• 252.802
Anasayfa
Güzellik Yuvarlak Yüze Sahip Kadınlar İçin 20 Saç Kesim Modeli

Yuvarlak Yüze Sahip Kadınlar İçin 20 Saç Kesim Modeli

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Yuvarlak Yüze Sahip Kadınlar İçin 20 Saç Kesim Modeli

Yuvarlak yüze saç modelleri nelerdir? Yuvarlak yüze saç modelleri trendleri nelerdir? Yuvarlak yüze ince telli saç modelleri nelerdir? Yuvarlak yüze kısa saç modelleri nelerdir? Yuvarlak yüze saç kesim modelleri nelerdir? Sizler için bu yazımızda yuvarlak yüz saç modelleri ile ilgili birbirinden güzel 20 uygulama derledik.

Yüzümün Yuvarlak Olduğunu Nasıl Anlarım?

Daha önce yüzünüzü bebeklerin sahip olduğu yüzlere benzeten oldu mu? Yanaklarınız sürekli birileri tarafından sıkılmak isteniyor mu? İşte tam da bu sorular dairesel hatlara sahip kadınlara sürekli yöneltilmektedir. Bu gibi durumlarda sıklıkla saçlarınızı uzatmanız tavsiye edilir. Şimdi bunları bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Sizin için birbirinden güzel 20 ayrı model hazırladık.

Bunun için en iyi yol bir mezura yardımı ile aşağıdaki adımları takip etmeniz.

  • Elmacık kemiklerinin üst kısmından ve gözlerinizin altına biraz tutarak simetrik olacak şekilde diğer tarafa kadar ölçmeniz gerekiyor.
  • Çenenizin en geniş olan noktalarını hesaplayın.
  • Alnınızın orta kısmından çene hizasına kadar uzunluk ölçün.
  • Eğer elmacık kemiklerinizden itibaren yaptığınız ölçüm ile uzunluk ölçümünüz aynı ise (milimetre farklarını önemsemeyin) dairesel hatlara sahipsiniz demektir.

Ölçümleriniz tutuyor mu? İşte şimdi listemizi keyifle inceleyebilirsiniz.

1. Orta Boy Balyajlı Saç

Orta Boy Balyajlı Saç

Orta Boy Balyajlı Saç

Twitter üzerinde büyük bir şöhrete sahip olmakla beraber moda ve stil ikonu olarak bilinen Chrissy Teigen ilham alınabilecek en güzel örneklerden sadece biri. Omuzlarına düşmesi ve bir taraftan ayırması ile oldukça havalı gözükerek diva olduğunu gözler önüne sermiş. Sarı balyaj uygulaması ile de ışıltısına ışıltı katmış.

2. Kısa Saçlar İçin Belirgin Dalgalar

Kısa Saçlar İçin Belirgin Dalgalar

Kısa Saçlar İçin Belirgin Dalgalar

Sık sık rastlayabileceğiniz bir biçim ile birlikteyiz. Mila Kunis oldukça modern ve şık bir tercih yapmış. Yüzünü uzatan ve bukleleri oldukça belirgin olan bu stil ile muhteşem görünüyor. Alt kısımlarda yer alan ince ve kahve tonlarındaki ışıltılar da ayrı bir hava kazandırmış.

3. Sade ve Kısa Saçlar

Sade ve Kısa Saçlar

Sade ve Kısa Saçlar

Ünlü güzel Vanessa Hudgens ile nostaljik bir hava yakalıyoruz. Bizi adeta Hollywood’un ortasına yolluyor. Bu oldukça basit uygulama ile en iyi tercihi yapmış olarak görünüyor. Kabarık bir şekilde fönlenen ve bununla birlikte yandan da oldukça derin olacak şekilde ayrılan saçlarıyla 1950’lilere güzel bir yolculuk yapıyoruz. Siyah renk ise gizemli bir hava kazanmasını sağlamış.

4. Parizyen Kısa Saç

Parizyen Kısa Saç

Parizyen Kısa Saç

Ginnifer Goodwin, kısa kesimlerde devrim yaratmış bir kadın olarak adını tarihe yazdırmıştır. Bu uygulama ile kendinden oldukça emin havasıyla adeta bir melek görünümü elde etmiş. Kenarların hafif salaş, yan kısımların ise sabitlenmiş olması ile tek kelime ile mükemmel bir uzunluk kazandırmış.

5. Kısa Saçlarda Tek Taraflı Örgü

Kısa Saçlarda Tek Taraflı Örgü

Kısa Saçlarda Tek Taraflı Örgü

Sarah Hyland, bu muhteşem örgüsüyle oldukça sıkı ve seksi bir görünüm elde etmiş. Hollanda örgüsü kısa saç modeli ile karamel tonlarını ortaya çıkarmış. Dramatik görünümünün yanında tüm açısını ortaya çıkarmış.

6. Kahkül ve Hacimli Saç

Kahkül ve Hacimli Saç

Kahkül ve Hacimli Saç

Keskin modellerden kaçmanız gerektiği sürekli söylense de Kerry Washington bu kuralı yerle bir etmiş. Bu uzun biçim ile oldukça görkemli aslan yelesi izlenimi yaratmış.

7. Dışa Kıvrımlı Kısa Saç

Dışa Kıvrımlı Kısa Saç

Dışa Kıvrımlı Kısa Saç

Eğlenceli görünümleri seven biriyseniz bu örnek sizin için oldukça uygun olacaktır. Alışılmışın dışında tarzı ile Bai Ling, kakülleri ile esrarengiz bir görünüm yakalamış. Dümdüz kesilmiş kaküller ve karamel tonlar tüm güzelliğini yüzünün etrafında toplamasına olanak sağlamış.

8. Platin Sarısı ve Kısa Saç

Platin Sarısı ve Kısa Saç

Platin Sarısı ve Kısa Saç

Selena Gomez’i tanımayan var mıdır aramızda? Hepimiz neredeyse her hareketini takip ediyoruz. Tüm güzelliği ile iyi örnek olmayı daima başarmış bir isim. Yandan ayırma işlemi ile doğal görüntü elde etmiş. Uğraş verilmemiş havası yaratan bu saçları ile oldukça şık bir görünüm elde ederek nokta atışı yapmış gibi duruyor.

9. Dağınık Saçlar

Dağınık Saçlar

Dağınık Saçlar

Christina Ricci, 1920’lerin tüm havasını bugünlere taşımış. Keskin kesimiyle, kakülleriyle ve kısalığıyla oldukça havalı bir görünüm yakalamış. Kaküllerin seyrek oluşu ile tüm dairesel hatlarını geri plana atmayı başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş.

10. Dalgalı Saçlar

Dalgalı Saçlar

Dalgalı Saçlar

Jennifer Lawrence, plajın tüm esintisini hissettirmeyi başarmış. Sıcak havaların vazgeçilmezi bu modeliyle denizdeki dalgaları anımsatan kıvrımlar yaratmış. Bu işlemin en önemli noktası da deniz tuzu spreyi kullanımı ile yarattığı seksi ve oldukça şık görünümüdür.

11. Yandan Ayırma ve Afro Dalgalı Saç

Yandan Ayırma ve Afro Dalgalı Saç

Yandan Ayırma ve Afro Dalgalı Saç

Yara Shahidi kırmızı halıda afro dalgalarıyla gösteriş yapmış. Bunun gibi bir görünüme sahip olmak ise oldukça kolay. Perma yaptırıp saçlarınızı bir tarafa ayırın. Saç çizgilerinizi düzeltmek adına buklelerinizi kabartmaya özen gösterin. İşte bu kadar.

12. Geriye Taralı Havalı Saçlar

Geriye Taralı Havalı Saçlar

Geriye Taralı Havalı Saçlar

Uzun bir görünüm elde etmenin en kısa yoluna sahip örneklerden birindeyiz. Candace Bure bu görünümü ile özgüvenini ön plana çıkarmış. Kabarık ve bol spreyli haliyle muhteşem gözüküyor. Başın üst kısmında yarattığı hacim ile tüm daireselliğini dengelemeyi başarmış.

13. Kabarık ve Ayrık Saçlar

Kabarık ve Ayrık Saçlar

Kabarık ve Ayrık Saçlar

Bu listede nostaljiye doyamadık. Şimdi de 2000’lerin başına doğru bir yolculuk yapacağız. Hacimli görüntüsüyle en doğru katlı uygulamalardan biri diyebiliriz. Geriye doğru itilmiş uçları ve kabarık dipleri ile yüzün şeklini oldukça düzleştirmiş.

14. Cesur Saçlar

Cesur Saçlar

Cesur Saçlar

Miley Cyrus cesur görüntüsüyle her zaman magazin dünyasını sarsmış bir isim. Saçlarıyla her zaman ön planda olmayı başardı. Sarı rengi ve yanlardan tıraşı ile cesaretini bir adım ileri taşımış.

15. Islak Görünüm

Islak Görünüm

Islak Görünüm

Rihanna meşhur şarkısında elmas gibi parla derken hiç de şaka yapmıyormuş. Bu biçim ile adım attığınız her yerde parlamanız oldukça mümkün. Saçlara ıslak görünüm vermek jöle ile çok basit bir şekilde yapılabiliyor. Ortadan da ayırarak mükemmel bir seçim yapmış.

16. Çok Kısa Saç

Çok Kısa Saç

Çok Kısa Saç

Her iki tarafı da kazıyan Nyong, oldukça doğal ve havalı bir görünüm elde etmiş. Saçlarının üst kısmında uzunluk yaratarak yüzünün de uzun görünmesini başarılı bir şekilde sağlamış.

17. Asimetrik Saç Kesimi

Asimetrik Saç Kesimi

Asimetrik Saç Kesimi

Bu örnek bize punk rock saç modeli furyasının geri döndüğünü mü gösteriyor? Asimetrik biçimde kesimle platin tonların üst kısmına mor ombre yaparak bu görünümü basit bir şekilde elde edebilirsiniz.

18. Maşalı Saçlar

Buklelerinizi köklerden değil de saçlarınızın alt yarısından başlatarak bu muhteşem görünümü elde edebilirsiniz. Yandan ayırarak da bu görünümün daha feminen ve şık olmasını sağlayabilirsiniz.

19. Dramatik ve Asimetrik Katlı Saçlar

Dramatik ve Asimetrik Katlı Saçlar

Dramatik ve Asimetrik Katlı Saçlar

Saçlarınızın tek tarafına yoğunluk vererek başlayabilirsiniz. Asimetrik ve keskin kesimlerle de dramatik bir hava verebilirsiniz. Yüzünüzün boyut kazanmasını sağlayacaktır. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey çok az cesaret.

20. Kızıl ve Asimetrik Saçlar

Kızıl ve Asimetrik Saçlar

Kızıl ve Asimetrik Saçlar

Saç renkleri ile tüm görünümünüzü bambaşka bir hale getirebilirsiniz. Kızıl tonlar kullanımı zor olsa da doğru uygulandığında muhteşem sonuçlar ortaya koyar. Sıkıcı saçlara veda etmek için doğru bir tercih olacaktır. Asimetrik kesim ve düzleştirme işlemleri ile görüntünüzü tamamlayın.

Yüz Şekline Göre Saç Kesim Nasıl Olmalı? – Video

Listede yer alan modellerden hangisi uygulama kararı aldınız? Sizin için hazırladığımız yuvarlak yüze saç modelleri ile ilgili tüm soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg