• 112.607
Anasayfa
Astroloji Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Hayatında Nasıldır?

Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Hayatında Nasıldır?

       1   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Hayatında Nasıldır?

Balık burcu özellikleri neler? Balık burcu erkeği 2019 yorumları neler? Balık burcu erkeği cinsellik konusunda nasıldır? Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Balık burcu erkeği nasıl aşık edilir? Sen de Balık erkeği özellikleri ile ilgili tüm merak ettiklerini bu yazımızdan öğrenebilirsin.

Balık Erkeği Genel Özellikleri

Balık Erkeği Genel Özellikleri

Balık Erkeği Genel Özellikleri

Romantizm dendi mi akla ilk gelen kişi olan Balık burcu erkeği, sevgisi ve sadakati ile tanınır. Empati yeteneği yüksek olan bu erkekler sana büyüleyici bir ilişki yaşatabilir. Ancak yazımıza küçük bir not ekleyerek başlamakta fayda var: Balık erkekleri özellikleri gereği yüzeysel ve kısa aşklardan hoşlanmazlar. Derinden seven bu erkeklerin adeta aşkı için ruhunu ortaya koyduğu görülür. Cömertlik, sevecenlik ve hayalperestlik onların diğer klasik özellikleridir. Derdi tasayı unutturan bu erkeklerle eğlenmemek mümkün değildir. Peki sadece bu kadar mı?

Burç işaretleri içinde en sonda gelen Balığın bu nedenle diğer burçların en temel özelliklerini topladığı söylenebilir. Manevi arayışlara ve ruhsal yolculuklara inanan bu erkeklerin haliyle cömert ve verici bir yapısı vardır. Duygusallık adeta kimlikleri olmuştur. Bu nedenle çok telepatik ve sezgisel davranırlar.

Hayaller ve gizemler bir yandayken bir yanda da dünyanın sıkıntılı arasında gidip gelen sohbetler, bu erkeklerle olanların alışkın olduğu bir durumdur. Fiziksel gerçeklik ve doğa üstü algı arasında gidip gelmeler yaşarlar. Bu da onları iç dünyası söz konusu olduğunda çok ilgi çekici ve merak uyandırıcı kılar. İnandıklarına sıkı sıkıya bağlı olsa da özünde neye tutunduğunu, ne düşündüğünü anlamak güçtür. Yaratıcılık ve sıra dışılık dikkat çeken özellikleri olduğunda sanata düşkün olurlar.

En tanınmış erkek Balık burcu ünlüleri ise;

  • Albert Einstein
  • Kurt Cobain
  • Bruce Willis
  • Nat King Cole
  • Renoir

Direkt iletişimden hoşlanmayan ve bunun yerine sevdiklerinin çevresini sarmayı tercih eden bu mistik erkeklerin, sakin ve huzurlu ortamlarda olduğu görülür. İlk görüşte aşk pek onlara göre değildir ancak yavaş yavaş ve derinden bir bağlılıkla sever.

Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Yaşamı Nasıldır?

Balık Burcu Erkeği ve Cinsellik

Balık Burcu Erkeği ve Cinsellik

Balık Burcu Erkeği ve Cinsellik

Merhametli ve yardımsever olduklarından eşlerinin taleplerini yerine getirmeye çabalarlar. Bu Balık burcu erkeği ve cinsellik ilişkisine de yansır. Çünkü tutkusunu hiç saklamaz ve hayalperest yanı sayesinde yatak  odasında çok yaratıcı olabilir. Oldukça tahrik edici olabilirler, seks önerileri en iyi onlara sorulur. Partnerini sık sık şaşırtır ve karşısındakini tatmin etmek için oldukça sınır tanımaz olabilir.

Her zaman duygularını açık açık göstermese de her bir cinsel deneyiminde mutlaka bir duygudan esintiler görülür. Seks yapmak için her zaman duygusal anlarını beklemez ama elinden geldiğinde romantik dokunuşlarda bulunur.

Balık Burcu Erkeği Cinsel Yaşamında Nasıldır? – Video

Balık Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Anlaşır?

Balık Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Anlaşır?

Balık Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Anlaşır?

Genelde uyumlu olsa da duygusal yapısı gereği beklentilerine bağlı olarak hangi konuda hangi burçla iyi anlaşacağı değişir. Yengeç kadını ile daha samimi bir arkadaşlık kurmak isterken Oğlak burcu kadını ile iş hayatında iyi bir ekip oluşturabilir. Ancak kendisine gündelik hayatta daha zıt olup aşk konusunda aynı tutkuyu göreceği burçlarla ilişkiler yaşamak ister. Haliyle Boğa kadını özellikleri düşünülürse, bu çiftin harika bir evlilikleri olabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca heyecanlı, sürprizlerle dolu bir ilişki için bu erkekler Akrep burcu kadını ile ilgilenebilir.

Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Bu erkeklerin bir kadını hayatına almadan önce mutlaka son aşkı olacağına inanarak onu hayatına aldığını bilmelisin. Her bir ilişkisini çok eşsiz ve farklı görür, birden fazla ilişkisi olsa da her birinde yoğun bir sevgi besler. Karşısındaki insana yer yer havalara uçacak hatta yer yer de mahcup edecek kadar yoğun bir romantizmle yaklaşır.

Ayrılık dönemlerinde dahi saygıyı elden bırakmaması sebebiyle ilişkilerinde çok özenli olduğu söylenebilir. Zaten Balık burcu erkeği aşk söz konusu olduğunda pek de kolay kolay kaçan ya da bırakan taraf olmaz. Sorun olarak görülebilecek tek durum, bu erkeklerin üstün sevgisinden dolayı mantıken senin için uygun olup olmadığından emin olmanın zor olmasıdır.

Toplumun erkeklere dayattığı roller ve kurallar, Balıkların duyduğunda etkisinde kaldığı ve bu nedenle kaçtığı durumlardandır. Çok uyumlu davransalar da özgün ruhlarından taviz vermek istemezler. Kendisini değiştirmek istemez ve bu nedenle toplumun biçtiği rolleri yıkmak, kaçmak ister. Aksi halde kendini depresif ve sıkışmış hissedecektir. Bir sorunla ya da seçim zorunluluğuyla karşı karşıya kaldıklarında ortalığın karışmasına yol açabilirler. Çünkü kendiliğinden gelişen, spontan durumlara güvenilirler. Heyecanı söndüğü konularda başarısızlaşabilir ve heyecanının alevini korumak, bazen mantık dışı kararlara yol açabilir.

Terazi Burcu Erkeği Özellikleri ve Aşk Hayatı

Balık Burcu Erkeği Güvenilir mi?

Balık Burcu Erkeği Güvenilir mi?

Balık Burcu Erkeği Güvenilir mi?

Olumlu yanlarından bahsetmiş olsak da herkes gibi Balıklar da bazı olumsuzluklara sahiptir. Örneğin gizemli olmaları başta çekici gelse de alışkın olmayanları yıpratabilir. Gündelik yaşamdaki duygusal yönlerinden beklenmeyen şekilde cinselliğe aşırı düşkün olurlar. Ayrıca yalan söylemeye meyillidirler. Bazen karmaşık iç dünyaları nedeniyle karşısında yanlış anlaşılmalara yol açabilir ve bu nedenle kendi iradelerini zorlayacak durumlara düşebilirler.

Sonsuz bir güvenin sembolü olan Balıklar genel anlamda ilişkilerindeki sevgi ve samimiyetle dikkat çeker. Ancak sorun şu ki onunla bir bütün olmadığını, onu anlamadığını, farklı bir tarzla onu etkilemediğini anladığında, tüm bu özellikleri bir araya getirirsek, başkalarına gönlünün kaymasının mümkün olduğu görülür. Kendisi olabildiği ilişkilerde rahat eder ancak kendini baskıya maruz kalmış hissettiğinde kolayca partnerinden soğuyabilir.

Maceralara ve heyecanlara karşı ilgili olsa da onun için yalnız  geçirilen zaman değerlidir. Yani her zaman Balık burcu erkeği nasıl aşık edilir sorusunun yanıtı özgünlükten ya da sosyallikten geçmez. Bazen onu bir ilişkiye ikna etmen için yalnız bırakman, farkı alanlarda yaratıcılığını göstererek rahatlamasını beklemen ve en önemlisi içsel seslerini dinlemesi için zaman tanıman gerekir.

Balık Burcu Erkeği İçin Hediye Önerileri

Balık Burcu Erkeği İçin Hediye Önerileri

Balık Burcu Erkeği İçin Hediye Önerileri

Balıklar için hediyede önemli olan verilen emek, sarf edilen düşüncelerdir. Kişinin hediyeyle yaratıcılığını göstermesini, seçerken özendiğini görmeyi bekler. Fiyatı önemli olmasa da anlamı oldukça önemlidir. Nasıl göründüğü ya da paketlendiği değil, kendisinde iz bırakıp bırakmamasına dikkat eder. Doğru hediyeyi verince seneler geçse de seni unutmaz ve hediyenizle birlikte seni hep hatırlar. Ancak bu nedenlerden dolayı Balık sevgiliye hediye önerisi pek de kolay değildir, partnerini tanıman ve etkilemen gerekir.

Balık Burcu Erkeği Nasıl Olur? – Video

Sen bu Balık erkeği özellikleri hakkında neler düşünüyorsun? Tüm aklına takılanları ve sorularını yorumlar kısmına yazmayı unutma.

“Balık Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir? İş ve Aşk Hayatında Nasıldır?” üzerine 1 yorum

  1. ody leyla says:

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg