• 807.481
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Mucizenin Yeni Adı: Çiçek Dilligil!

Mucizenin Yeni Adı: Çiçek Dilligil!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Çiçek Dilligil nasıl zayıfladı? Uzun bir birlikteliğin sembol isimlerinden olan Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak çifti, severek takip edilen televizyon programlarından ‘Renkli Sayfalara’ katılarak kilolarından nasıl kurtulduğunun mucizesini canlı yayında anlattı.

Çiçek Dilligil Nasıl Zayııfladı?

3 rakamlı kilolara ulaşmama ramak kala mide küçültme ameliyatı olmanın en iyi çözüm olacağı kanısına vardım. Bunun için de doktorumun tavsiyesine uyarak biraz daha yemeyi sürdürdüm. Sonunda 96 kiloyken ameliyata girdim.

Çiçek Dilligil Nasıl Zayııfladı?

Hayatımın son 3 yılında bazı sağlık sorunları yaşamaya başlamıştım. Gün boyunca tedavi amaçlı ilaç kullanıyorum. Öncelikli hedefim sağlıklı bir yaşamdı. Kilo verdiğiniz zaman kendinizi rahat hissedebiliyorsunuz fakat aynı zamanda hayattan zevk de almak istiyorsunuz. Örneğin 19 yaşında bir oğlum var. O dönemler televizyonda izlediğim bir eğitici reklam beni kendime getirdi. Aklıma hemen oğlum geldi. Her anne gibi ben de onunla neşe dolu bir hayat geçirmek istiyorum.

Hayata olan bakış açım daima olumlu yöndedir. Bunu tedavi öncesi ve sonrasına da taşıyabildim diyebilirim. Tedavimde hiçbir sağlık sorunu yaşamadım. Bundan sonra bir alışverişe çıktığımda fazla bir şey almadan, sadece ihtiyacım kadarını alıp alışverişimi bitirmek istiyorum. Ameliyatım için işimi hiçbir şekilde şansa bırakmak istemedim. Tam 8 doktordan onay aldıktan sonra bıçak altına yattım.

Çiçek Dilligil Nasıl Zayııfladı?

Mide Küçültme Ameliyatı Öncesi ve Sonrası

Ameliyat olmadan önce sayısız diyet programı da uyguladım, diyetisyenle de görüştüm. Ancak her seferinde başarısız oldum. Benim için mide küçültme operasyonu son şansımdı. Sonrasında yavaş yavaş yeme düzenim de iyice oturdu. Şimdilerde en basitinden önüme bir tabak mantı gelse 2-3 çatal sonrası doymuş oluyorum. O günlere istesem de dönemem.

Operasyonda insanın nefsini artıran hormonun da büyümesini engelliyorlar. Eskiden gece vakti canımın çektiği un helvası ve mercimek köftesini artık canım çekmiyor.

Çiçek Dilligil Nasıl Zayııfladı?

Bora Öztoprak’tan “Gördüğüm An Nefesim Resmen Kesildi” Sözleri: Oğlum Ardahan ile ben Çiçek’in operasyon kararını endişe ile karşılamıştık. Sevenlerimizle uzun uzadıya tartıştık. Bizim için çok ani oldu. 25 Temmuz’da gelip “Eylül’ün başında operasyona gireceğim” dedi.

Afife Jale ödül törenine katılan eşimi gördüğüm anda resmen nefesim kesildi..

Hangi ünlülerin, nasıl kilo verdiğini öğrenmek için;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg