• 134.167
Anasayfa
Astroloji Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Yaşamı Nasıldır?

Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Yaşamı Nasıldır?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Yaşamı Nasıldır?

Başak burcu özellikleri neler? Başak burcu erkeği aşk konusunda nasıl? Başak burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri neler? Başak burcu erkeğinin aşık olduğu nasıl anlaşılır? Sen de Başak burcu erkeği aşk hayatı ve kişilik özellikleri hakkında tüm aradıklarını bu yazıda bulacaksın.

Başak Erkeği Genel Özellikleri

Başak Erkeği Genel Özellikleri

Başak Erkeği Genel Özellikleri

Zekası ve çekingenliği ile ön plana çıkan Başak burcu erkekleri her daim güler yüzlü ve enerjik olmasıyla da tanınır. Oldukça keskin bir zekaya sahip olmakla birlikte eğlenceli bir karakteri olan bu kişiler, başının dikine gitmesi ve hırslı olmasıyla bazen çevresindekileri kızdırır. Ancak saygıda kusur etmemesi ve ortama uygun ölçülü davranışları ile yine de takdir toplar. Peki genel hatlarıyla bahsettiğimiz bu kişilerin detaylara indiğimizde bakalım nasıl özellikleri var.

En belirgin özelliği detaylara takılmalarıdır. Kimsenin dikkatini çekmeyen, en olağan dışı detaylar Başak burcu erkekleri akıl kurcalayıcıdır. Partneri ya da eşi ile bir kere uyum yakalayamazsa ilişki içinde çok zorlayıcı birine dönüşür ancak uyumu bulduğunda canını vermeye hazırdır.

Aşırı temizlik düşkünü ve düzenlidir. Disiplini sever ve kendi düzeni bozulursa oldukça agresif birine dönüşür. Bu sebeple aynı evi paylaşacak ya da iş ortamında birlikte yer alacak kişilerin oldukça dikkatli olması gerekir. Detaycılığı, hırsı ve disiplin sevgisi birleştiğinde sonuç olarak ortaya harika işler çıkarır.

Popüler olmayı oldukça önemser ve doğal sempatisi nedeniyle kolayca bunu da yakalar. Çevresi geniştir ve genelde sosyal ortamlarda görülür. Arkadaşlık, onun için oldukça önemlidir. Samimi ve arkadaş canlısı olsa da yeri geldiğinde sivri dilli eleştirilerde bulunur. Çokça kırar ancak çabuk da gönül alır ve yakınları bu nedenle onu sevgiyle karşılar.

Başak burcu özellikleri gereği beğenmediği ortamda duramaz ve onu rahatsız eden şeyleri çekinmeden söyler. Girdiği ortamlarda hakimiyet kurmayı sevmesi ve çalışkanlığı onu eşsiz bir lider yapar. Aslında yerinde durmayan biri olmasının yanında kural tanımaz bir hırsı vardır.

Hayatta en haz aldığı duygu başarıdır ve başarısızlık halinde büyük bir çöküş yaşar. Enerjisini ve zekasını birlikte değerlendirmek ister ve bu nedenle aynı anda pek çok işi yapmaya çabalar. Detaycılığı ise onu bu işleri hızlıca halletmekten alıkoyar.

Burjuvazi yaşam tarzından hoşlanır ve çevresindekileri elit insanlar arasından seçmeye çabalar. Kendini eğitmeye çok önem verir, hiçbir kültürel etkinliği atlamaz, elinden kitap düşmez. Başak burcu erkeği aile hayatı için ailesi çok önemlidir. Hem aile büyüklerine hem eşine yoğun bir saygı duyar, evliliğinde ise sadakatini korur.

Romantizmden oldukça uzakta olan bu erkeklerin mantığı sesi olduğunu söyleyebiliriz. Başak burcu erkeği aşk söz konusu olduğunda duygusal ilişkilerden hoşlanmaz. ancak harika bir aile babası olmak için yaratılmıştır. Eşleri ile romantizm konusunda kavga etmeleri olası olsa da mantıkları hep onları bir adım öne geçirir.

Yalana karşı kesin bir tutum sergilerler ve yalanı yakaladıkları anda karşısındakileri asla affetmezler. Huzurlu ve konforlu bir yaşam aradıklarından, arkadaşlıklarında ya da ilişkilerinde karmaşaya tahammül edemezler.

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri, Aşk ve İş Hayatı Nasıldır?

Başak Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri Nasıl?

Başak Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri Nasıl?

Başak Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri Nasıl?

Oldukça çekici bir yüze sahip olan bu erkeklerin vücudunda en çok önemsediği yerleri saçlarıdır. Burun ve çenesi başta olmak üzere yüz hatları oldukça keskin ve belirgindir. Ağızları ve dudak yapısı ince ve küçüktür. Parlak bakışları ve zarif tavırları ile oldukça etkileyicidirler. Bu nedenle girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Asil, karizmatik ve albenili bir görünümleri vardır.

Erkek giyim tarzı konusunda oldukça seçici davranırlar. Üstüne bir şey yakışması pek de güç olmasa da yine de her giysiyi kolay kolay beğenmezler. Bu konuda çevresindekilere güvenir, onun yerine seçim yapılsın ister. Ancak karizmaları ve sempatiklikleri sayesinde işlerini başkalarının yapması rica edildiğinde pek de geri çevrilmezler.  Denizci mavisi rengi onlara çok yakışır ancak mutlaka zevkli biri tarafından giydirilmeleri gerekir.

Başak Burcu Erkeği Aşk Konusunda Nasıl?

Başak Burcu Erkeği Aşk Konusunda Nasıl?

Başak Burcu Erkeği Aşk Konusunda Nasıl?

Duygusal ilişkilerden ve romantik sözler ile konuşmaktan hiç haz etmeyen bu beyler, karşısındakilere oldukça zor ve geç güvenir. İlişkilerine başlamadan öncesinde çekimser ve ürkek tavırlar sergiler. Başak burcu erkeği aşk yaşamı konu olunca oldukça gizemli davranır. Senden hoşlandığını belli etmez ancak gizli gizli hareketlerini inceler, gözlemler. Zor güvense de bir kere sevdiği kişiye asla ihanet etmez ve sevgisi bir ömür sürebilir.

Başak Burcu Erkeğinin Genel Özelleri – Video

Başak Burcu Erkeği İyi ve Kötü Yanları

Başak Burcu Erkeği İyi ve Kötü Yanları

Başak Burcu Erkeği İyi ve Kötü Yanları

İyi yanları arasında temizliği ve titizliği başta gelen bu burcun erkekleri sadık birer aile babasıdır. İşinde başarılı ve çalışkan olmasının yanında sosyal yaşama önem verir ve hep eğlencelidir. Dürüst olmak onlar için önemlidir, dakiktir ve verdiği sözü tutar. Kibar tavırları dikkat çeker, asil bir karakterleri vardır. Başak erkekleri duygusal olarak tanınmazlar, belki onlarla duygusal romantik filmler izleyemezsiniz bile ancak oldukça mantıklı karar vermeleri sayesinde iyi bir dert ortağı olabilirler.

Kötü yanlarına gelecek olursak öncelikle eleştirilerinin ne kadar sert ve kırıcı olduğundan bahsedebiliriz. Detaycı ve titiz olması nedeniyle bazen takıntıları çevresindeki yorabilir. Başak burcu erkeklerinin kötü huyu arasında inatçılardır, hatalarını kabul etmeye yanaşmazlar, mantıklı olsalar da hırslarından dolayı bazen başarısızlıklar karşısında fazla olumsuz ve karamsar olurlar. Stresli ve agresif bir yapıları vardır.

Oldukça şanslıdırlar, hayatta genel olarak her girişimleri, aldığı her risk onlara olumlu şekilde geri döner.

Aşırı hızlı konuşması, hatta karşısındakinin çoğu zaman konuşmalarını anlayamayacağı kadar hızlı ve aralıksız konuşması nedeniyle ona dair ilk izlenimler pek de hoş değildir. Ancak durumu lehine çevirmeyi başarır ve bu konuşmalarıyla mantıklı olduğunu ispatlar. Bu yönleriyle pazarlama ve ticaret konusunda kariyer yapabilirler. Ticari başarıları sayesinde genç yaşlarında büyük paralar kazanabilirler.

Hızlı hareketleri aynı zamanda karar verme mekanizmalarını da hızlandırmıştır. Birinin bir hatasını gördüklerinde fazla düşünmeden onları kesin biçimde hayatından çıkarabilir. Bu nedenle çevresi ne kadar geniş olsa da sık sık arkadaş ortamı değiştirmek durumunda kalabilir.

Başak Burcu Erkeği Burçlarla Uyumu

Başak Burcu Erkeği Burçlarla Uyumu

Başak Burcu Erkeği Burçlarla Uyumu

Başak burcu erkeklerini en iyi anlayacak burçlar, onlarla en iyi geçinecek olanlar şüphesiz boğa kadını olur. İki karakter de aşırı kuralcıdır ve bu nedenle birbirlerinin alanlarına saygı duyarlar. Fiziksel olarak uyumu ise onlara en iyi yengeç kadını özellikleri sağlar. Bir başak burcunun hayatında renkliliğe, macera ve heyecana ihtiyacı varsa kesinlikle yay burcu kadını ile görüşmesi gerekir.

Koç Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Başak Burcu Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Başak Burcu Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Başak Burcu Erkeği Hangi Kadınlardan Hoşlanır?

Düzen takıntılı oldukları için kendileri gibi disiplinli ve evi için titiz kadınlardan hoşlanırlar. Onlar için karşısındaki kadının kendini eğitmiş, kültürel anlamda geliştirmiş ve akıllı olması oldukça önemlidir. Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Asi ve dik tavırları sevmezler, partnerleri üzerinde hakimiyet kurmak ister ve itaatkar davranan kadınları severler. Her ne kadar onun sözünü takip edecek birini isteseler de etkileyici ve dikkat çekici konuşmalar yapan kadınların onları tavlamaları çok daha kolaydır.

Başak sevgiliye hediye önerileri arayan kadınların, bu erkeklerin gönlünü çalmak için antika eşya dükkanları gezmesini öneririz. Araştırma ve inceleme çabası gerektiren ilginç hediyeler onların ilgisini çekecektir. Ayrıca bu araştırmaya verdikleri önem baz alınarak kendilerine kitap da hediye edilebilir. Kitap önerileri dahilinde pek çok seçeneğin olduğu gibi daha gösterişli bir hediye için kitap okuma masası gibi alternatifler düşünebilirsin.

Başak Burcu Erkeği Nasıldır? – Video

Sen de Başak burcu erkeği özellikleri konusundaki görüşlere katılıyor musun? Tüm sorularını ve fikirlerini bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı unutma.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg