• 162.188
Anasayfa
Astroloji Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Koç burcu ne zaman doğar? Koç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Koç burcu erkeği romantik midir? Koç burcu erkeği 2019 senesinde neler yaşayabilir? Koç burcu erkeği cinsellik konusunda nasıldır? Koç burcu erkeği özellikleri hakkında tüm merak ettiklerini senin için yazdık.

Koç Burcu Erkeği Nasıldır?

Koç Burcu Erkeği Nasıldır?

Koç Burcu Erkeği Nasıldır?

Koç burcu tarihi 21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasındadır. Bu tarihler arasında doğan erkekler, yani konumuz itibariyle Koç burcu erkekleri özgüveni ile dikkat çeken erkeklerdir. Burcun en belirgin özelliği bu özgüven olmakla birlikte tüm kararları kendisi vermek ister ve her şeyin en doğrusunu bilir gibi bir tavır sergiler. Bu burcun erkekleri ayrıca liderlik konusunda oldukça iyidir ve askeri liderlerin birçoğu bu burçtan çıkmaktadır. Emir vermekten hoşlanan burcun, oldukça hareketli ve enerjik olduğunu da görebilirsin.

Gelelim merak edilen yönleriyle Koç burcu erkeği özellikleri hakkındaki detaylara.

Koç Burcu Erkekleri İnatçılığı ile Bilinir

Oldukça dik başlı ve inatçı olan bu erkekler, bir karar aldığında oldukça zor vazgeçerler. Bu erkeklerin bilinen en zor yanı inadıdır ve onları caydırmak oldukça güçtür. Ayrıca bencillikleri ile bilinen bu burcun erkekleri hatalarını kabul etmekte oldukça kötüdür, bu nedenle eleştiriye tamamen kapalıdır.

Koç Burcu Erkekleri Meraklı Olur

Merak, Koç burcu erkeği özellikleri arasında bir diğer önde gelenidir. Tabi bu özelliği nedeniyle yakınındakiler bu kişilerden bıkmış olabilir. Ancak meraklı yapısı beraberinde bu erkekleri oldukça heyecanlı kılar.

Bu erkekler için dediğinin reddedilmesi imkansızdır desek yeri. Onun iddialarının aksi söylenemez, düşünülemez, buna tahammülü yoktur. Liderlik konusundaki yetenekleriyle de birleşince, bu özelliği nedeniyle karşısında durmak ve söylediklerinin aksini iddia etmek imkansız bir hal alır.

Koç Burcu Erkeği Nasıldır?

Koç Burcu Erkeği Nasıldır?

Koç Erkeği Cömerttir

Para harcamayı ve başkalarına hediyeler sunmayı seven Koç erkeği her ne kadar olumsuz yönlerinden bahsetsek de oldukça cömerttir. İhtiyacı olan birine asla sırtını dönmez ve elinde ne varsa vermeye çalışır. Sorumluluklarının bilincinde olduğundan dolayı ailesinin ve çevresinin ihtiyaçlarına da duyarlıdır. Dostlarına karşı oldukça fedakar davrandığı için çevresinde çok sevilir ve arkadaşlık ilişkileri oldukça yakındır.

Koç erkekleri özgürlüğü konusunda oldukça hassastır. Karşısındaki kim olursa olsun kendisine karışılmasına izin vermez ve asla hesap sorulmasına tahammül göstermez.

Koç Erkekleri İçin Mutluluk Kolaydır

Hayata karşı heyecanı ve meraklılığı fazla olan bu kimseler için mutluluk oldukça kolaydır. En büyük sıkıntılarda bile keyfinin peşinden gider, sorunlardan bir şekilde kurtulur ve mutluluğunu bulur. Ayrıca bu konforu bulmak adına çok fazla harcama yapar. Arkadaşlarıyla da bunu paylaşmak istediğinden çevresi tarafından oldukça eğlenceli bulunur. Sosyal konularda başarılıdır ve geniş bir çevresi vardır. Elbette sosyallikte ne kadar başarılı da olsa yer yer yalnız kalmayı özellikle ister.

Koç burcu erkeğini reddetmek onun oldukça öfkelenmesine ve hırslanmasına yol açar. Kendisi oldukça sadıktır, hem partnerine hem randevularına. Ancak kırıldığı zaman karşısındakini de kırmaktan hiç çekinmeyebilir.

Sosyallikten büyük keyif alan koç burcu erkeği soğursa anında uzaklaşır, kaçar ve evinin bu nedenle evinde huzuruna önem verir. Ancak genel olarak onu dış ortamlarda görmek mümkündür.

Koç Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Genelde yakışıklı ve havalı bir görünümü olan bu erkekler, kendilerine tekrar tekrar baktırır. Yakışıklı erkekler olmalarına rağmen sürekli olarak kambur dururlar. Vücutları genel olarak kaslıdır ve orta boyludurlar. Enerjileri nedeniyle de cazip görünür, giyimlerine oldukça önem verirler. Çeneleri çıkık, dudakları belirgindir. Biraz eğri yürümelerine rağmen çekici bulunurlar.

Koç Burcu Erkeği ve Aşk

Aşk konusunda biraz dalgalı bir hayatı olan bu erkekler hakkında en merak edilenlerden biri Koç burcu erkeği romantik midir sorusu olmaktadır. Tutkulu bir aşık olmasına rağmen bu erkeklerin ilgisini hızlıca kaybettiği görülür. Siz çok aşık olduğunu sansanız da heyecanlı yapısı gereği bir anda yükselip hiçbir neden yokken bir anda vazgeçebilir. Bu nedenle bu erkeklerin eşleri ve partnerleri oldukça dikkatli ve özenli davranmalıdır. Özellikle, kıskançlık, kısıtlanma, hesap sorulması gibi durumlarda direkt uzaklaşır.

Koç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Koç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Koç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Genelde bu erkekler İkizler kadını ile yakıştırılsa da bu erkekler için en ideal burç Aslan kadınıdır. Terazilerle fiziksel olarak uyumlu olabilir, Yay burcu ile oldukça heyecanlı ve maceralı bir ilişkisi olabilir ancak Aslan burcu kadını ile yıllarca süren bir evliliğe imza atabilir.

Koç Burcu Nelerden Etkilenir?

Koç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır diye soracak olursanız bu kısım biraz karışıktır. Ancak bu erkeklerin aşırı ilgi ve sürekli görüşmelerden hoşlanmadığı, kendisine hayranlık duyan, sık öven kadınları sevdiği söylenebilir.

Bu erkekleri etkilemek için meraklı olmalarından faydalanabilir ve gizemli bir hava yaratarak ilgilerini çekebilirsin.

Koç Burcu Erkeği Gene Özellikleri – Video

Martta Doğanlar Hangi Burçtan Olur? Mart Burçları ve Özellikleri
Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Senin çevrende hiç Koç burcu erkeği var mı? Sen Koç burcu erkekleri özellikleri hakkında neler düşünüyorsun? Tüm görüş ve sorularını yorumlara bırakmayı unutma.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg