• 714.919
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Oğlunun Sözü Sayesinde 44 Kilo Veren Genç Anne

Oğlunun Sözü Sayesinde 44 Kilo Veren Genç Anne

       1   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

7 yaşındaki oğlunun şikayetiyle zayıflayan anne; oğlunun annesine ‘sen dev oldun anne oyun oynayamıyorsun bile benle’ demesi üzerine annesi zayıflama kararı aldı.

Oğlunun Sözü Sayesinde 44 Kilo Veren Genç Anne

34 yaşındaki genç anne Gülşah Y. Minik oğlunun dev oldun benimle oyun bile oynayamıyorsun demesi üzerine tüp mide operasyonu geçirmeye karar verdi. Genç kadın 6 ayda 44 kilo vererek, 112 kilodan 68 kiloya düştü.

Kendime oğlum için kilo vereceğim diye söz vermiştim sözümü tuttum.

Fazla kiloları sebebiyle işsiz kalan kadın ve oğlunun oyun oynayamıyorsun diyerek üzüntüsünün üzerine tüp mide operasyonu ile yepyeni bir yaşama adım attı. İdeal kilosuna ulaştıktan sonra oğluyla istediği oyunları oynayan, oğluna daha fazla vakit ayıran genç anneye aynı zamanda iş teklifleri de gelmeye başladı.

İzmir’de yaşayan Gülşah Y. Bazı özel nedenlerden ötürü iş yaşantısına ara vermek zorunda kalınca çok hızlı, kısa sürede kilo almaya başladı.

Sıkıntıdan aşırı derecede abur cubur alan genç kadın, 2 yıla yakın bir sürede 112 kiloya gelmiş. Kilolarından dolayı iş sektöründe kapılar yüzüne kapanan kadın için dönüm noktası oğlunun kırıcı, üzücü ama bir o kadar da değişim için anahtar olan sözleri oldu. Fazla kiloları yüzünden oğluyla oyun oynayamayan genç anneye oğlunun sözü obezitenin anahtarı oldu.

Tüp mide operasyonu geçiren genç kadın 6 ayda 44 kilo vererek, 112 kilodan 68 kiloya düştü.

Tüp mide operasyonu geçiren Gülşah Y. 6 ay sonunda 68 kiloya düştü. Fazla kiloların sebebiyle psikolojik sorunların yanında şeker, tansiyon ve karaciğer yağlanması problemi olan Gülşah hanım tüp mide operasyonu sonrasında kilolarından kurtularak bu hastalıklarını da yendi.

Oğlumun karşısına sağlıklı bir anne olarak çıktım. Ona verdiğim sözü tuttum. Çok mutluyum.

Gülşah hanımın eşi de ‘ ben eşimin temiz kalbini,yüreğini çok sevdim.Fakat fazla kiloların eşim üzerindeki çok kötü etkileri oldu.İş bulamadığı için eve kapandı. Eşimin hep destekçisiyim her konuda arkasındayım. Operasyon sonrası  mutlu oldu ben de daha çok mutlu oldum o mutlu diye’.

Oğlu ise; ‘Annem benimle oyun oynayabiliyor  annem iyi ki zayıfladı oyun oynayabildiği için çok mutluyum’ dedi.

 

“Oğlunun Sözü Sayesinde 44 Kilo Veren Genç Anne” üzerine 1 yorum

  1. Kardelen yıldız o kadar çok ki şikayetçi olan says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg