• 1.159.457
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Belkız Cora, 46 Kilo Vermenin Mutluluğunu Anlatıyor

Belkız Cora, 46 Kilo Vermenin Mutluluğunu Anlatıyor

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Kilolarıyla yıllarca sorun yaşayan Belkız Cora, mide küçültme ameliyatı olarak kilo veriyor. Kilo vererek hayatını kolaylaştıran Belkız hanım, fazla kiloları yüzünden neler yaşadığını nasıl bir hayatı olduğunu, mide küçültme ameliyatı olmaya nasıl karar verdiğiniz kısacası hayat hikayesini kendi ağzından anlattı, resimlerini bizlerle paylaştı.

Belkız Cora Mide Küçültme Ameliyatı ile Nasıl Kilo Verdi, Kendisi Anlatıyor

Belkız Cora, ilk etapta çok gülmeyi seven biri ve kendime öz güvenim 136 kilolu iken de vardı tabi ki.. Baş hemşireyim işim çok yoğun oluyor, tabi ki kilolu iken zorluk çekiyordum çabuk yoruluyordum. Bu ameliyatı aniden karar verdim hiç düşünmeden bir arkadaşım op gününü kararlaştırmıştı beni o uyandırdı diye bilirim.

Hiç pişman değişim aslında aksine keşke önceden olsaymışım diyorum tek pişmanlığım bu ve ben izin günümde Türkiye uçup, mide küçültme ameliyatı oldum, kimseyi dinlemeden, 136 kilo ile ameliyat masasına yattım. Şu an -46 kilo ile hayatıma devam ediyorum ve çevremdeki insanlardan çok güzel tepki aldıkça daha çok mutlu oluyorum.

Kilosu ile sorun olanlara mide küçültme ameliyatını, şiddetle tavsiye ediyorum. Ameliyatta korkacak bir şey yok. Bu arada mide küçültme ameliyatı olduğum gün nişanlımı tanıdım ve bizim sevgimiz, aşkımız, hastanede başladı inşallah bu sene evleneceğiz..

Obezite cerrahisi olmayı mı düşünüyorsunuz? Kilolarınız ile başınız dertte mi? Sizde bizimle sorunlarınızı ve tüp mide ameliyatı olduysanız başarı hikayenizi paylaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg