• 114.746
Anasayfa
Yaşam Cinsel Yaşamda 10 Zevkli Seks Pozisyonu

Cinsel Yaşamda 10 Zevkli Seks Pozisyonu

       0   ADMİN      ADMİN

Seks, insan hayatında önemli yere sahip bir aktivitedir. Aynı anda hem zevk almak hem de zevk vermek üzerine kurulu olan seks, monotonlaşmayı sevmez. Bu nedenle, düzenli seks hayatı olan kişilerin sürekli cinsel yaşamlarını renklendirmenin yeni yollarını aramaları ve gerek oyuncaklar gerek yeni seks pozisyonları ile cinsel yaşamlarını renklendirmeleri gerekir. Eğer siz de cinsel yaşamınıza renk katacak ve seksten aldığınız zevki arttıracak seks pozisyonları arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu içeriğimizde, cinsel yaşamda 10 zevkli seks pozisyonunu bulabilirsiniz.

10 Zevkli Seks Pozisyonu

1. Kelebek Pozisyonu

Misyoner pozisyonunu hafif de olsa andıran bu pozisyon, kadının rahim boynunu daha kolay uyarmaya olanak tanıyıp orgazmı kolaylaştırır. Kelebek pozisyonu için kadının, kalçası yatağın ucuna gelecek şekilde uzanması gerekir. İlişkiye ayakta durarak giren erkek, vajinanın derinlerine giremez ancak G noktasına kadar ulaşabilir.

2. İkinci Misyoner Pozisyonu

Misyoner pozisyonunun biraz daha farklı hali olan bu pozisyonda, kadın bacaklarını kaldırarak erkeğin omzuna koyar. Bu sayede, erkek vajinada çok daha derine inerek G noktasını uyarabilir.

3. X Pozisyonu

Bu pozisyon için kadın ve erkeğin birbirlerine bakacak şekilde yatağa uzanması gerekir – misyoner pozisyonunun yan hali gibi düşünebiliriz. Yüz yüze duran erkek ve kadın, bacaklarını makas gibi birbirine geçirir; hareket alanını kısıtlayan bu hareket, daha yavaş ve sakin seks yapmaktan hoşlananlar için idealdir.

4. Stand and Deliver Pozisyonu

Hem erkek hem de kadının ayakta durduğu bu pozisyonda, kadın, erkeğin önüne geçerek eğilir. Erkek, kadının kollarını tutarak dengesini sağlamasına yardımcı olur. Eğilen kadının vajina duvarları sıkılaşır ve sürtünme kuvveti artar.

5. Dansçı Pozisyonu

Esnek bir vücut gerektiren bu harekette, erkek ve kadın yüz yüze bakacak şekilde ayakta durur. Kadın, bir bacağını kaldırıp erkeğin omzuna koyar ve bu şekilde cinsel ilişki gerçekleşir. Bu hareketi sağlıklı bir şekilde yapmak için çiftler arasında boy farkının fazla olmaması da gerekir.

6. Denizanası Pozisyonu

Bu pozisyon için erkeğin yatak ya da kanepede düzlerinin üstüne çökmüş şekilde oturması gerekir. Kadın, bacaklarını iki yana açarak partnerinin kucağına oturur, ellerini ve bacaklarını partnerine sararak kendini sağlamlaştırır.

7. Kucak Dansı Pozisyonu

Erkek, koltuğa ya da yatağın ucuna oturur. Kadın, arkası erkeğe dönük bir şekilde dizlerinden destek alarak oturur; penetrasyon bu şekilde gerçekleşir. Biraz yavaş bir hareket olsa da seksten alınan zevki doruğa çıkarır.

8. Lotus Pozisyonu

Denizanası pozisyonuna benzeyen bu pozisyonda, erkek bağdaş kurup oturur. Kadın ise partnerinin kucağına oturarak ellerini ve bacaklarını ona dolar.

9. Masa Üstü Pozisyonu

Bu pozisyon; masada, mutfak tezgahında ya da çalışma masasında yapmak için idealdir. Adından da anlaşılacağı üzere bu pozisyonda, kadın, bir masanın ucuna oturur ve bacaklarını açar. Erkek kadının bacaklarının arasında pozisyon alarak cinsel ilişkiye girer.

10. Champagne Room Pozisyonu

Bu pozisyonda, erkek oturur vaziyettedir. Kadın, erkeğin kucağına yanlamasına oturur ve cinsel ilişkiye bu şekilde girer. Vajinanın pozisyonunun değişmesi nedeniyle seksten alınan haz katlanır.

Pembe Bulutlar ile Seks Hayatınızı Renklendirin!

Eğer yeni pozisyonlar sizi kesmiyor, yatak odanıza renk katmak için daha farklı şeyler arıyorsanız, o zaman Pembe Bulutlar sex shop ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size sunuyor. Sitemizdeki ürünleri inceleyerek kataloğumuzdaki seks oyuncaklarını deneyebilir, blogumuzda cinsel hayatınızı renklendirecek tavsiyeler bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg