• 710.937
Anasayfa
Yaşam Bütçenizi Zorlamadan Yepyeni Bir Dekorasyon Yaratın

Bütçenizi Zorlamadan Yepyeni Bir Dekorasyon Yaratın

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL

Ucuza dekorasyon değiştirmek için öneriler

Eviniz gibi özel bir alanda yaratacağınız yenilikler hayatınızın hemen her alanında farklı hissetmenizi sağlayabilir. Bu nedenle evinizin görünümünde değişiklikler yaratmak istiyor olmanız normal. Ancak siz de dekor yenilirken bütçeniz konusunda da endişeleniyor ve bu yüzden çekimser kalıyorsanız en doğru yerdesiniz. Evinize yapacağınız minik dokunuşlar ile hem bütçenizi hem de evinizin güzelliği dilediğiniz hale getirebilirsiniz. İşte ucuza dekorasyon değiştirmek için size özel önerilerimiz…

Sandalyeler yerine tek bank

ucuza dekorasyon değiştirmek

Tek bir bank kullanmak çoklu oturma grupları ya da yemek masaları için ayrı ayrı alacağınız sandalyelerden çok daha uygun fiyatlı olabilir. Ayrıca samimi toplantılar ve modern görünüme ihtiyaç duyduğunuz zamanlar için de bu banklar oldukça idealdir. Bankların kullanışsız olacağını düşünüyorsanız minimalist çizgilerde tasarlanan temizlik ve ağırlık bakımından avantajlı ürünlere göz atmadan karar vermeyin deriz.

 

Çiçeklere yer açın

Mevsim ne olursa olsun tek ihtiyacınız biraz doğallık olacaksa sizi dinlendirecek olan yeşilin kollarına kendinizi bırakabilirsiniz. İster balkonunuz ister pencere önleri ister sehpa ve raflar… Çiçek ve fidanları yerleştirmek için nereyi seçerseniz seçin bitkilerin dokunduğu her yeri çok daha huzur verici kılacağı kesin.

Tablolar yerine stickerlar

ucuza dekorasyon değiştirmek

Duvar stickerları yani yapıştırmaları yeni nesil için tablo görünümünün oluşturduğu havanın önüne geçmiş durumda. Farklı renkler olsa da bu konuda en çok tercih edilen renk ise zemin rengi ne olursa olsun dikkat çekiciliğini koruyan siyah ve beyaz renklerinden yana. Dilerseniz sevimli çizgi karakterler ile çocuk odalarını, meyve gölgeleri ile mutfağınızı ve sloganların yazıldığı iri harfleri kullanarak oturma odanızı çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ruhunuzu ve tarzınızı yansıtmanıza olanak veren bu pratik ürünlerin tablolardan çok daha kullanışlı ve uygun fiyatlı olduğu kesin.

Geridönüşüme güvenin

Geri dönüşüm son zamanların en gözde dekorasyon ürünlerinin ana fikri. Eskiyen tshirtlerden kırlentler yapmak, havlulardan kilimler yapmak ya da kavanozları saksıya dönüştürmek göründüğünden çok daha eğlenceli olabileceği gibi sizi istediğiniz ürünün peşinden alışverişe çıkma derdinden de kurtaracaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg