• 131.154
Anasayfa
Astroloji Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri, Aşk ve İş Hayatı Nasıldır?

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri, Aşk ve İş Hayatı Nasıldır?

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri, Aşk ve İş Hayatı Nasıldır?

Oğlak burcu erkeği aşk hayatı nasıl olur? Oğlak burcu erkeği iş hayatı nasıldır? Oğlak burcu erkeği cinsellik hayatı nasıldır? Senin için oğlak burcu erkeği özellikleri ve daha fazlası hakkında detaylı bir yazı hazırladık.

Oğlak Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Oğlak burcu erkekleri, diğer burçların erkeklerine göre daha kolay ayırt edilebilirler. Mizah yetenekleri yüksek olmasıyla birlikte karizmatik ve ciddidir. Kiminin yüksek egosu olsa da genellikle egolarını ideal seviyede tutsalar da zaten kendilerine olan güvenleri her zaman tamdır. İncelemek istediğinizde genelde gözlemci olurlar. Bu özellikleri de onların büyük saygı kazanmasını sağlar.

Kendileri gibi olan yani kendine güveni tam olan insanları asla yarı yolda bırakmazlar. O kişileri sürekli çevrelerinde bulundururlar. Akrep kadını uyumu içeresinde cinsellikle yer alırlar, balık burcuna sahip kadınlar ile aşk uyumu severler. Genellikle güven duygusuna önem verirler ve güven duydukları kişileri hayatlarından çıkarmazlar. Kendilerini hiçbir durumda silik olarak göstermezler.

En göze çarpanı ise oldukça hırslı ve inatçı olmalarıdır. Rekabet etmeyi severler. Ciddi kararlar almayı sevmelerine karşın özellikle 20 yaşından sonra hayatların dair daha keskin ve net kararlar alırlar. Tecrübeler onlar için derstir. Yaşadıkları olumsuz deneyimleri güzel şeylere çevirmeye özen gösterirler. Olabildiğince titiz davranırlar. Kendilerine yettikleri ve azimli olduklarından dolayı oldukça sert bir imaj çizerler. Yine de ikili ilişkilerde çok güvenli bir hava bırakırlar. Minnettar olmalarıyla bilinirler ve sahip olduklarına fazlasıyla sadıklar.

Oğlak burcu erkekleri hırslı ve inatçı yapılarını kendilerine çevirdiklerinde önlerinde istediklerini yapmak için herhangi bir engel kalmaz. Ancak yine de başarıyı elde etmek için güçlü bir amaca ihtiyaç duyarlar. İstatistiksel yetenekleri sayesinde hedeflerini iyi analiz edebilirler. Bu konuda oldukça disiplinliler.

Mantıklarına uymazsa sevmedikleri gibi kendilerine ait akla yatmayan fikirlerini de bastırırlar. Sinir konusunda yıpratıcı olsalar bile değer verdikleri kişilere karşı oldukça korumacıdır ve incitmemek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Sevgilisini genelde pohpohlamak yerine onu sevdiğini gösteren davranışlarda bulunurlar.

Oğlak Burcu Erkeği Genel Özellikleri Nelerdir? – Video

Oğlak Burcu Erkeği İş Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği İş Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği İş Hayatı

Oğlak burcu erkekleri iş hayatında yöneticilikleri ve liderlikleri ile bilindiklerinden oldukça güçlü ve başarılı bir profil çizerler. Başarılı olmanın yolları onların ruhunun temel taşlarını oluşturur. Daha alt statüde bulunsalar dahi mutlaka birilerini yönetiyordur. Basit yerlerde dahi yaptıkları işin yönetimine geçebilirler.

Doğru yönetici ve mükemmel patron imajları ile daima kendi işlerini kurmayı başarırlar. Denge korumada üstlerine olmadıkları için fazla ciddi ya da fazla lakayt tavırlar sergileyenlere karşı pek taviz vermezler. Zekaları ile ön planda olduğundan ticari durumlarda hedeflerini rahatça gerçekleştirebilirler.

Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Üstünlük kurmayı severler. Bu da sürekli ipleri ellerinde tutma isteği doğurur. Çeşitli ilişkilenme şekillerine sahip olsalar da genelde karşı tarafa çok önem verirler. Oğlak burcu erkekleri aşk hayatında onun istekleri tavırları ne kadar değerleri olursa olsun karşı tarafı incitmemek için gerekli çabayı gösterirler. Diğer burçların aşk hayatı üzerinden bakacak olursak ilişkide mutluluğu en ön planda tutanlardır. Genelde balık kadını ile uyum yakalamayı severler.

Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik Hayatı

Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik Hayatı

Karakter analizi nasıl yapılır demenize gerek kalmadı. Şimdi sıra partnerleri ile olan ilişkilerinde. Onlar için olaylar daha çok duygusaldır. Partnerlerinin istekleri ve tatminkar olmaları en önemli yapıyı oluşturur. Olabildiğince içten ve narin davranışlar sergilerler. Çoğunlukla kısa süreli ilişkiler olarak ele almazlar. Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır dediğimizde daha önce de bahsettiğimiz gibi cinsel anlamda akrep kadınlarını tercih ederler. Onlarla yakaladıkları uyum aslında zekanın cinselliğin içine karışmasıdır. Oğlak burcu erkekleri cinsel hayatında oldukça renklidirler ve cinsel hayatlarını kolayca kontrol edebilirler.

Oğlak Burcu Erkeği Aşk ve Cinsellik – Video

Oğlak Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Oğlak Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Biriyle ne kadar samimi olurlarsa olsunlar içeriden de dışarıdan da ciddilerdir. Bu onlara daima bir karizma kazandırır. Elde ettikleri başarılarda da bunun göz ardı edilmesi söz konusu bile edilemez. Dürüstlükten kaçmazlar. Negatif bir düşünceye sahipse bile bunu hiç çekinmeden söylerler. Oldukça fedakar olduklarından sevdikleri insanlara karşı olabildiğince dikkatli davranırlar. Oğlak burcu erkekleri olumlu özellikleri arasında sevdiklerini üzmek onlar için olmayan bir seçenektir. Yine de bu durum tersine döndüğünde yani enayi yerine koyulurlar ise işte o zaman ona göre de davranmayı çok iyi bilirler.

Sahip oldukları pozitif düşünce gücü diğer göze çarpan özelliklerinden biri ise çok sabırlı olmalarıdır. Hedefleri doğrultusunda hiç vazgeçmeden mücadele edebilirler. Mizaçları ile iş yerinde başarılılardır ve bu durum ilişkilerine de oldukça fayda sağlar. Sadakat konusunda iddialılardır. Bunu sadece ilişkileri üzerinden değil düşüncelerinde de yakalayabilirsiniz. Bu sayede çevrelerinde sadece gerçek dostlarını bulundururlar.

Oğlak Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

Sahip oldukları pozitif davranış ve duygu durumları olduğu kadar olumsuzluklara da sahiptir. Özellikle kontrol edemedikleri durumlarda ya da arkasından iş çevrildiğinde oğlak burcu erkeği öfkesi ile karşı karşıya gelir. Bu nedenle onları alttan almayı ve sakinleşmelerini beklemek daha yararlı olacaktır. Oğlak burcu erkekleri olumsuz özellikleri arasında seni her zaman can kulağı ile dinlerler. Bunları uygulama konusunda ise ne yazık ki kendi kafasında çoktan bir plan oluşturduğundan burada başarısız kalırlar. Senin tecrübelerindense kendi tecrübelerini daha değerli bulur ve bu doğrultuda hareket etmeye özen gösterir. Bu durum farklı sorunlara neden olabilir.

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Oğlak burcu erkekleri en çok neyden hoşlanır? Yöneticiliği sevdiklerinden öncelikle fikirlerinin dinlenmesinden ve uygulanmasından çok hoşlanırlar. Kendilerini yeterli gördüklerinden insanların da onu yeterli görmesini dilerler. Mantığı ve düşünme biçimiyle kendini farklı ve daha iyi gördüğünden de bu konuda övgüler dinlemeyi severler. Bulundukları gruplarda lider olmayı severler.

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Nelerden Hoşlanmaz?

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Nelerden Hoşlanmaz?

Oğlak Burcu Erkeği Nelerden Nelerden Hoşlanmaz?

Oğlak burcu erkekleri nelerden nefret eder? Okuduklarınızdan az çok tahmin edebileceğiniz gibi ciddiye alınmamaktan hoşlanmazlar. Karşısındakinin onu dinlememesi onun için oldukça sorunlu bir durum yaratır. Bu onu sinirlendirmek için yeterli sebebe sahip olduğunu gösterir. Eğer onu ciddiye almıyorsanız hayatından çıkmayı da kabul etmiş sayılıyorsunuz. Bu gibi durumlar mizahı bir yana bırakırlar ve olduklarından daha çok ciddi bir hale dönüşürler.

Bu tavrı uzun bir sessizlikten sonra sezersiniz. Oğlak burcu erkeği neden susar diyorsanız da sinirli olsalar daha size değer verdiğinden bu kararı sakin bir şekilde vermesi gerekir. Yapacakları her şey için en detaylı araştırmayı yapar ve ince ayrıntılarına kadar kafalarında bir plan oluştururlar. Bu sebeple de kararlarına güvenmenizi beklerler.

Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Oğlak Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Oğlak Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Oğlak Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Oğlak burcu erkeğini nasıl etkilerim diye soruyor isen kendine, ilk önce iyi bir dinleyici olmalısın. Sana sunduğu fikirlere önem vermelisiniz. Oğlak burcu erkeği aşk konusunda temkinli davranır. Onu dinlemek ile kalmayıp sunduğu fikirleri hayata geçirmesi için çeşitli önerilerde bulunabilirsiniz. Genelde size yaşamlarındaki önemli ayrıntıları önemsiz olarak sunarlar ve sizi bu şekilde sınamak isterler. Bu ayrıntılarla olan ilişkinizin güçlü olması onlar için size ekstra puan olarak geri döner. Güvenlerini kazanmak istiyorsanız da mutlaka sır tutabilen biri olmalısınız.

Oğlak Burcu Ünlüleri

Oğlak Burcu Ünlüleri

Oğlak Burcu Ünlüleri

  • Marlene Dietrich
  • Ava Gardner
  • İsa
  • Orlando Bloom
  • Rudyard Kipling
  • Benjamin Franklin
  • Seda Sayan
  • Burak Özçivit
  • Kerem Cem
  • Federico Fellini
  • Cem Uzan
  • Mustafa Sandal
  • İbrahim Tatlıses
  • Filiz Akın
  • Isaac Newton
  • Martin Luther King
  • Ebru Şallı
  • Henry Miller
  • Semra Özel
  • Elvis Presley
  • Ricky Martin
  • Kate Moss
  • Moliere
  • Simone de Beauvoir
  • Joan Baez
  • Çağla Şikel
  • Mao Tsetung

Oğlak Burcu Erkeğinin En Kötü Özellikleri – Video

Bu durumlar içerisinden daha önce karşılaştığınız oldu mu? Senin için derlediğimiz oğlak burcu erkeği özellikleri konusunda kafana takılan soru işaretlerini yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg