• 739.169
Anasayfa
Başarı Hikayeleri ABD’li Austin Shifflett, İnandı ve 1 Yılda 75 Kilo Verdi!

ABD’li Austin Shifflett, İnandı ve 1 Yılda 75 Kilo Verdi!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Kendisi ile dalga geçen arkadaşları ve çevresine şimdilerde zayıflama ile ilgili tavsiyeler verdiğini söylüyor. Bambaşka bir görünüme kavuşan Austin Shifflett şimdilerde okulun en gözde öğrencisi. Bu hacmi sayesinde ise zayıflama hızı hiç gerilememiş ve daha ilk 3 ay içerisinde tam tamına 36 kilo vermiş.

Basit ve Önemli Öneriler

Sporu hayatının önemli bir parçası haline getirmesinin zayıflama hikayesinde öneminin büyük olduğunu söylüyor.

Abur cubur yemeden duramayan Austin Shifflett zayıflamaya karar verdikten sonra asitli şekerli içeceklerden ve abur cubur dan tamamen uzaklaştığını anlatıyor. Kilolu olduğu dönemlerde yediğine kendi bile inanamadığını ve akşam yemeğinde iki kişilik hamburger, büyük boy patates kızartması yediğini ve bunlarla da yetinmediğini söylüyor. Bu yemeyle birlikte tam olarak 147 kiloyu gördüğünü ve bu hayatında tartıda gördüğü en yüksek rakam olacağını söylüyor.

Kilo Sonrası Ne Hissetti?

Kilo vermeden önce utangaç ve içine kapalı biri olduğunu söyleyen Austin Shifflett, kilo vermesi ile birlikte hayatında birçok şeyin olumlu anlamda değiştiğini anlatıyor. Arkadaşları ile sohbet ederken kendine güveni geldiğini ve utangaç halinden eser kalmadığını söylüyor. Sporu ise hayatının merkez noktası haline getirdiğini ve hiçbir zaman spordan uzaklaşmayacağının altını çiziyor. Uyguladığı atkins diyeti zayıflamasına faydası olan bir diğer olgu olduğu için zayıflamak isteyenlere önerdiğini söylüyor.

Eski fotoğraflara baktığında ve eski kıyafetlerine baktığına önceki haline inanamadığını ve kesinlikle bir daha kilo almayacağını söylüyor. Kilo vermeye karar verdiği dönemde ki kilosu 147 kg olan Austin Shifflett bu kilo hayatının dönüm noktası olduğunu ve sağlık açısında da çok zor günler yaşadığını söylüyor. ABD’de yaşayan Austin Shifflett verdiği kiloda karar vermenin, spor yapmanın ve karardan dönmemenin büyük etkisi olduğunu uyararak kilo vermek kafada başlar ve sizde benim gibi neden kilo vermeyesiniz ki? Diye de kilolu olanlara moral depoluyor.

Austin Shifflett’in Değişimi

Sizlerde fazla kilolarınızdan şikayetçisiniz ama bu kilolarınızdan nasıl kurtulacağınızı bilmiyor musunuz? Bizlerle sorularınızı paylaşabilir, merak ettiğiniz konuları yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg