• 1.216.823
Anasayfa
Başarı Hikayeleri 120 Kiloluk Kate Verdiği Kilolar ile İnternet Fenomeni Oldu

120 Kiloluk Kate Verdiği Kilolar ile İnternet Fenomeni Oldu

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Kilo veren internet fenomeni Avustralyalı Kate ve öyküsü

Avustralya’da yaşamakta olan Kate Writer isimli genç kadın 120 kilo olduktan sonra egzersiz ve diyetle tam 55 kilo olmayı başardı. Bu başarı hikayesinin her detayını kendisi gibi kilo vermek isteyenler için an an sosyal medyada paylaşan Writer, internet dünyasında adeta bir fenomen haline geldi.

Nişanlandı, hayatının kararını aldı

Nişanlandı, hayatının kararını aldı

Avustralya’da yaşayan Kate Writer ardındaki genç kadın kendi açıklamasına göre bildi bileli fazla kiloları ile sorun yaşıyordu. Writer’ın kilo sorunu gün geçtikçe artmaya başladı ve en sonunda 25 yaşına geldiğinde 120 kiloya kadar çıktığını gördü. Hayatının tam da bu döneminde Nick Jones isimli genç ile tanıştı ve nişanlandı.

O zamana kadar kilo vermeyi düşünmemiş olan Writer için nişanlandıktan sonra çevresinden kilo vermesi gerektiği yönünde tavsiyeler gelmeye başladı. Satış danışmanı olarak çalışmakta olan Writer, her gün eve ayakları şişmiş şekilde gelmeye başladığını ve bunun vücut ağırlığı yüzünden olduğunu fark etti.

Gün geçtikçe bu sorunundan daha da rahatsızlık duymaya başlayan Writer, en sonunda kilolarını vermek kararı aldı. Nereden başlayacağını, ne yapması gerektiğini bilemeyen genç kadın haftada yediği bir öğünü küçültmekle işe başladı. Sonraları tüm porsiyonlarına dikkat eden Writer, en sonunda kendi kendine kalori hesapları yaparak beslenmeye başladı.

Beslenme konusunda zamanla düzen kazanan Writer, sonra da spora başlamaya karar verdi. Adım adım ilerlediği kilo verme macerasında istikrarını korumayı başaran Kate, sporun da hayatına girmesi ile birlikte bir ayda iki beden birden inceledi. Yoğun bir spor programı ile çalışan Kate, böylece kendisine tavsiye edilen mide küçültme ameliyatını olmaktan da kurtulmuş oldu.

Verdiği kilolara dair anılarını, yaşadığı değişimi ve kilo vermesine yardımcı olan pratik tüyoları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlayan Kate, bir anda fenomen oldu. YouTube kanalı üzerinden faydalı videolar yayınlayan genç kadının Instagram hesabında ise 112 bin takipçisi bulunuyor.

Sizlerde mide küçültme ameliyatı yada tüp mide ameliyatı olduysanız bizlerle hayat hikayenizi, ameliyat sürecini, değişim resimlerini paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg