• 680.292
Anasayfa
Magazin Demet Şener İbrahim Kutluay Evliliği Avukat Kavgası ile Bitti

Demet Şener İbrahim Kutluay Evliliği Avukat Kavgası ile Bitti

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
demet şener boşanma

Demet şener boşanma günü avukatla kavga etti

Eşi ünlü basketbolcu İbrahiim Kutluay ile ayrılma döneminde olan Demet Şener boşanma davasına katıldı, avukatlar ile arasında olay çıktı. Ünlü manken Demet Şener, duruşmaya katılmak için geldiği adliye binasından fotoğraflarını çeken avukat ile tartışmaya girdi. Şener, boşanma davası hakkında sorulan soruları ile ciddi duruşu ile cevapsız bırakmayı tercih etti.

Fotoğrafını çekti, kavga çıktı

Eski ve ünlü manken Demet Şener bir süredir eşi ünlü basketbol oyuncusu İbrahim Kutluay ile boşanma süreci içerisindeydi. Ayrılık haberlerinden sonra adı sıkça açıklamaları ile magazin gündeminde geçen Şener, bu defa sessiz kalmayı yeğledi. Şener, avukatı ile Antalya’da gerçekleştirilen boşanma davasına katıldı. Tanıkların dinlenilmesi için Antalya’da gerçekleştirildiği açıklanan duruşma Şener katılan tek taraf olurken, eş Kutluay duruşmada bulunmamayı tercih etti.

demet şener boşanma
Dördüncü Aile Mahkemesi’nde yapılan ve hakkında gizlilik kararı alındığı açıklanan duruşma öncesinde Şener’in avukatı Aslı Hatemi ve Demet Şener Antalya Adliyesi 5. katın malzeme koridorunda beklerken, Şener’in bir avukat tarafından fotoğraflarının çekildiği iddiası ile tartışma çıktı.
Kendisinin adliye içerisinde izinsiz fotoğraflarının çekilmesine sert tepki göstererek güne kavga ile başlamak zorunda kalan Şener, ismi açıklanmayan avukattan fotoğraflarının silinmesini talep etti.

demet şener boşanma

Sorular cevapsız kaldı

Duruşma sonrasında sakinliği ve ciddi duruşu ile dikkat çeken Şener, adliye çıkışında kendisini beklemekte olan gazetecilerin sorularına yanıt vermemeyi tercih etti. Avukatı ile birlikte elindeki dosyalarla cevap vermekten kaçınarak yürüyen Şener, sonrasında taksiye binerek uzaklaştı.

 

Duruşmanın sadece 10 dakika sürmesi ise dikkat çeken bir nokta olurken, avukatının yanı sıra Şener’in kendisinin de ellerinin dosyalar ile dolu olduğunun görülmesi dikkat çeken bir diğer nokta oldu.

15 senedir birliktelikleri devam eden ve evliliklerinden 2 çocukları bulunan İbrahim Kutluay – Demer Şener çifti parmakla gösterilen mutlulu tabloları arasında yer alıyordu. Ancak Şener’in boşanma kararı açıklamaları ve aldatma iddialarını destekleyen mesajları ile bir süredir ayrılık haberleri ile gündemde olan çift sansasyonlu bir şekilde boşanma sürecini duyurmuştu.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg