• 127.030
Anasayfa
Güzellik Saçlarınız Bu Yöntemlerle Göz Açıp Kapayana Kadar Uzuyor!

Saçlarınız Bu Yöntemlerle Göz Açıp Kapayana Kadar Uzuyor!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU
Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri | Saçı Hızlı Uzatmanın Yolları

Saçlarınızı uzatmak için neler yapmalısınız? Hızlı saç uzatma teknikleri nelerdir? Nasıl saçınızı hızlı uztabilirsiniz? Saçlarınız nasıl sağlıklı görünür? Bu yazımızda, saçlarınızı kısa sürede ve sağlıklı şekilde uzatma yollarını paylaştık.

Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Saçlarınızı dilediğiniz zaman kestirmek ama dilediğiniz zaman da uzun kullanmak istiyor olabilirsiniz. Zaman zaman yıprandıklarından zaman zaman da iyi hissetmek için kestirdiğimiz saçlarımız sonra da hemen uzasın istiyoruz.

Sağlıklı saçlara  sahip olmanın en temel belirtilerinden olan hızlı saç uzaması için her zaman beklemek zorunda değilsiniz elbette. Hızlı saç uzatma yöntemleri ile siz de özlediğiniz güzellikte saçları yeniden kazanabilirsiniz.

Herkesin kozmetik dünyasında saç için bitkisel olan yöntemlere yönelmesi de boşuna değil elbette. En doğal çözümler, beraberinde en sağlıklı ve en etkili sonuçları da getiriyor. Bu nedenle sizin için seçtiğimiz doğal ve hızlı saç uzatan kürleri keşfedin, her evde bulunan basit birkaç ürünle saç sağlığınızı nasıl elinizde kolayca tutabileceğinizi öğrenin. Bu sayede siz de hızlı uzaması için güvendiğiniz saç kimyasalları ile sağlığınızı riske etmemiş olun.

Saç Uzatmak İçin Hangi Kür Yapılır?

Saç Uzatmak İçin Hangi Kür Yapılır?

Saç Uzatmak İçin Hangi Kür Yapılır?

Hepimizin mutfağında bulunan ve hemen her gün kullandığı bir besinin saçlar için mucizevi bir uzama etkisi sağladığını söylesek? Sıkı durun, çünkü yumurta ile yeniden harika görünen saçlara sahip olacaksınız. Yumurta akı saçlar için harika bir besin kaynağı.

Siz de saçlarınızın protein ile hem güçlenmesini hem de bir yandan uzamasını istiyorsanız o zaman bu etkili besini saçlarınıza sürün, streç filmle sararak koruyun ve 1 saat saçlarınıza infüze etmesini bekledikten sonra yıkayın. Eğer saçlarınızın kokmasından endişe ediyorsanız, yumurtanın koku veren kısmının sarısı olduğunu ve saça yumurta akı sürmenin koku yaratmayacağını hatırlatmak isteriz.

Jojoba, Lavanta, Biberiye İle Saç Kürü

Jojoba, Lavanta, Biberiye İle Saç Kürü

Jojoba, Lavanta, Biberiye İle Saç Kürü

Bu kür ile saç uzatmak çok doğal ve kolay, denemeyi ihmal etmeyin.

Aktarlardan kolayca temin edebileceğiniz bitkisel yağlar ile siz de saçlarda hızlı uzama elde edebilirsiniz. Sedir ağacı, jojoba, lavanta, biberiye, kekik ağacının yağları doğal olarak tüketildiğinde saç için oldukça faydalı olacak.

  • Üçer (3’er) damla biberiye, jojoba ve lavanta, 2 damla sedir ağacı ve kekik ağacı yağını bir cezvede karıştırarak ısıtın.
  • Çok ısınmasına izin vermeden saç diplerini ovarak uçlara doğru uygulayın.
  • Yarım saat sonra saçlarınızı durulayabilir, düzenli uygulamada büyük etkiler görebilirsiniz.

Saçlarınızı durularken, elma sirkesi kullanın.

Saçları hızlı uzatmak isteyenler ayrıca saçlarını duruladığı suya iki (2) damla kadar elma sirkesi karıştırarak ek olarak kepek sorununa çözüm bulabilir.

Birini Mutlaka Denemeniz Gereken Kumral Saç Renkleri

Saçlarınızı uzatmak için kür yapıyor musunuz? Saçınızı uzatmak için neler yapıyorsunuz? Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir? Bizlerle tariflerinizi ve önerilerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg