• 1.241.984
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Adnan Güzelşahin 42 Kilo Nasıl Verdi? Kendisi Anlatıyor..

Adnan Güzelşahin 42 Kilo Nasıl Verdi? Kendisi Anlatıyor..

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Mide küçültme ameliyatı olmadan önce 122 kilo olan ve fazla kilolarından dolayı sağlık sorunları yaşayan Adnan Güzelşahin, mide küçültme ameliyatı olmaya nasıl karar verdiğini ve ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadığını kendisi anlatıyor. Değişim resimleriyle birlikte bizlere sunuyor..

Adnan Güzelşahin Nasıl Kilo Verdiğini Kendi Anlatıyor

Basari hikayem, ismim Adnan, 56 yaşındayım. Ameliyat olmadan önce 122 kg. ulaşmıştım. Bunun yanında kilolardan dolayı bütün hastalıklarda beraberinde getirmişti, Seker 300’lerde, yüksek tansiyon, karaciğer yağlanması, aşırı terleme, uykuda horlama, diz ağrıları vs. vs….

Ameliyat olmadan önce çok araştırdım, ailemden başka hiç kimseyle yapmak istediğimi paylaşmadım, çünkü kararı ailemden başka kimsenin engellemesini istemedim. İsviçre de yaşadığım için, sağlık sigortasının böyle ameliyatı karşıladığını öğrendim ve bir kaç doktorla temasa girdim ve sonunda bana en uygun, bu ameliyatı yapacak bir Profesör buldum.

12. Ocak 2017 de tüp mide ameliyatına girdim ve ama kendime soruyorum, neden önceden olmamışım diye. Şu an -42 kg vermiş durumdayım ve bütün rahatsızlıklarım geçmiş durumda ve kendimi yirmi yaş daha genç hissediyorum. Bu ameliyatı bütün kilolu arkadaşlara tavsiye ediyorum, yapın diyorum çünkü bu hastalık belirtilerini başka şekilde düzeleceğini inanmıyorum.

Obezite cerrahisi olmayı mı düşünüyorsunuz? Kilolarınız ile başınız dertte mi? Sizde bizimle sorunlarınızı ve tüp mide ameliyatı olduysanız başarı hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg