• 655.484
Anasayfa
Magazin Ünlü Şarkıcı Nil Burak’tan Tüp Mide Ameliyatı Kararı

Ünlü Şarkıcı Nil Burak’tan Tüp Mide Ameliyatı Kararı

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
nil burak tüp mide

Sanatçı Nil Burak tüp mide ameliyatı oldu

Türk müziğinin ünlü ismi Nil Burak da tüp mide ameliyatı olarak kilo vermeyi tercih eden ünlü isimler kervanına adını yazdırdı. 45’lik plakların nostaljik dönemlerinden tanıdığımız ve birçoğumuzun beğeni ile dinlediği sanatçı Nil Burak tüp mide ameliyatı olarak yeni bir hayata adım atmış bulunuyor. Sanatçının bu kararı alma ve ameliyatı olma sürecinin hem öncesini hem de sonrasını birlikte dinliyoruz.

nil burak tüp mide

Nil Burak da artık tüp mide ameliyatı olan ünlüler arasında

Türk pop müziğinin beğenilen nostaljik ismi Nil Burak da tüp mide ameliyatı olan ünlüler arasındaki yerini aldı. Başarılı sanatçı fazla kilolarına veda etmek için son çareyi obezite ameliyatı olmakta buldu. Sahip olduğu fazla kilo şikayetinden rahatsız olmasına rağmen denediği tüm diyet ve alternatif yöntemlerin yetersiz kalması üzerine şarkıcı Nil Burak da tüp mide olmaya karar verdi. Genel Cerrahi Uzmanı Cerrah Ali Durmuş ve obezite cerrahisi ekibi tarafından ameliyat olan Nil Burak tüp mide ile gündeme gelen ünlüler arasındaki yerini almış oldu.

Başarılı cerrahtan ünlü isme ameliyat

Obezite ameliyatları alanında 1500 den de fazla sayıda başarısı bulunan ve bu alanda kendini oldukça iyi bir şekilde kanıtlamış olan Doç. Dr. Ali Durmuş ve ekibi Nil Burak’ı da sağlığına kavuşturacak olan isim oldu. Avrasya Hospital’de gerçekleştirilen ameliyat ile kendisi için yeni bir hayata adım attığını belirten sanatçı Nil Burak ise en büyük hedefinin kilo verdikten sonra sahnede mayo giymek olduğunu belirtmeden geçmedi.

 

 

Nil Burak’ı mayo ile sahnede izlemek için can attığını esprili bir dille belirten Doç. Dr. Ali Durmuş ise ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini ve sanatçının en geç 3 gün içerisinde gündelik hayatına dönmesinin mümkün görüldüğünü müjdeledi. Nil Burak ise hem ameliyat öncesi hem de sonrası süreçlerde oldukça sorunsuz ve rahat bir dönem yaşadığını, hatta 10 gün içerisinde sahne performanslarına devam etmeyi planladığını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg