• 330.502
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Dr. Nowzaradan Sayesinde Kilo Veren Hastaların Değişimine İnanamayacaksınız!

Dr. Nowzaradan Sayesinde Kilo Veren Hastaların Değişimine İnanamayacaksınız!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

İzlerken nefesimizin kesildiği, yok artık ‘Nasıl böyle kilo almış? Gerçekten kilo verebilecek mi?‘ diye düşündüğümüz hatta izlerken hayretler içinde kaldığımız ve halime sağlığımıza şükürler ettiğimiz bu programı çok beğeniyoruz. İnsanlara yeni bir hayat şansı sununan Dr. Nowzaradan başta olmak üzere hastaların azimlerini de kutluyoruz.

1- June McCamey

Texasta yaşayan Juna McCamey 272 kilodan, 90 kiloya indi. Programı kaçıranlar ve bu değişimi ilk kez görüp şaşıranların ‘yok artık’ ifadesini buradan duyar gibiyiz.

2- Christina Phillips

321 kiloydu ama artık 83 kilo. Eski kilolu haline dönmekten çok endişe eden genç kız, zaman zaman kilo aldığını ama olduğunca dikkatli davrandığını dile getirdi.

3- Zsalynn Whitworth

275 kilodan 72 kiloya ulaştı. Bu zor süreçte eşinden hiçbir destek göremeyen Whitworth hayatını geri kazandıktan sonra, eşiyle yollarını ayırdı.

Zsalynn Whitworth

4- Laura Perez

Toplamda 245 kilo veren Laura Perez, zayıfladıktan sonra evliliği sarsılanlardan. Zayıfladıktan sonra eşinin huyları değişmiş ve Laaura Perez’i çok kısıtladığı öğrenildi. Bu yüzden evlilikte sarsıldı.

Laura Perez

 

5- Amber Rachdi

Genç kız 299 kilo iken kilo vermeye karar verdi ve artık 72 kilo olarak devam ediyor.  Hayatına daha mutlu bir şekilde devam ediyor.

6- Paula Jones

362 kilo iken şu an  Aldığı kilolar sonucu, hayatını rahat sürdürememe başladı. En çok korktuğu şey, çocuklarının annesi bir şekilde büyümeleriydi. Çocuklarını annesiz bırakmamak için bu yola çıktı ve hayatta artık birlikte daha mutlu ve huzurlu devam ediyorlar.

Paula Jones

7- Brittani Fulfer

274 kilodan 78 kiloya düşen Brittani Fulfer kilo vermesinde ki en büyük etki, eşinin onu kiloları yüzünden terk etmesinden korkması olduğunu söyledi. Artık hayatına eşiyle beraber daha mutlu ve korkusuz bir şekilde devam ediyor.

Brittani Fulfer

8- Charity Pierce

Programı izleyenler bilir, çok zorlu bir süreç geçiren Charity Pierce bu yolculukta toplamda 358 kilo verdi.

Charity Pierce

9- Chuck Turner

314 kilodan 85 kiloya düştü. Hayatı daha sağlıklı ve daha mutlu. Bu inanılmaz değişime programda şahit olamadıysanız, bu resimde şaşırabilirsiniz. 🙂

Chuck Turner

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg