• 137.000
Anasayfa
Astroloji Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Yengeç burcu erkeği nasıl aşık olur? Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Yengeç erkeği cinsellik konusunda nasıldır? Yengeç erkeği aşk uyumu hangi burçladır? Yengeç erkeği özellikleri ve yengeç burcu erkeği hakkında her şey senin için bu yazımızda.

Yengeç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Yengeç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Yengeç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Heyecanlı olduğu kadar yoğun tutkusu ile de dikkat çeken Yengeç erkeği aslında benzersiz bir seksiliğe sahiptir. Savunmasız ve hassas duygu dünyası nedeniyle herkesle kolay anlaşamasa da sempatikliği ve bakıma verdiği önemle övgüler alır. Bu erkeklerin hakkında sevdikleri için her şeyi göze alırlar, desek yeridir.

Sezgileri ve duyguları doğrultusunda hareket etmekten kaçınmasalar da yanlarındaki kişinin güvenliğini de çok düşünürler.  Hayatına aldığı insanların konforu ve güven içinde olması onlar için çok önemlidir. Nazik, hoşgörülü, sempatik ve kibar olmalarına karşın onlar için pek de yumuşak denemez. Karşısındakinin ve kendisinin duygularını yorumlamada oldukça başarılıdır.

İlişki uyumu söz konusu olduğunda oldukça ciddileşse de bir o kadar da romantik tavırları vardır. Genelde samimi davranışlardan etkilenir, oldukça yardımsever olup başkalarına hayatını etkilediğini bilmekten memnun olurlar.

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri

Kibarlığı ve nazikliği ön plana çıkan bu beyler bulunduğu ortama uyum sağlama, iletişim kurarak sakince anlaşma ve ortama göre davranış belirleme konusunda oldukça başarılıdırlar. İnsanları kıracak hareketlerden kaçınır ve böyle kişilerle kesinlikle anlaşamazlar. Yanında bulunan kişilere göre davranışlarını ayarlayabilir, ortama göre hareket ederler. Yalan konusunda çok net sınırları olmakla birlikte hep dürüstlükten yanadırlar. Karakterlerinin en belirgin özelliği dürüstlük olan bu kişilerin yalancı biriyle iyi geçinmeleri mümkün değil. Partnerinin ya da arkadaşının yalanını bulduğu anda tüm ilişkisini bir anda bitirebilir.

Abartılı hareketleri bulunmayan yengeç erkeği sakinliği dikkat çeker ve genelde konuşmaları motive edici olur. Duygu ve sezgileri hep ön planda olduğundan hassas ve kırılgan oldukları söylenebilir. Saygı ve sevgi arkadaşlıklarında ya da birlikteliklerinde olmazsa olmaz bileşenlerdir. Hem saygısı yüksektir hem de saygı görme ihtiyacı fazladır.

İnsan ilişkilerinde denge ve tutarlılık arar, gizemli konuşmalara, yalanlara, oyunlara asla tahammül edemez. Duygularından dolayı değişken yaklaşımları olsa da kişilerin ya da kendisinin kusurları hakkında dalga geçilmesi konusunda her daim nettir ve bu duruma çok sinirlenir. Hataların yüze vurulmasından, aşırılıklardan, sert ve hırslı tutumlardan uzak durur.

Lüks konusunda zaafı olan bu beyler sevgiye ve duygulara çok önem verse de pahalı ve değerli nesneleri de çok severler. Kendilerine alınan hediyelerin pahalı olması çok hoşlarına gider. Özellikle marka bakım ve giyim ürünleri onları çok mutlu eder.

Sanat söz konusu olduğunda bu kişilerin oldukça yetenekli olduğunu eklemekte fayda vardır. Eğer herhangi bir sanat dalıyla ilgileniyorlarsa bu alanda uzmanlaşmaya oldukça yatkındırlar.

Yengeç Erkeği Cinsellik Özellikleri

Yengeç Erkeği Cinsellik Özellikleri

Yengeç Erkeği Cinsellik Özellikleri

Ruh durumu oldukça değişken olduğundan dolayı cinsel dürtüleri ve zevkleri konusunda da oldukça değişken davranır. Cinsel pozisyonlar konusunda oldukça hareketli olabilirken bazen de düşünceli bir hal alabilir. Ancak eğer ilişkiniz içinde doğru enerjiyi yakaladıysanız sizi zevk konusunda doruklara taşıyabilir. Duygu durumlarından çok etkilendikleri için bazen çok istekli olur, bazen de çekimser yaklaşarak partnerlerini düşündürebilirler.

Doğru kadını bulduğunda uzun bir ilişki yaşamaya açık olan bu kişiler, duygusu tarafından yönetildiğinden zekaları biraz geri planda kalabilir. Yani ilişkilerinde düşünceli ve ilgili olsalar da daha ziyade sevecen ve mantıksal adımlar atmaya çabalayan kadınlar onları  etkiler.

Yengeç Erkeği Evde Nasıldır?

Yengeç Erkeği Evde Nasıldır?

Yengeç Erkeği Evde Nasıldır?

Ev ve aile gibi olgular bu kişiler için eşsiz bir öneme sahiptir ve oldukça koruyucu olurlar. Güven ve rahatlığını gözettiği kimseler, özellikle eşini sadakatle kucaklar. Baba olmaları gerektiğinde ise nazik, yardımcı ve sabırlı bir tutum sergilerler. Eşlerini yalnızca romantizmle değil, sevgiliye alınacak hediyeler ve çok güldüren esprili şakalar ile mutlu ederler.

Ay tarafından yönetildiği için ayın sık değişimlerinden etkilenen bu burcun erkelerinde sık duygu  değişimleri gözlemlenebilir. Bu aile içinde bir dezavantaj gibi görünse de sevgi ve sadakati ön planda tutmaları nedeniyle ilişkilerini çok uzun süre devam ettirebilirler. Yalnızca fazla kıskanç ve özgürlüğe müdahale eden yapıları nedeniyle bireyselci partnerler ile pek geçinemezler.

Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır merak ediyorsan buna yanıt olarak öncelikle ‘feminen’ diyebiliriz. Kadınsı bir giyim tarzı ya da tatlı kokular onları çekmenin en kolay yoludur.

Yengeç Erkeği Fiziksel Özellikleri

Yengeç Erkeği Fiziksel Özellikleri

Yengeç Erkeği Fiziksel Özellikleri

Fazla dikkat çekici görünümleri olmamakla birlikte sempatik olmalarıyla ön plana çıktıkları söylenebilir. Yuvarlak yüz biçimi, belirgin çene hatları, kusursuz bir ten ve ince dudaklar en genel özellikleridir. Genelde kumral ya da beyaz tenli olan bu kişilerin gür ve canlı saçları oldukça çekicidir.

Hızlı ve küçük adımlarla yürümeyi severler. Omuz yapıları genelde geniş olur.

Dış görünümleri konusunda çok dikkatli olan bu beyler, giyim tarzları ve kişisel bakım konusunda oldukça hassastır. Saçlarından giysilerine kadar her anlamda imaj onlar için çok önemlidir. Taklitten kaçınan, oldukça özgün bir tarzları vardır. Aksesuar ve moda konusunda oldukça iyi olduklarında en iyi kombinleri onların üzerinde görebilirsiniz. Yine de bazen çevresinde bulunanlardan tüyo almayı tercih edebilirler.

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Uyumu Nasıldır?

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Uyumu Nasıldır?

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Uyumu Nasıldır?

İlişkileri içinde oldukça sadık ve tutkulu olan bu erkeklerin paylaşıma ve hediyeleşmeye de çok açık olduğunu eklemekte fayda var. Sadelikten ve durağanlıktan keyif olan Yengeç burcu erkeği özellikleri aşk konusunda onu eşsiz kılar. İstemediği halde sırf partnerini mutlu etmek adına farklı fikirlere onay verebilir. Birlikte olduğu insana kendini özel ve mutlu hissettirmeye önem verir. Her konuda sevdiği kişinin yanında olmaya, ona destek çıkmaya çalışır.

Yengeç Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Eğer bir Yengeç erkeği uzun süreli bir birliktelik yaşayacaksa bunun için en ideal kişi Oğlak kadını olacaktır. Ancak aradığı bir macera ve heyecanlı bir ilişkiyse bunun için Boğa kadını ile tanışması gerekir. Cinsel açıdan mükemmel partneri ise Balık burcu kadını olacaktır.

Oldukça çocuksu bir yapısı olan bu kişiler, beslenme, bakım, ev düzeni konusunda kendilerine yardımcı olan yani anaç kadınlar ararlar. Bu nedenle ilişkilerinde anne rolü üstlenen kadınlar onların çok ilgilerini çeker. Elbette bu yönleri harika bir baba olmalarını da sağlar.

Ne yazık ki olumsuz yanlarına gelecek olursak partnerleri ya da eşlerine karşı güvensizlik içinde olduklarını belirtmek gerekir. Birlikte oldukları kişi ile iç içe olmak ister ve karşısındakinin özgürlükçü olması onu rahatsız eder.

Yengeç Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Yengeç Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Yengeç Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

  • Harrison Ford
  • Franz Kafka
  • Robin Williams
  • Tom Cruise
  • Sylvester Stallon
  • Robin William
  • Bill Cosby
  • Carlos Santana
  • Louis Armstrong
  • Julius Caesar
  • Mike Tyson
  • Ernest Hemingway
  • Ringo Starr
  • Tom Hanks
  • Nelson Mandela
  • Tan Sağtürk
  • Deniz Baykal
  • Harun Kolçak
  • Ali Poyrazoğlu
  • Barış Akarsu
  • Kenan Evren
  • Reha Muhtar
  • Bedrettin Dalan

Yengeç Burcu Erkeği Genel Özellikleri – Video

Senin çevrende hiç Yengeç burcu erkeği var mı? Sen Yengeç burcu erkekleri özellikleri hakkında neler düşünüyorsun? Tüm görüş ve sorularını yorumlara bırakmayı unutma.

Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?
Martta Doğanlar Hangi Burçtan Olur? Mart Burçları ve Özellikleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg