• 696.690
Anasayfa
Magazin Hacı Sabancı’dan Şaşırtan Mide Küçültme Ameliyatı Kararı

Hacı Sabancı’dan Şaşırtan Mide Küçültme Ameliyatı Kararı

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL

Özge Ulusoy’dan sonra Hacı Sabancı mide küçültme ameliyatı oldu

Birçok kez diyet yapan ancak kilo vermekte bir türlü başarılı olamayan ünlü iş adamı ve medyatik isim Hacı Sabancı 135 kilo olmasının üzerine radikal bir karar ile mide küçültme ameliyatı oldu. Tüp mide ameliyatı olan ünlüler kervanına katılan Hacı Sabancı mide küçültme ameliyatı olarak son dönemin kilo verme trendine de adını yazdırmış oldu. Işın Karaca, Pelin Öztekin, Seren Serengil gibi birçok ünlü ismin ardından ameliyat olan Hacı Sabancı’nın geçirdiği ameliyat diğer isimlerde inanılmaz değişimler ile sonuçlanmıştı.

Hacı Sabancı

İlişki sonrası ameliyat kararı

Hacı Sabancı 6 senedir birlikte olduğu manken ve sunucu sevgilisi Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılması ile magazin gündemine oturmuştu. Ayrılığı yönünde sorular gelen Sabancı konuyla ilgili, ilişkilerinin sonu olmadığını, bir evlilik ya da aile kurmalarının mümkün olmadığını düşündüklerini ve bu nedenle ayrıldıklarını belirtmişti.

Ayrılık sürecinde kavga ya da gürültü olmadığını, karşılıklı anlaşarak ilişkiye son verildiğini belirten Sabancı, ayrılığının hemen ardından tüp mide ameliyatı olma kararı alması ile herkesi şaşırttı.

Diğer mide küçültme ameliyatı olan ve büyük değişimler geçiren ünlü isimler arasında Hamdi Alkan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Işın Karaca, Seren Serengil, Çiçek Dilligil, Cengiz Kurtoğlu ve Fatih Ürek gibi ünlülerin de yer almış olduğu akıllara geldi. Kendisi gibi ünlü isimler ile benzer şekilde kilo vermek için ameliyat olmayı tercih eden Sabancı’nın ayrılık sonrası değişim kararı dikkatleri çekmesine yol açtı.

Hacı Sabancı kimdir?

Hacı Sabancı kimdir?

Mide küçültme ameliyatı olmasının ardından akıllara Hacı Sabancı kimdir sorusu geldi. Ömer ve Arzu Sabancı’nın en büyük oğlu olarak 1987’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Hacı Sabancı, Amerika Boston’da ekonomi üzerine eğitimini aldı. Sonrasında Londra’da Denizcilik ve Finans üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak çalışmasının yanı sıra Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil Şirketleri’nin yönetim kurulu üyeliğine sahiptir.

 

Bir önceki yazımız olan Aldığınız Kaloriyi Yakmak için Kaç Kalorilik Egzersiz Yapmalısınız? haberi ile aldığınız kalorileri yakmanız için ne kadar hareket etmeniz de gerektiğini belirten ambalaj üretimini savunan uzmanların görüşlerini öğrenebilir, yorum yaparak ve bizi sosyal medya hesaplarından takip ederek destek olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg