve Uzak Doğu öğretilerinin ne kadar popüler olmaya başladığını sen de fark etmişsindir. Bizce de pozitif düşünme ve daha kaliteli bir yaşam için, bunca stresin ve yoğun temponun olduğu günümüz koşullarında felsefelerden alacağımız çok ders var. Çin öğretilerine dayanan Tantra ise bu felsefik yaklaşımların son zamanlarda en gözdelerinden biri oldu. Çiftlerin cinsel ilişki anında tıpkı deniz dalgaları gibi senkronik olması şeklinde açıklanan Tantra felsefesi, uyumlu, kaliteli ve heyecanlı bir cinsel yaşam için oldukça ilgi çekici bir alternatif.

Sana hep anlatılan klasik cinsellik önerileri senin için yeterince tatmin edici olmayabilir. Ancak cinel mutluluğun yanı sıra kişinin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesini, hem ruhsal hem de bedensel olarak refaha kavuşmasını da amaçlayan bu felsefenin yaşam boyu huzur vaat etmesi herkesi şaşırtıyor. Gelelim bu yaklaşımın kapsadığı düşünce ve seks pozisyonları neler, bunlardan bahsetmeye.

Tantra ve Kama-Sutra Nedir? – Video

Tantra Nedir?

Günümüz dünyası ne kadar değişmiş, gelişmiş ve modernleşmiş olsa da aslında insanlık olarak temel ihtiyaçlarımız hiçbir zaman değişmedi. Yeme ve içme gibi, seks de bu temel içgüdü ve ihtiyaçların arasında hep önemli bir yere sahipti. Hatta öyle ki kendimizi çok gelişmiş ve teknolojik bir çağda görsek de eğer bu temel gereksinimler karşılanmıyorsa, çok para kazanmak dahi bizi mutlu edemedi. Ancak gerçek Tantra uygulayıcıları için yepyeni bir yaşamın kapıları aralandı, diyebiliriz.

Gündelik yaşamın stresli ve yoğun hali içinde gün geçtikçe kaliteli ve doyurucu bir seks yaşamından hepimiz daha çok uzaklaşır olduk. Kısıtlı zaman aralıklarında, hem de kafamızın için sorunlarla doluyken elbette pek çok cinsel sorunlar da beraberinde geldi. Ereksiyon problemi ile başlayıp orgazm olamamaya  kadar uzanan pek çok sorun modern hayatın bizlere yüklediği yüklerin bir sonucu olarak bedenlerimizi ve ruhlarımızı etkiledi.

Tüm bunları çözmeye odaklanan bu felsefe ise vaat ettikleri ile duyan herkeste gerçekten büyük şaşkınlık yarattı. Herkesin içinde gizli bir cinsel yetenek olduğunu savunan bu görüş, hem yeniliklere açık olmaya hem de çok daha uzun süreli zevk almaya odaklanıyor. Uzak Doğu’dan çıkmış olsa da Amerika ve Avrupa’da kendine geniş bir uygulayıcı kitlesi bulmuş olan bu felsefeyle içimizdeki olumlu güçler ve enerjiler birleşip cinsel haz için kullanılıyor.

Mutlaka Denemeniz Gereken 45 Seks Pozisyonu

Klasik görüşlere göre seksin ideali hem erkek hem de kadın boşalması ile sonlanan bir süreçtir. Ancak bu felsefemizde amaç, cinselliğin ve rahatlamanın en yüksek noktalarına ve aynı zamanda en derin katmanlarına inmek, bunun da çift taraflı yani bir bütün olarak haz vermesini sağlamaktır. Kadim öğretilerde erkek enerjisi “shiva” ve  kadın enerjisi “shakti” olarak adlandırılmakta, bu enerjilerin bir araya gelmesiyle çiftlerin aydınlanmanın zirvesine gelebileceği iddia edilir. Yani bu felsefeye uygun hareketlerle yapılan sekste geleneksel algının aksine kadınlar tekrarlı orgazm olabilirken, erkeklerse boşalmadan da uzun süre zevk alabilmektedir.

Seksin hayatımızdaki yeri ve bizde yarattığı değişimler düşünülürse, elbette bu eski inançları bir kenara bırakıp Tantrayla kendini ve seksin gizemli dünyasını keşfetmeye başlamalısın.

Tantra Seksi Nasıl Yapılır?

Tantra Seksi Nasıl Yapılır?

Tantra Seksi Nasıl Yapılır?

Anlatılanlar seni de etkilediyse o zaman şimdi biraz da birlikte Tantra seksi detaylarını öğrenelim. Tüm hareketlerden önce, ayakta ve bacaklarını omuz genişliğinde açıp durman gerekiyor. Şimdi derin bir soluk alıp ver ve bu nefesin vücudunu titretecek kadar güçlü olmasını sağla. Şimdi yere bağdaş kurarak otur ve gözlerini kapa. Şimdi de tüm sorunlarını, gündelik dertlerini, ne kadar yoğun ve stresli olduğunu unut. Sadece bedeninin aldığı zevklere ve özel noktalarına odaklan. Gözünde canlandırdığın ve sana haz veren bölgelere dokunmaya başla.

Bunları yaparken nefesini düzenli şekilde alıp vermeye dikkat et. Bedenini, cinselliğe hazırlamak için gevşe ve olabildiğince rahatla. Kaslarının bile daha az kasıldığını hayal et. Hem bedensel hazların hem de içsel rahatlaman hissedilebilecek kadar belirginleştiğinde partnerini karşına al.

Tantra tekniği uygulaması için karşına aldığın partnerinle birbirinizin gözlerinin içine bakmanızı sağla. Bu esnada göğsünün nefesinle birlikte oluşan hareketlerini hissetmeye çalış. Kadınlar nasıl uyarılır sorusunun farklı yanıtları olsa da temasa geçmeden de bunu başarabilirsiniz. Hatta hem kadın hem de erkek bu yöntemle uyarılabilir. Temassız uyarma için her bir soluk alışverişinde üst bacağın gerildiğini ve geri salındığını hissetmeye çalışın ve gevşemeye devam edin.

Kadınların Zevk Noktaları Nerelerdir? Kadınların Haz Bölgeleri Nelerdir?

Gözlerinin içine bakmakta olduğun partnerine hiç konuşmadan ya da dokunmadan onu ne kadar arzuladığını ifade etmeye çalış. Bakışların aracılığıyla tüm bedensel enerjini ona vermeye odaklan.

Şimdi tenlerin vakti! Elinle eşinin alnının orta kısmına, göğüslerinin arasındaki çizgiye, boğaz dibindeki çukurluk bölgeye ve son olarak cinsel bölgesine sırayla nazikçe dokun. Oldukça nazik hareketlerle ve yumuşak bir şekilde temas etmelisin. İşte bu dokunmalar tam olarak Tantra masajı olarak ünlenen hareketlerdir. Masajını yaparken zihninde kalan son olumsuzlukları ve stres nedenlerini de atmaya çalış. Dokunuşlarınla yalnızca partnerine zevk ve isteklerini verdiğini hisset.

Basit ve önemsiz görünse de tüm bu nefes ve dokunma sürecinde aranızda daha önce doğmadığı kadar yüksek bir enerji doğabilir. Bu sayede Tantra seksi ile bilmediğiniz deneyimler edinebilirsiniz. Vücudun bu denli odaklanmış ve hassas olması en basit hareketleri çok daha zevk verici kılacak.

Tüm seks boyunca eşinizle birlikte senin de büyük bir zevk alman, sonrasında mutluluğunuzda büyük rol oynayacaktır. Bu mutluluk yalnızca sizlere değil, çocuklarınız dahil tüm çevrenize yansır. Bu nedenle doğru enerjiyi sekste de kullanarak temiz ve güzel bir yaşam enerjisine de varılabilir.

Erkeklere En Çok Haz Veren 16 Zevk Noktası

Nefesle Tantra Yoga Uygulamaları

Nefesle Tantra Yoga Uygulamaları

Nefesle Tantra Yoga Uygulamaları

Elbette uygulamalar masajla sınırlı kalmadı. Orgazm olmak için bundan daha fazlasına ihtiyacın olduğunu zaten tahmin etmişsindir.

Masajın ardından partnerinin kucağına otur ve çift olarak birlikte nefes alıp vermeye devam edin. Her bir yeni solukta daha çok hakim olmaya, karşıdaki bedeni daha çok hissetmeye çalışın. Nefeslerin bitiminde öpüşmeye başlayın ve bu nefesi tamamen birlikte alıp vermeye başlayın. Sonrasında cinsel hazzın doruklarına çıkmak tüm bu enerjiyle çok daha kolay olacak.

Tüm süreç boyunca nefesin nasıl bir kilit öneme sahip olduğunu anlamış olman gerekir. Şimdi nefesini daha iyi kontrol etmek için alma, tutma ve verme şeklide 3 basamağa ayırabilirsin. Her bir basamağın dengesini kurmak ve partnerinle nefesini uydurmak oldukça önemli. Nefeslerle birlikte çift olarak boşalmak ya da tam anlamıyla tatmin olmak için gereken tüm enerjiyi yalnızca organlarınızda değil her bir hücrenizde hissetmeniz gerekir.

Klasik bir seks deneyimi elbette güzel olabilir ancak bu deneyimin sonunda kendini yorgun hisseder ve sonrasında tatmin olmamış olarak yaşamına devam edebilirsin. Hatta stres ve yorgunluk seni gün içinde de yakalayabilir ve cinsel pozisyonlar önemsiz birer rutine dönüşebilir. Ancak Tantratik seks ile hem sevgi, şefkat gibi duyguları hem de tüm bedenini saran bir enerjiyi uyandırırsın. Sonrasında bitkin değil, tam tersi uzunca bir süre çok daha enerjik ve mutlu hissedersin. Seksin hem kadın hem erkek için bağlayıcı, bütünleyici ve iyileştirici etkileri olduğunu unutmamak gerekir.

Tantra Neden Yapılır, Nasıl Uygulanır? – Video

Sen de Tantra felsefesi ile yeni deneyimlere hazır mısın? Görüş ve sorularını yorum olarak yazmayı unutma.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg