• 178.829
Anasayfa
Astroloji Aslan Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Aslan Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Aslan kadını nelerden hoşlanır? Aslan burcu kadını zor mudur? Aslan burcu kadınının psikolojik özellikleri nelerdir? Aslan kadını nelerden hoşlanır? Aslan burcu kadını aşk hayatı nasıldır? Sen de Aslan burcu kadınının özellikleri hakkında tüm detayları bu yazımızda bulabilirsin.

Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri Nelerdir?

Çekicilik mi desek iddia mı? Gurur mu desek mükemmeliyetçilik mi? Tam anlamıyla burçlarının adına yakışır bir karakter ve tarzları olan Aslan burcu kadını bu yazımızda merak edilenleri ile birlikte mercek altında.

Genelde çekicilikleri ve tutkulu yönleriyle andığımız bu kadınların özgüveni her daim yüksektir. Esprili bir konuşma şekilleri vardır ancak bazen bu sempatik yönlerine mükemmeliyetçi olmalarıyla gölge düşebilir. Gururundan asla taviz vermeyen bu kadınların dişisel özellikleri ön plandadır. Aslan burcu kadını zor mudur diyorsan, özetle evet diyebiliriz. Bu burcun kadınlarına yaklaşmak için iki kere düşünmelisin.

Kişiliği güçlü olsa da kibirli yapısı dikkat çeker. Ne istediğinden ve amaçlarından emindir. Bu istediklerini alana kadar elinden ne geliyorsa yapar. Oldukça hırslı ve dikkat çekici kadınlardır. Bu tutkuları onları cinsel anlamda da ön plana çıkarır.

Gösterişten ve ilgiden hoşlanması onu bir bakıma eğlenceli de kılar. Özellikle partilere ve gece hayatına düşkünlüğü ile tanınırlar. Ancak hangi ortama girerse girsin samimi ve doğaldır. İçinden geleni yapar, içinden geçeni söyler ve karşısındakinden aynısını bekler.

Dikkat çekmediği, ihmal edildiğinde anda, hırslanmaya müsait yapısı nedeniyle kavga çıkarabilir. Bu dominant karakteri sebebiyle hem ilişkilerinde sorun çıkmamasını ister hem de kıskanç partnerlerden uzak durur. Yalandan haz etmediği gibi çekimserliğe, korkaklığa da tahammül edemez. Pratik ve çok yönlü zekası sebebiyle doğru kararlar aldığından emin bir tavır sergiler.  Aslan erkeği özellikleri düşünülürse kadınlarına benzer olsa da, bu burcun kadınlarının daha hırslı ve başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu burcun kadınlarının yalandan ve yapmacıklıktan haz etmediğinin altını çizelim. Ayrıca bu samimi yapılarını iyi kullanmayı bildiklerini ve bu sayede insanları kolayca etkileyebildiklerini de söylemekte fayda var. Bu kadınlar, farklı olmayı ve bunu göstermeyi severler.

Aslan kadını özellikleri içerisinde ayrıca maddiyata olan düşkünlük de dikkat çeker. Para onlar için gücün bir diğer ifadesidir ve bu nedenle cömert davranarak çevrelerine güçlerini göstermek isterler. Ancak iyi niyetli ve yardımsever olmaya da açıktırlar.

Sürekli olarak enerjik tavırlarıyla dikkat çeken bu kadınlar için yeni yerler, yeni insanlar ile olmak önemlidir. Arkadaşlık kavramına çok önem verir ancak genelde insanlar onunla yakın dost olmakta zorlanır. İyi niyetlidir ancak karşısında düşmanca davranan biri olduğunda gerçekten insanları korkutabilir.

Enerjik, hırslı, disiplinli ve zeki olması onu şüphesiz kariyer anlamında da başarıya taşır. İstemsiz şekilde yükselir ve lider olma dürtüsüyle yaşar. Disiplini ve mükemmeliyetçi yapısı gereği iyi yönetir ancak yönetilmekten hoşlanmaz.

Aslan Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Aslan Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Aslan Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Fiziksel açıdan oldukça dikkat çekici olan bu kişilerin özellikle saçlarının ekstra dikkat çektiğinden bahsedebiliriz. Saçlarının gürlüğünün yanı sıra genelde açık bir ten rengine sahip olmasıyla da güzel bulunan bu kadınlar, yuvarlak yüz hatlarına ve belirgin gözlere sahiptir. Orta boylu olmalarının yanında yemek yemekten büyük haz aldıkları için balıketli oldukları görülür.

Söz konusu tarz olduğunda oldukça zevkli seçimler yaparak modayı takip ettiklerini ispatlarlar. Görünüm ve giyim onlar için önemli olduğundan bazen karar vermekte zorluk çekebilirler. Ancak genel olarak hem seçimleri hem de dış görünümleri beğeni toplar.

Aslan Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Aslan Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Aslan Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Aşk söz konusu olduğunda özgürlüğüne düşkün tavırlar gösteren bu kadınlar kısıtlanmaya gelemez. Aşık olduklarında sadakatten asla vazgeçmezler ve karşılarındakini mutlu edebilmek adına onların kimliği halini alan egolarını bile bir kenara atabilirler. Ancak partnerine aşık değilse gözyaşına bakmadan onu terk edebilir.

Sadakatsizli ve yalana asla tolerans göstermezler.  Aslan burcu kadını aşk söz konusuysa en ufak yanlışı bile affedemez. Kalbini zor açtığından ve zor teslim olduğundan ilişkileri boyunca sürekli karşılarındakileri elinde tutmaya çalışırlar. Bu kadınlardan hoşlanan erkeklerin onu gerçekten sevdiğini ispat etmesi gerekir ve bu oldukça zordur. Kıskançlıktan uzak durması şart olan bu erkek partnerler, karşısındaki kadını bir ilişki için ikna edene kadar uzun bir flört dönemine hazır olmalıdır.

Aslan Burcu Kadını Olumlu ve Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını Olumlu ve Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını Olumlu ve Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Her ne kadar olumsuz gibi algılanmaya açık özelliklere sahip olsalar da aslında bu kadınların oldukça olumlu yanları da vardır. Girişken ve yaratıcıdırlar örneğin. Sevgiye dayanan bir ilişkide sadıktırlar ve hayatlarının her alanında tutkuludurlar. Ayrıca olaylara iyimser bakış açısıyla yaklaşırlar. Eğlenmeyi severler ancak aynı zamanda oldukça sorumluluk sahibidirler. Vizyon sahibi ve yenilikçidirler.

En belirgin olumsuz yanları ise şüphesiz bencillikleridir. Bazı anlarda yalnızca kendilerini düşünmeleri ve küstahlıkları ile kendilerinden soğutabilirler. Keyiflerine, rahatlarına çok düşkün olurlar. Para harcamayı sevdiklerinden birikim yapamaz ve aksine ikna olmazlar. Hatta ikna etmesi zor olduğundan pek çok konuda düşünceleri değiştirilemez.

Aslan Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu Nasıldır?

Aslan Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu Nasıldır?

Aslan Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu Nasıldır?

Bu burcun kadınlarının en çok Boğa burcu erkeği ile ilişkisini yürütmekte zorlanacağını söyleyerek söz başlayabiliriz. Boğa erkeği özellikleri arasında lükse ve paraya düşkünlük, liderlik, bencillik ve ilişkide yer yer ilgisizlik oldukça karakteristik olduğundan, bu kadınlarla uzun bir ilişki yürütmesi pek de olası değildir. Bunun nedeni ise oldukça benzer ruhlara sahip olmalarından ve iki kişinin de zor karakterler olmasından ileri geldiğini de ekleyelim.

Koç burcu erkeği ise Aslan kadınlarıyla en tutkulu ilişkiyi yaşayabilecek kişilerdendir. Bu iki partnerin özellikle cinsel anlamda çok uyumlu olacakları söylenebilir. Koç erkekleri özellikleri gereği ilgiyi ihmal etmez ancak özgür bırakmasını da bilirler. Yani birbirleri için biçilmiş kaftan olduklarını iddia edebiliriz.

Söz konusu evlilikse İkizler erkeği özellikleri ile bu burcun kadınlarının özellikleri oldukça uyumlu olabilir. İkizler burcu erkekleri enerjik, sosyal, anlayışlı yapılarıyla kadınlarını mutlu edebileceklerdir.

Aslan Kadını Nelerden Hoşlanır?

Aslan Kadını Nelerden Hoşlanır?

Aslan Kadını Nelerden Hoşlanır?

Kendilerini önemseyen kadınlar olduklarından dolayı, ilgi gösteren ancak aynı zamanda özgürlüklerine müdahale etmeyen erkeklerden hoşlanırlar. Karşısındaki erkeğin uyumlu ve hoşgörülü olmasını beklerler. Ayrıca bir Aslan kadınının en çok dikkat ettiği şeylerden biri karşısındaki erkeğin bakımlı, düzgün giyimli olmasıdır.

İlk etapta onları etkilemek için özgüven göstermek çok önemlidir. Yanındaki erkeğin kendisi gibi gururlu ve tutkulu olmasını bekler. Abartılan yalan iltifatlardan hiç hoşlanmasa da dikkat çektiğini bilmek ister. Fiziksel açıdan yeterli bulmadığı kişilere şans vermez ve görünüme çok önem verir.  Başlangıçta samimi davranarak onu etkilemek mümkündür. Bu nedenle ona dostça yaklaşmanızı

Bu kadınlara hediye seçerken mutlaka pahalı ve gösterişli şeyler seçilmelidir.

Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir?

Bu burcun temsilcisi Jennifer Lopez, Madonna gibi yabancı ünlülerden olurken yerli Aslan kadınlarından ise Ahu Tuğba,  Zuhal Olcay, Sezen Aksu, Ben Deniz, Gönül Yazar sayılabilir.

Aslan Burcu Özellikleri – Video

Sen Aslan burcu kadınının özellikleri hakkında ne düşünüyorsun? Sorularını da ekleyerek yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutma.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg