• 105.977
Anasayfa
Astroloji Şubat Ayı Burçları Nelerdir? Şubat Ayı Burçları Özellikleri Nelerdir?

Şubat Ayı Burçları Nelerdir? Şubat Ayı Burçları Özellikleri Nelerdir?

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Şubat Ayı Burçları Nelerdir? Şubat Ayı Burçları Özellikleri Nelerdir?

Şubat ayı hangi burç içerisinde yer alır? Şubat ayı burçları nelerdir? Şubat ayı burçları özellikleri ve yorumları nelerdir? Şubat ayı burç tarihleri nelerdir? Sizin için şubat ayı burçları ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabileceğiniz bir yazı hazırladık.

Şubat Ayı Burçları Nelerdir?

Şubat Ayı Burçları Nelerdir?

Şubat Ayı Burçları Nelerdir?

Küçük büyük fark etmeden hepimizin ilgisini çekerek atacağımız her adımda düşünmemizi sağlıyor.  Karakterimiz ve yaşamımızda büyük etkisi olduğunu düşünürüz. Bu da daha yeni tanıştığımız kişilere burcunu sormamıza neden olur.  Konu ile ilgili internet üzerinde her gün yüzlerce makale okuyor, gazete köşelerini dikkatlice inceliyoruz. Özellikle geleceğe yönelik olan yazılar planlarımızı etkiliyor. Bu yorumlara inanmak ve inanmamak arasında gidip gelsek de etkileniyoruz. Çoğunlukla bu yazılarda kendimizi bulabiliyoruz.

Bir ayın tamamı olacak şekilde değil, tam ortasından, yarı yarıya bölüşecek şekilde her ay iki tanedir. Bu nedenle şubat ayında doğanlar doğdukları günlere göre ikiye ayrılırlar. Bu da aynı ay içerisinde iki ayrı kategoride farklı özelliklere sahip insanlar olduğunu gösterir. Kimimiz bu özelliklerin tamamını taşırken kimimiz birkaçına sahip olabiliyor. Doğum gününe göre karakter tablosu ayın 18’ine kadar olanlar ile doğum günü ayın 19’u ve sonrası olanlar olarak ikiye ayrılır.

Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Yaşamı Nasıldır?

Kova Burcu Özellikleri

Kova Burcu Özellikleri

Kova Burcu Özellikleri

Doğum günü ayın 18’ine kadar olanları kapsar. İlk olarak sonu olmayan hayal güçleri ile bilinirler. Bu da onları yaratıcı olmaya, geniş açıda düşünmeye iter. Zaten edindikleri meslekleri sorarsanız bu özellikleri ile ilgili olduğunu anlarsınız. Yaratıcı oldukları kadar gerçekçilerdir. İleri görüşlü olan bu kişilerin ikincil önemli özellikleri de inatçı olmalarıdır.

Karşısındaki mutlu etmeyi çok sevmekle beraber sevgi dolu kalpleri vardır. Yardım etmeyi, sevmeyi, tüm insancıl davranış ve hisleri barındırırlar. En ufak canlıya dahi zarar vermez ve bundan kaçınırlar. Karşısındaki kişinin, özellikle bu kova burcu erkeği ile karşı karşıya duruyorsanız, unutmayın ki ırkını ve cinsiyetini ayırt etmeden eşit davranırlar. Çok yönlü ve ilgi çekici olduklarından kolayca sevilirler ve hiç yalnız kalmazlar.

Entelektüel ve idealist özellikleri ile daima toplum içinde öne çıkarlar. Modern lider olmalarıyla da bilindiklerinden iyi bir yöneticilerdir. İnatlı ve hırslı yapıları ile başarılarının ardından kolayca koşabildikleri gibi zaman zaman sabit fikirleri yüzünden bazı fırsatları da kaçırabiliyorlar.

Biliriz ki aşk uyumu doğum tarihi ile ilişkilidir. Bu da burcunuz üzerinden aşk hayatınızın da etkilenmesi demektir. Yapıları gereği özgür bir ruha sahip olduklarından unutmayın ki bağlanmaktan hoşlanmazlar. Bu nedenle aile hayatı onlar için zorlayıcı olabiliyor. Sürekli değişime, sürekli yeniliğe ihtiyaç duyduklarından sabit, rutin bir hayat onlar için sıkıcı olduğundan tercih edilemeyebiliyor. Kova burcu kadını ise alışkanlıkları sever ve sahip oldukları bazı alışkanları rutin olsa dahi bırakmaları beklenmez.

Kova Burcu Aşk ve İş Hayatı – Video

Balık Burcu Özellikleri

Balık Burcu Özellikleri

Balık Burcu Özellikleri

Doğum günü ayın 19’u ve sonrasında olanları kapsar. İşte şimdi kendinizi derin duygusal denizlere bırakın. Duygusal değillerdir, duygu denizinde boğuluyorlardır. Hayal güçleri, incecik ruhları ve yoğun duygu durumları nedeniyle kırılgan bir yapıya sahiptirler. Bu sonsuz hayal gücü onları sanatla ilgilenmeye, estetiğe karşı duyarlı olmaya ve bu konularda yetenekli olmaya iter. Ancak bu büyük kırılganlıkları onları yaşadıkları zorluklara karşı güçsüz kılar. Evlilik uyum ölçeği üzerinden bakıldığından dikkat edilmesi gerekilen nokta hassas olmalarını göz önünde bulundurmaktır.

Temizliğe önem vermesiyle bilinir. Temiz giysiler, temiz bir ev onlar için yaşanılabilir bir dünya oluşturur. Duygusal olduklarından arkadaşlık, dostluk, aile, sadakat gibi kavramlara çok değer verirler. Bu kavramlara herkesten çok değer verdikleri için daha kırılgan olurlar ve karşılaştıkları hataları kolay kolay affetmezler. İyi niyetleriyle karşılaştıkları herkese özenli davranıp onlarla iyi geçindikleri için yaşadıkları en küçük sorunlar onlar için bir yıkımdır.

Başarı elde etmeyi severler fakat bunun için ciddi bir motivasyona ihtiyaç duyarlar. Çok sadık olduklarından merhametli ve evcimen bir yapıları vardır. Balık burcu özellikleri bakımından çok bilinmese de mistik güçlere sahiptirler. Güçlü sezgileri sayesinde yaşadıkları olayların olumlu ya da olumsuz taraflarını kolaylıkla ayırt edebilirler. Duygusal yapıları onların hatalarından ders almalarını önler ve bu hataları yinelemelerine neden olur.

Duygusal hassaslıkları kadar metabolizmaları da hassastır. Balık burcu olumsuz özellikleri içerisinde yer alabilen bu durum ne yazık ki güçsüz bir vücut dengesi oluşturur. Çok kolay rahatsızlanabilir ve sinir sistemleri ise çok zayıftır. Her zaman yediklerine ve içtiklerine dikkat etmeli, dışarıdan yememeye özen göstermelidirler.

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri, Aşk ve İş Hayatı Nasıldır?

Balık Burcu Aşk ve İş Hayatı – Video

Burçlara inanıyor musunuz? Siz hangi burcun etkisindesiniz? Bu iki burç arasında ne gibi benzerlikler yakaladınız? Tüm yanıtlarını ve şubat ayı burçları hakkında sormak istediklerini yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsin.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg