• 187.255
Anasayfa
Astroloji Koç Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Koç Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Koç Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Koç burcu kadını nelerden hoşlanır? Koç burcu kadını aşk hayatı nasıldır? Koç burcu kadını cinsellik konusunda nasıldır? Koç burcu kadını kırılırsa ne yapmak gerekir?Koç burcu kadını fiziksel özellikleri ve karakter özellikleri hakkında tüm bilgiler bu yazımızda.

Koç Kadınları Özellikleri Neler?

Koç Kadınları Özellikleri Neler?

Koç Kadınları Özellikleri Neler?

Tutkulu ve asil kadınlardır Koç burcu kadınları. Peki bu kadınlar için başka neler söyleyebiliriz, onları nasıl mutlu edebiliriz ya da nelerin kızdırdığını bilmeliyiz? Koç kadınlarını yakından tanımak için buyurun yazımıza.

Bu kadınların ilk etapta en çok dikkat çeken özellikleri asaletleridir. Hanımefendi görüntüsüne sahip bu kadınları görenler asil olduklarını düşünürler. Akıllı olmaları da onları çekici kılar ve her durumda kendilerine avantaj yarabilirler. Oldukça sosyal ve dışa dönük olurlar. Eğlenmeyi severler, dost canlısıdırlar ve çevrelerindeki kişileri de eğlendirmeyi bilirler. Bulunduğu ortamda yüksek ilgi görürler ve bunu tükenmeyen enerjilerine borçludurlar. İlgi odağı olmalarına rağmen aslında özgüven sorunu yaşarlar, çünkü mükemmeliyetçidirler ve hep daha iyisi olmak isterler. Ancak bu sayede sürekli kendilerini eğitir ve geliştirirler.

Beğenilmek Koç kadınlarında adeta bir tutkudur. Kendilerini sevdiği işlerden ayıramazsınız ve ona zorla sevmediği bir şey yaptıramazsınız. Arkadaşlıklarında kaliteye önem verir. Vaktinin çoğunu dış ortamda geçirir ve dışarıda sevdiği şeyi yaparken hem mutlu olur hem de mutlu eder. Arkadaşlarına çok değer verir ve güçlü bir sevgisi vardır. Özel günler onlar için çok önemlidir, kendisi de başkalarına ait özel günleri asla unutmaz, arkadaşları hakkında kötü sözler söylenmesine izin vermez.

Tıpkı birer yaşam koçu gibidirler. Akıllıdırlar ve akıl vermeyi de severler, çünkü akılları kendilerine fazla gelecek yüksektir. Tavsiyelerinin dinlenmesi onu çok mutlu eder. Yardıma açıktırlar, birilerine destek olmaktan, hayvanlarla ilgilenmekten mutlu olurlar. Merhametli ve yumuşak kalplidirler, kolay kolay birini kırmazlar. Bu sebeple ne kadar akıllı olsalar da kolay kandırılırlar ve yaşamları boyunca sık sık ihanete, kandırılmaya maruz kalırlar. Yine şanslarının yanı sıra iyi yürekleri onları korumaktadır.

Koç burcu kadınları için lafı dolandırmak söylemek adeta bir prensiptir. Ancak patavatsız oldukları anlamına gelmez. Nerede hangi lafın edileceğini çok iyi bilirler ve direkt söylerler. Bu konuda biraz asi oldukları söylenebilir ancak doğru iletişimle çabuk yatışırlar. Çok duygusal bir yapıya sahiptirler, bir anda beklenmedik şekilde hırçınlaşabilseler de kavgacı değildirler. Yine de tartışmak gerektiğinde geri adım da atmazlar. Bazen bencil olabilir, kendi dünyalarına odaklanabilir ve empatiden uzaklaşabilirler. Bu nedenle büyük hatalar yapabilirler ancak hatalarını kolayca fark edip özür dilemekten de çekinmezler.

Şubat Ayı Burçları Nelerdir? Şubat Ayı Burçları Özellikleri Nelerdir?

Azimli ve savaşçı yapıları gereği hedeflerine mutlaka ulaşırlar. İstediklerini alana kadar pes etmez ve mutlaka da alırlar. Ancak bu kişilerin en meşhur özelliklerinden biri para konusunda savurganlığıdır. Kendileri için de bir başkası için de para harcamaktan hiç çekinmezler çünkü maddiyata önem vermezler. Yine kazanabileceklerini düşünür ve birikim yerine başkasını mutlu etmeyi tercih ederler. Anlık duyguları onları yönlendirir ve bu nedenle hataya açıktırlar. Ancak hatalarını telafi etmede de iyidirler.

Çevresinde aşırı ilgi gören bu kadınların kendine has bir cazibesi vardır. Oldukça enerjik ve göze gelen tavırları vardır. Gevezedirler ancak konuşmaları kesinlikle boş değildir. Böylece karşı cinsi konuşmalarıyla etki altına alabilirler. Mizahi yönü iyidir, zeki esprilerle erkekleri kolayca kendine bağlayabilir.

Duygusal olduklarından bahsettik ancak bu duygusallığın sonuçlarından bahsetmedik. Oysa duygusallıklarından dolayı bu kadınların çok alıngan ve kırılmaya müsait oldukları bilinir. Kadınsı yönleri baskındır, anaç bir yapıları olur. Evlerine çok bağlıdırlar ancak bir yandan da özgürlüklerine çok düşkün olurlar. Her şeyin aynı anda sorunsuz olmasını hem aşkı, hem işi hem aileyi aynı anda iyi bir şekilde yürütmeyi isterler. Ancak bunlardan birinde çıkan sorun hayatının her yerine yayılır. Yine de çok sabırlıdır ve olayların gerçekleşmesi için doğru zamanı kollarlar.

Koç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Seksi ve çekici olmasıyla büyük bir albenisi olan bu kadınlar, adeta erkekler tarafından çevrelenir. Boyları genelde orta boydur ve balık etkilidirler. Hatları yuvarlak ve belirgindir bu nedenle seksi bulunurlar. Ciltleri sağlıklı olur ve pürüzsüz bir tenleri vardır. Açık kumral ve kıvırcık saçlara sahiptirler. Rahatlıkla güzel ve göz alıcı oldukları söylenebilir.

Kolları ve omuzları geniş güçlüdür. Erkeklerini kolay etkiledikleri gibi çok da mutlu ederler. Aldatmaktan kaçınmayan erkeklerin bile sadakatlerini kazanabilirler. Öyle ki kendine has büyüleyiciliği onları kendilerine bağlayıcı kılar.

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Kıskançlık, Koç burcu kadını aşk hayatının en değişmez yönüdür. Sevdiği kişiyi kimseyle paylaşmak istemez ve onu ailesinden bile kıskanır. Evliliklerde ve ciddi ilişkilerde çok bağlı, sadıktır. Ancak aşık değilse çok önemsemez ve kolay bağlanmaz, haliyle bu ilişkileri uzun ömürlü olmaz. Hesap vermekten, izin almaktan asla haz etmez. Ancak karşı tarafın kendisini haberdar etmesini çok önemser. Aşık olduğu kişi için yapmayacağı karşılıksız fedakarlık yoktur.

Koç Burcu Kadının İyi ve Kötü Yanları Nelerdir?

Dürüstlük, bu burcun kadınlarında görülen en bariz özelliklerdendir. Girişken, hareketli, komik, eğlenceli, samimi ve yardım severdirler. Hırslı ve çalışkan olduklarından ticarette başarılıdırlar. Akıllı olmalarının yanında duygusaldırlar. Romantik, evine düşkün kadınlardır.

Bencillik ise en kötü yanları diyebiliriz. Abartılı tepkiler verir, olayları büyütürler ancak sular durulunca kendileri de şaşırırlar. Sonuç odaklıdırlar ve bu sebeple tüm durumlarda aceleci davranırlar. Sinirli bir tavırları vardır ve inatçıdırlar. Haliyle sık sık hata yaparlar. Sinirlendiklerinde çekilmez olurlar ve kolayca kavga çıkarabilirler.

Koç Burcu Kadını Hangi Burçlarla Anlaşır?

Koç Burcu Kadını Hangi Burçlarla Anlaşır?

Koç Burcu Kadını Hangi Burçlarla Anlaşır?

Mevzu bahis eğlence ve hareketlilikse bu kadınların üstüne çıkmak ya da onlara ayak uydurmak pek de kolay değildir. Ancak bu konuda Aslan burcu kadını ile adeta yarışırlar. Eğlence söz konusu olduğunda Aslan kadını özellikleri onlar için oldukça uygundur ancak Aslan kadınlarının yüksek egosu sorunlara yol açacağından uzun vadeli bir arkadaşlık düşünülemez.

Evlilik düşündüklerinde ise uyumlu ancak enerjik birine ihtiyaç duyarlar. Bu konuda Kova burcu erkeği özellikleri onlar için idealdir. Ayrıca Koç kadınıyla Kova burcu erkeği bir araya gelince yaşanacak olan evlilik, iki burcun da kariyer sevgisi düşünülürse oldukça bereketli olacaktır.

Tutkulu ve uyumlu bir cinsel yaşam içinse Boğa burcu erkekleri gibi karşı tarafı mutlu etmeyi önemseyen, hareketli erkeklerle birlikte olmak isterler. Koç burcu kadını cinsellik konusunda konusuna çok önem verir ve karşısındaki erkeğin onu türlü numaralarla etkilemesini ister. Boğa erkekleri özellikleri gereği tekdüzeliğe gelemediğinden bu konuda oldukça anlaşabilirler.

Flört döneminde ilgiden, yumuşak sesten ve nazik tavırlardan etkilendiği için romantik Yay burcu erkeği onu etkileyebilir. Ancak daha uzun soluklu ve tatmin edici bir ilişki için Başak burcu erkeği karizması ve kültürü ile onun için daha ilgi çekici olacaktır.

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Koç Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Ağır başlı ve uyumlu erkeklerle olmak isteyen bu kadınlar, kıskanç, sınırlayıcı ve maço erkeklerle asla birlikte olmazlar. Kibar ve asil olmasını istedikleri partnerlerinde yumuşak başlılık ve karizma ararlar.

Bu kadınların yaklaşımları şüpheci olduğundan karşısındaki erkek ona karşı net olmalıdır. Yumuşak huylu kişilerden çok etkilenirler ancak laubali tavırlara hiç gelemezler. Bilgili birileri olsun ister ancak egoya, ukalalığa katlanamazlar. Eleştiriye kapalı olduklarından kendilerini eleştiren erkeklerden hemen uzaklaşırlar.

Koç Burcu Kadını Nelerden Etkilenir?

Sosyal yaşamda Koç kadınları ile zaman geçirmek isteyenlerin biraz enerjik olması gerekir. Çünkü bu kadınların hayatında sosyallik ve dış ortamda yapılan aktiviteler vazgeçilmezdir. Spor yapmak, alışveriş yapmak ve sürprizlerle karşılaşmak onları en çok mutlu eden şeylerdendir.

Kendisi başkaları için çok para harcadığından kendisine de pahalı hediyeler alınmasını ister. Yer yer alınacak küçük hediyeler onları mutlu etmeye yetse de özel günlerde elmas gibi pahalı hediyeler görmek isterler.

Koç Burcu Kadını Genel Özellikleri – Video

Sence Koç kadını özellikleri neler? Fikirlerini ve düşündüklerini yorumlar kısmına eklemeyi unutma.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg