• 150.951
Anasayfa
Astroloji Nisan Ayında Doğanlar Hangi Burçtan Olur? Özellikleri Nelerdir?

Nisan Ayında Doğanlar Hangi Burçtan Olur? Özellikleri Nelerdir?

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Nisan Ayında Doğanlar Hangi Burçtan Olur? Özellikleri Nedir?

Burçların özellikleri nelerdir? Nisan ayında doğanların burcu nedir? Nisan ayı burcunun özellikleri nelerdir? Koç burcu özellikleri nelerdir? Boğa burcu özellikleri nelerdir? Sizin için bu yazımızda nisan ayında doğanlar hangi burçtan olur sorusuna yanıt aradık.

Burç Nedir, Ne İşe Yarar?

Burç Nedir, Ne İşe Yarar?

Burç Nedir, Ne İşe Yarar?

Hepimiz geleceğe yönelik meraklar barındırır ve bu merakları çeşitli yollarla gidermeye çalışırız. Burçların, gelecek hakkında verdiği bilgiler ve hissedilen duygular ile ilgili yorumları bizi kendine çekerek ilgi odağı haline getirir. Biriyle tanıştıktan sonra genellikle ilk sorduğumuz sorulardan biri burcunun ne olduğu ile ilgilidir.

Kişinin doğduğu güne bağlı olarak belirlenir ve birçok kişisel özelliği gösterir. Burç yorumları kişinin iş hayatından aşk hayatına, parasal durumundan cinsel hayatına kadar birçok konuda nasıl bir karaktere sahip olduğuna dair bilgiler verir. Her ayın 21’inden bir sonraki ayın 20’sine kadar olan zamanı bir burç olacak şekilde toplamda 12 tane burç bulunmaktadır. Astroloji biliminin yaptığı araştırmalar sonucunda etki alanı artarak ilgi çekme seviyesi artmış ve bu konularda bilgi edinmek önemli hale gelmiştir.

Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Nisan Ayında Doğanların Burcu Nedir?

Ayın 20 ve 21 günü özeldir ve bu tarihlerden biri bir burcun bitişini belirlerken diğeri başka bir burcun başlangıcını belirler. Ayın ilk 20 günü yani 1- 20 Nisan tarihleri koç burcu olarak belirlenmiştir. 21 Nisan’dan itibaren diğer ayın ortasına kadar ise boğa burcu olarak bilinir. Bu iki burç tarih olarak birbirine yakın olsa da genel anlamda birbirine hiç benzemez.

Koç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Oldukça enerjik ve hareketleri olmalarının yanında zor olmaları güçlü ve hırslı bir yapıya sahip olduklarını gösterir. Egoları oldukça ileri seviyede olduğundan yaşamlarının ve dünyanın merkezi olarak kendilerini görürler. İnatçı karakterleri nedeniyle genelde hata yapmadıklarını düşünerek hatalarını kabul etmekten kaçınırlar. Genellikle bencillerdir ve çevrelerinde bulunan kişilerle iletişimlerinde zorluklar yaşanır.

Nisan ayında doğanlar içerisinde ego oldukça sık rastlanan bir özelliktir ve bu durum koçlarda da görülür. Dünyanın merkezinde olduklarına inandıklarından sürekli olarak kendileriyle gurur duyarlar. Bu gurur haklı nedenlere de sahip olabilmektedir. Özellikle koç burcu kadını oldukça pratik ve yaratıcıdır. Canlı ve dinamik yapılarıyla girişimci olmaktan kaçınmayarak birçok işte yer almayı severler ve yer aldıkları işlerde oldukça başarılı olurlar. Yüksek özgüven sahibi olduklarından genelde kişilerin çekinerek yaptığı işlerde büyük başarılar elde ederler.

En önemli noktaları motivasyon kaybetmekten hoşlanmıyor olmalıdır. Gerekli motivasyona sahip oldukça, yaratıcı ve üretken özellikleriyle, bulundukları işlerde kendilerini kanıtlarlar. Başarısız olabilmelerinin tek nedeni, karakterlerinin en kötü parçası olan bencillik ve dik başlılığa ek olarak asi ve inatçı olmalarıdır. Koç burcunun özellikleri yer yer onları kötü durumlar içinde olmak zorunda bırakabiliyor.

Sürekli olarak ön planda bulunma isteklerinden dolayı çevrelerinde bulunan kişilerle sahip oldukları iletişimde bazı problemler ortaya çıkabilmektedir. Basit bir şekilde çözülebilecek sorunlar sahip oldukları inatçı ve hırslı yapıları nedeniyle çok daha büyük problemlere dönüşebiliyor.

Özellikle liderlikleri ve otoriterlikleriyle koç burcu erkeği özellikleri, onları toplumda daima önde tutuyor ve bulundukları işlerde takım lideri gibi pozisyonlarda yer almalarını sağlıyor. İlişkilere değinecek olursak, otoriter olma merakı ve kıskançlıkları nedeniyle sürekli fakat ufak problemler ortaya çıkabiliyor.

Boğa Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Kendilerine ait olan her şeye sıkı bir şekilde bağlıdırlar ve özellikle maddiyat söz konusu olduğundan sevmedikleri şey yoktur. Zenginlik, mal, para, varlık gibi konularda her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırladır. Düzeni, disiplini, sabrı ve kararlı olmayı sevdikleri gibi yaptıkları işlerde oldukça titiz davranırlar ve özellikle boğa burcu erkeği işkolik olmasıyla bilinir. Onları karar verdikleri yollardan ve ulaşmak istedikleri hedeflerden vazgeçirmek ise bir hayli zordur.

Söz konusu boğalar olduğunda ilk aklımıza gelen yemeğe olan düşkünlükleridir. Söz konusu yemek olunca ekonomik durumlar, tokluk, yorgunluk hatta hastalıklar bile geri planda kalabiliyor. Ne derseniz deyin fakat bir boğanın önünde asla tabağını almayın.

Özellikle mayıs ayında doğanlar arasında olan boğalarda başarı ve kazanç tam bir odak noktasıdır. Bu başarı ve kazanç elbette sahip oldukları sabırlı ve kararlı tavırları sonucunda elde edilir. Yaptıkları işleri garantilemeye özen gösterirler ve kaybetme korkusu onları risk almaktan uzaklaştırır.

Boğa burcu aşk hayatı söz konusu olduğunda sevdiklerine bağlı olan ve oldukça sevilen kişiler olduğunu söylemek mümkün. Etraflarında bulunanlara yardımcı olmaya özen gösterirler ve iyilik yapmayı severler. Güvenilir ve sıcakkanlı olmaları her zaman geniş bir yakın çevreye sahip olmalarını sağlar. Dikkatleri ve titizlikleriyle hata yapmaz ve karşılarına çıkan fırsatları değerlendirmeyi bilirler.

Boğa Burcunun Özellikleri – Video

Koç Burcu Özellikleri – Video

Siz burcunuzun ne kadar etkisi altındasınız? Sizin için hazırladığımız ve nisan ayında doğanların burcu ile ilgili olan yazımız hakkında tüm soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg