• 1.666.464
Anasayfa
Cinsellik Orgazm Olmayı Kolaylaştıran 7 Seks Pozisyonu (Resimli)

Orgazm Olmayı Kolaylaştıran 7 Seks Pozisyonu (Resimli)

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Orgazm Olmayı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?

Orgazm nedir? Kadın orgazmı kolaylaştırma için hangi pozisyon ideal? Orgazm kolaylaştıran pozisyonlar neler? Orgazm olmak için hangi pozisyon denenmeli? Orgazm pozisyonları hakkında merak ettiğin tüm gerçek bilgileri bu yazıda bulacaksın.

Orgazmı Kolaylaştıracak Seks Pozisyonları

Orgazmı Kolaylaştıracak Seks Pozisyonları

Orgazmı Kolaylaştıracak Seks Pozisyonları

Tabi çılgın bulunan, az bilinen seks pozisyonları oldukça heyecan verici olabilir. Ancak iyi bir cinsel ilişki için temel olan hangi pozisyonun basit ve etkili olduğunu bulmak, pozisyonların nasıl hissettirdiğini keşfetmektir. Bazı çiftler için karmaşık pozisyonlar rahatsız edici ve zorlayıcı olabilir. Ancak sana hissettiren bir pozisyona odaklanmak süreçten daha çok keyif almanı sağlayacaktır.

İşte denemek isteyebileceğin orgazmı hızlandıran birbirinden haz verici seks pozisyonları!

Bacak Omza Pozisyonu

Bacak Omza Pozisyonu

Bacak Omza Pozisyonu

Misyoner pozisyonu eğer fazla sıradan geliyorsa, bacak omza tam sana göre. Sırt üstü yatarken kalçanın altına bir yastık ve aşağı doğru hafifçe kay. Sonra bacaklarını partnerinin omzuna yerleştir. Bu seks pozisyonu sayesinde erkek daha rahat hareket etme imkanı bulurken kadınlar ise daha derin bir birleşmenin tadını çıkarırlar.

Elbette tek başına bu pozisyon kadınların orgazm olması için yeterli olmayabilir. Ancak iyi bir ısınma hareketi olduğunu kimse inkar edemez. Ritmi yakaladığını hissettiğin anda bacakları indir ve partneri tam karşına al. Böylece erkeğin kalça kemiği kadının klitoris bölgesiyle karşı karşıya gelir ve seksin en haz verici olduğu anlardan biri yaşanabilir.

Bacak omza bir hazırlık hareketi olarak oldukça etkili olsa da yetersiz kalabilir. Ancak devamında klitorisi uyaracak şekilde sürtünmek her iki tarafı da hazzın zirvesine çıkarabilecektir.

Aşağı Ve İçeri İlerleyen Pozisyon

Aşağı ve İçeri İlerleyen Pozisyon

Aşağı ve İçeri İlerleyen Pozisyon

Daha önce köpek duruşu gibi orgazmı kolaylaştıran pozisyonlar ya da ayaküstünde birleşme gibi farklı hareketler denediysen bunu biraz daha ileri taşıyabilirsin. Bu harika pozisyonu denemek için karnının üstüne uzan ve hafif kavisli bir şekilde kalçanı havaya kaldır. Böylece erkeğin giriş yapması daha kolay olacaktır. İstersen sen kalçanı biraz daha kaldır, istersen partnerin kalçalarını elleriyle kavrayarak kendine çeksin, sonrasında birleşmeye başlayabilirsiniz.

Klitoris bölgesinin üzerinde yattığın zemin tarafından uyarılması ve yüzlerin birbirine dönük olmadığı için daha heyecanlı bulabileceğin bu pozisyon, yakın temas anlayışını değiştirecek.

Bacak Sarma Pozisyonu

Bacak Sarma Pozisyonu

Bacak Sarma Pozisyonu

Seks bazen tıpkı spor salonunda yapılan spor gibi görünebilir ve o zaman haz almaktan uzaklaşabilirsin. Böyle anlarda daha tutkulu ancak daha basit seks pozisyonları kurtarıcı olabilir. Bildiğin tüm hareketlerin içerisinde en azından birinin seni tatmin etmesini sağlamalısın.

Bahsedeceğimiz bu pozisyon aslında görünenden daha etkili ve heyecan verici bir pozisyon. Ayrıca cinsel olarak doruklara çıkman için de oldukça etkili. İki bacağını birden birleştir, bacaklarına ve kalça yasla. Sonra sanki bacaklarla adeta bir köprü oluşturur gibi dur. Bu şekilde ilişkiye girmek orgazm olma süresi için çok hızlandırıcı bir etki göstermese de yorucu olmaması ve kendini elinle uyarmanı sağlamasıyla idealdir.

Kadının Üstte Olduğu Pozisyon

Kadının Üstte Olduğu Pozisyon

Kadının Üstte Olduğu Pozisyon

İlişki esnasında orgazmı kolaylaştırabilecek pozisyonlar arasında en iyilerinden biri, kadının yönetimindeki bu pozisyon olabilir. Kadının üstte olması hem ona kendini uyarma, ritmi yakalama ya da hızı ve derinliği ayarlama konusunda özgürlük sağlar, hem de bu esnada çeşitlilik yakalanabilir. Örneğin çeşitlilik için cowgirl pozisyonu alabilir ancak partnerinin ayağına dönerek yani ters oturabilirsin.

Kadının üstte ve ters olduğu bu pozisyonda erkeğin bacaklarını bir arada tutması ve boşluk olmaması hazzı daha arttırır. Duruşunuz daha da kenetlenmiş bir hal alır ve klitoral bölgeye gelen dokunuşlar harika bir orgazm için zemin hazırlar.

Masa Üzerinde Seks Pozisyonu

Masa Üzerinde Seks Pozisyonu

Masa Üzerinde Seks Pozisyonu

Bazı günlerde orgazmı kolaylaştırmak için bir masa bile yeterli olabilir. Partnerinin beline denk gelen yükseklikte bir masa, tüm ihtiyacın olan şey!

Masanın kenarına yaslanıp üzerine yat. Bacaklarını havaya kaldırıp açarak birleşmenin gerçekleşmesini sağla. İlerledikçe, bacaklarını masanın kenarına ya da partnerinin omuzlarına yaslaya da bilirsin. Partnerin ayaktayken elleri serbest olacağı için sana temas etme özgürlüğü de olacaktır. Ayrıca dik bir konumda olduğu için senin klitorisine de dokunabilir ve bu hazzı kolaylaştırır.

Kadınlarda orgazmı kolaylaştırmak için bu pozisyon esnasında kendilerini biraz kasarak kalçalarını havaya kaldırmaları dolaşımı artırarak oldukça etkili olabilir.

At Binme Pozisyonu

At Binme Pozisyonu

At Binme Pozisyonu

Partnerin bacaklarını düz uzatıp uzun oturuş yaparken, sen de onun kucak bölgesine otur ve yüz yüze bir ilişkinin tadını çıkar. Kolları ve bacakları dilediğin gibi kullanacağın bu pozisyon, hız ve hareketlilik açısından oldukça kullanışlıdır.

Orgazm olmayı kolaylaştıran pozisyonlar içerisinde belki de en yorucularından biri at binmedir. Ancak yorulduğun anlarda ileri ve geri yönde küçük açılarla salınabilirsin. Hareket olarak sana özgürlük sunması bu pozisyonun tek avantajı da değil elbette. Geriye doğru bir açıdan durarak ileri geri hareket ettiğinde hem daha çok uyarılır hem de klitorisin önünü açarak partnerin dokunmasına izin verebilirsin. Ek olarak göğüs uçlarının partnerinin dudaklarıyla hemen hemen aynı hizaya gelecek olması da farklı tecrübeler yaşamanı sağlayabilir.

Kaşık Pozisyonu

Kaşık Pozisyonu

Kaşık Pozisyonu

Partnerinle duygusal yakınlığının olması, orgazm olman üzerinde etkili olabilir. Eğer senin için de durum böyleyse kaşık pozisyonunu kesinlikle denemen gerekenler arasına alabilirsin. Sadece yan yat ve partnerinin yüzü sana dönük dururken yine yan yatarak seni kavramasına izin ver. Bırak, partnerin sana arkandan sarılsın, bu esnada büyük gel gitler yerine nazikçe kıvrılman yeterli olacak. Tüm bu hareketlilik esnasında yakın temasın ve elbette klitorise dokunulmasının tadını çıkabilirsin.

Kadınların Zevk Noktaları Nerelerdir? Kadınların Haz Bölgeleri Nelerdir?

Senin orgazmı kolaylaştıran pozisyonlar listende neler var? Sence kadınlarda orgazm olmayı kolaylaştıran pozisyonlar hangileri? Tüm görüşlerini ve aklına takılanları yorumlara eklemeyi unutma.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg