• 1.176.111
Anasayfa
Başarı Hikayeleri Burak Kara 15 Ayda 109 Kilo Vermeyi Başardı!

Burak Kara 15 Ayda 109 Kilo Vermeyi Başardı!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Dokuz yaşında hayatının daha çok başında sayılabilecek bir dönemde kilolarından kaynaklı birçok sağlık sorunu yaşayan Burak Kara tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi. Mide küçültme ameliyatı sonrasında 109 kilo vermeyi başardı…

Burak Kara Nasıl Kilo Verdi?

Burak Kara Nasıl Kilo Verdi?

Obezitenin hızla artan bir toplum sorunu olması ile birlikte birçok kişinin başvurmuş olduğu obezite tedavisi cerrahilerinden biri olan tüp mide yönteminde bu yöntemi uygulamak için kafasındaki soru işaretlerini yok etmek isteyenlerdenseniz başarılı bir sonuç örneğiyle daha karşınızdayız. Başarılı bir şekilde sonuç almasından dolayı örnek olan Hataylı genç Burak Kara on beş ay gibi kısa bir sürede yüz dokuz kilo vererek yüz seksen altı kilodan yetmiş altı kiloya kadar inmiştir.

Birçok yöntemi olan obezite cerrahisinin Sleeve Gastrektomi yani tüp mide ameliyatını çözüm olarak kullanan Burak Kaya bu yöntemi kullanan birçok insan gibi ‘’yeniden doğdum ve obezite ile baş etmenin en kolay yolu’’ gibi ifadelerde bulunmuştur.

Hatay ilimizin İskenderun ilçesinde aşçılık yaparak hayatını devam ettiren Burak Kaya yirmi dokuz yaşında yani daha hayatının başında sayılabilecek bir dönemde kilolarından kaynaklı birçok sağlık sorunu yaşarken; İskenderun Özel Gelişim Hastanesi obezite cerrahisi ile tedavi uygulanan uzman Dr. Cavit Göktaş’a 2015 yılı başında tedavi için muayene olmuş ve tüp mide ameliyatı olmaya karar vermiştir.

On beş ay gibi kısa bir sürede onu yakından tanıyan insanların bile tanıyamayacağı kadar değişen Burak Kara ameliyat sonrası da uzman diyetisyen Eray Albayrak ve ameliyat eden doktoru olan Uz. Dr Cavit Göktaşın söylediklerini harfi harfine uygulayarak başarılı bir sonuç elde etmiştir.

Burak kara bu dikkatli ve titizlik ile uzman hekimlerinin de yardımı ile zayıfladığımdan beri istediğimi giyiyorum sağlık sorunlarımın çoğundan kurtulduğu ve kendini daha sağlıklı hissettiğini dile getirmiştir. Tüp mide ameliyatının diğer yöntemlere göre avantajlarının en başında mide ile ilgili bir doku kaybı ve ya bypassı yapılmadığı için mide emiliminde her hangi bir rahatsızlık verici durum olmamasıdır.

Tüp mide ameliyatında mide kapasitesinin azaltılması ile yeme ve doyma ihtiyacı azalmaktadır. Buna bağlı olarak alınan kalori miktarı azalmakta ve kilo verilmeye başlanmaktadır. Cerrahi işlem sonrasında uzman diyetisyen eşliğinde diyete devam edilmesi gerekmektedir. Midenin genel elastik yapısından kaynaklı yanlış beslenme uygulanırsa kilo verilmesi beklenirken aksi yönde bir sonuç alınmış olur.

Burak Kara, Tüp Mide Ameliyatı ile 109 Kilo Verdi

Sizlerde tüp mide ameliyatı yada obezite ameliyatı olduysanız bizlerle hayat hikayenizi, ameliyat sürecini, değişim resimlerini paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg