• 138.215
Anasayfa
Astroloji Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu erkeği aşk konusunda nasıl? Aslan burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Aslan burcu aşk dünyası nasıldır? Aslan burcu erkeği 2019 senesinde neler yaşayacak? Seven Aslan burcu erkeği nasıl olur? Sen de Aslan burcu erkeği hakkında bilinmeyenleri bizimle keşfet.

Aslan Burcu Erkeği Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Erkeği Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Erkeği Genel Özellikleri Nelerdir?

Genelde sempatik ve sıcakkanlı olmakla birlikte sinirli halleriyle korkutabilen Aslan burcu erkeği özellikleri gereği uyumlu olarak nitelendirilir. Çevresiyle anlaşmakta kolay kolay sorun yaşamasa da elbette onun da bazı zaafları ve kırmızı çizgileri vardır. Sen de Aslan erkeği hakkındaki tüm bilgileri öğrenmek için yazımızı takip et.

Mantığın sesi diyebileceğimiz bu beyler için sorunların çözümü sadece akılla gerçekleşebilir. Duygularını karar aşamasında göz ardı edebilir ve gururuna oldukça düşkündür. Dikkat çekici olmalarının yanı sıra sevecen yapıları da çevresindeki insanları mutlu etmesini sağlar. Enerjik ve genelde mutludurlar. Kinci olmamasına rağmen kırılgan bir yapıya sahiptirler.

Tam bir lider diyebileceğimiz Aslan burcu özellikleri içerisinde belki de en dominant yanı yok gösterme arzusudur. Bulundukları yeri yönetmeye bayılan Aslanlar, bu sayede iş dünyasında emin ve büyük adımlarla ilerlerler. Sürekli olarak hareket halinde olmaları, durmaktan ve sabitlikten hoşlanmamaları, hem bedensel hem zihinsel olarak rutine ve monotonluğa dayanamamaları, odaklanmalarını zorlaştırır.

Hükmetmeyi seven bu burcun erkeklerinde eleştiriye açık olmak diye bir şey yoktur. Bir aslanı hataları konusunda asla ikna edemezsin. Ön plana çıkmayı, göz önünde olmayı, ilgilenilmeyi pek sever. Bu dikkat çekme arzusu nedeniyle giyimlerine de oldukça önem verirler. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi sever. Bazen çok sert olabilirken bazen tam tersi çok ılımlı olabilir. Yani hayatında yarattığı hareketliliği ruhuna da yansıtır.

Sorumluluklarının bilincinde bir erkek modeli olan Aslanlar, her ne kadar yönetmeye düşkün olsalar da kendilerine görev verildiğinde de mutlaka yerine layıkıyla getirirler. Bu başarısı insan yönetimine de yansır ve manipülasyon konusunda uzmandırlar. Sorumluluk, destek ve aile onlar için üç önemli kavram olduğundan, hiçbir durum onları ailesinden koparamaz.

Aslan Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri Nasıl?

Fiziksel olarak pek çok kadının çekici bulduğu Aslan burcu erkekleri bilhassa duruşları ve saçları ile ön plana çıkar. Genelde orta boylu olmaklarının yanı sıra orantılı hatlara sahiptirler. Dikkat çekici gözleri ve dudaklarının yanı sıra düzgün diş yapısıyla da oldukça yakışıklı bulunurlar.

Yemek yemeye düşkünlüklerinden dolayı pek de ince oldukları görülmez. Ancak kilolarından ziyade yüzünün çekiciliği dikkat çeker. Ayrıca giyim önerileri doğrultusunda tarzıyla da beğeni kazanır.

Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Hayatında Nasıldır?

Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatı Nasıldır?

Monotonluğa genel olarak gelememenin yanında aşk ilişkilerinde de sıradanlıktan uzaktırlar. Karşı cinsi etkilemek konusunda adeta birer uzmandırlar. Eğer kıskanç bir partnere sahiplerse sık sık kavga çıkabilir ancak platonik aşk söz konusu olduğunda ellerinden geleni artlarına koymazlar. Eğer gerçekten aşık olursa sadakatinden vazgeçmez ancak kolay kolay da uzun süreli ilişkilere adım atmazlar.

Birlikte olduğu kişiyi mutlu etmeye çabalar ve insanları iyi tanıması, manipülasyon konusundaki başarısı çabalarının meyvesini almasını sağlar. Aşık değilse oldukça bencil hareket edebilir ancak aşık olduğunda kıskanç birine dönüşebilir.

Olumlu ve Olumsuz Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Neler?

Öncelikle olumlu yanlarından bahsetmemiz gerekirse bu beylerin oldukça yumuşak bir kalbi olduğunu söyleyebiliriz. Aslan burcunun erkeği için daima karşısındakinin mutluluğu önemli olmakta, bu nedenle tavırları yardıma açık olmaktadır. Enerjisi yüksektir ve yeniliklere açıktır. Gururlarına düşkün olup eleştiri almamalarına rağmen vizyonları geniştir. Kendilerinden emin hareket eder, kararlarında olumlu davranırlar. Özgüvenleri yüksektir ve sorumluluk gerektiren durumdan kaçmazlar.

Aslan burcunun olumsuz yanlarına gelirsek de bu insanların bencilliğinden bahsedebiliriz. Cömert olmaları bir iyi yan olsa da tutumluluk konusunda kötüdürler. Rahatından, konforundan ödün vermez ve egosu yüksektir. Bazen bu egosu liderlik huyuyla birleştiğinde hırsı kırıcı olabilir.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Sorumluluklarını bilmesi, sadakatinin yüksek olması Aslan burcu erkeği aşk hayatını pek çok kadın için avantajlı kılar. Ancak hayatına alacağı kişide bu nedenlerden dolayı ilgiyi seven, tutarlı davranan ve sorumluluklarına önem veren kadınlar görmek de isterler.

Aslan burcu erkekleri, yanındaki kadına güven duymak ister ve geleceğe dair vaatler bekler. Partnerini bu burcun erkeğinden seçen kadınlar huzurlu bir ilişki geçirebilirler. Ayrıca karşılarındaki erkek gururuna düşkün oldukları için söylemlerinde dikkatli olmalıdırlar. Onu etkilemek için gururunu okşayacak iltifatları kullanabilirler.

Aslan Burcu Erkeği İlişki İçinde Nasıldır?

Aslan burcuyla birlikte olmak isteyen kadınların kendini maceralara hazırlaması gerekir. Bu kişiler monotonluğa gelemediği için ilişkilerinde de devamlılık için yeni aktivitelere gitmek isterler. Eğlenceli mekanlar, sanatsal aktiviteler, bu erkeklerle birlikte olan kadınların sık sık dahil olması gereken ortamlardır. Sürekli olarak eğlence odaklı davranıp yeni keşiflere dalarak onu etkileyebilir ve ilişkinin ömrünü uzatabilirsin.

Bu burcun erkeği için ilişkilerinde huzursuzluk tahammül edilebilir bir şey değildir. Bu nedenle sorun çıktığında çözmek yerine kolayca kaçmak isteyebilir. Eğer böyle bir erkekle birlikteysen ona yakın davranmalı, samimi olmalı ve huzuru kaçıracak konulardan bahsetmemelisin.

Oldukça iyi kalpli ve verici olan bu erkekleri maddi değeri olan hediyelerle değil, düşünülmüş, özel ve anlamlı hediyelerle etkileyebilirsin. Bu erkekler isteklerini açıkça belirtmez ancak anlaşılmak ister. Ancak söz konusu karşı taraf olduğunda partnerine müdahale etmeye çalışır ve kontrolcü olabilir.

Beğenilmek ve birini etkilemek onların büyük bir zaafıdır. Bu nedenle aşık olana kadar çok çapkın olabilirler. Her ne kadar aşık olduklarında sadakatlerini esirgemeseler de problem halinde dışarı yönelmeye meyillidirler.

Koç Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu İle Uyumlu Burçlar Neler?

Uzun dönem bir ilişki yaşamak için Yay burcu kadını ile iyi anlaşması beklenen bu erkekler, uyumlu kadınlarla uzun süre geçinebilirler. Kendileri kontrolcü olduğu için ilgi konusunda verici ve sorunlarda ılımlı davranan Yay kadını ile ideal partnerlerdir.

Aşık olduğunda yine sorunsuz bir ilişki yaşayabilecek olan Aslan’a maceralarında ise eşlik edecek kişi İkizler burcu kadını olmalıdır. İlişki içinde oldukça renkli ve hareketli birine dönüşen İkizler kadını ile Aslanlar yeni maceralara dalabilirler.

Aslan burcu cinsel yaşamında ise kendisi gibi hareketli, dominant, lider ruhlu ve hırslı bir kadın görmek ister. Onu cinsel açıdan en çok etkileyecek kişi şüphesiz Koç burcu kadını olacaktır.

Koç kadını özellikleri gereği Aslanla girdiği ilişkide her daim heyecanı ve tutkuyu zirvede tutabilir. Ancak duygusal açıdan bu ilişkide iki taraf da oldukça dikkatli olmalı, çünkü birbirine liderlik ve kontrolcülük açısından çok benzeyen bu iki burcun ilişkisi uzun süremeyebilmektedir.

Aslan Burcu Ünlüleri

Aslan Burcu Ünlüleri

Yabancı Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Dünyaca ünlülerin burçları da elbette merak edilen bir diğer konu. Başarısının sırrını Aslanların enerjisinden ünlüler ise:

  • Antonio Banderas
  • Bill Clinton
  • Ben Affleck
  • Arnold Schwarzenegger
  • Dustin Hoffman
  • Jennifer Lopez
  • Kevin Spacey
  • Mick Jagger
  • Steve Martin
  • Sean Penn
  • Fidel Castro
  • Robert De Niro
  • Matthew Perry
  • Patrick Swayze
  • Madonna
  • Edward Norton
  • Fred Durst
  • Jean Reno

Yerli Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

  • Cengiz Han
  • Cenk Koray
  • Gönül Yazar
  • Sezen Aksu
  • Zuhal Olcay
  • Uğur Mumcu
  • Ben Deniz
  • Ahu Tuğba

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Olur? – Video

Sen Aslan burcu erkeği özellikleri hakkında ne düşünüyorsun? Sorularını ve fikirlerini yorumlar kısmına eklemeyi unutma!

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg