• 273.696
Anasayfa
Foto Galeri Yılın En İyi Trend 26 Erkek Kısa Saç Modelleri

Yılın En İyi Trend 26 Erkek Kısa Saç Modelleri

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
2019 En Trend Modern 26 Erkek Kısa Saç Modelleri

Erkek saç modelleri kısa kesimleri için örnekler nelerdir? Erkek kısa saç modelleri ve yapılışları nelerdir? Erkek kısa saç nasıl uygulanır? Erkeklerde dalgalı kısa saç modelleri nelerdir? Sizin için bu yazımızda en trend erkek kısa saç modelleri ile ilgili detaylı bir derleme hazırladık.

Yıllar boyunca benzer biçimlerde kullanımlar uygulandı. Standart kesim şeklini hangi erkeğe baksak kolaylıkla görüyorduk. Peki, bu durum neden böyleydi? Genellikle çok uzun kullanmadıklarından basit el hareketleri ile bile şekil verebiliyorlar. Bu durum da gösterilmesi gereken özeni arka planda bırakabiliyor.

Değişen yaşam şekilleri ile artık cinsiyet algısı olmadan kişisel bakımın ve özenin değeri arttı. Bakımlı erkeklere tavsiyeler arasında artık saçlar ve çeşitli biçimleri de yer alıyor. Yakışıklı görünmenin en büyük tamamlayıcılarından biri saçlar oldu. Kuaförler binlerce tavsiye veriyor, birçok kesim biçimi uygulanıyor. Genel hatları ile birbirini andırsa da aslında her biri çok farklı bir imaj yaratıyor. Biz de size stilinizi kurtaracak ve imajınızı yenileyecek birçok öneri hazırladık.

1. Uçları Dalgalı Kısa Saç Modeli

Uçları Dalgalı Kısa Saç Modeli

Uçları Dalgalı Kısa Saç Modeli

Uç kısımlara verdiğiniz dağınık görüntü ile oldukça doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Hem standart hem de özel günlerinizde sizi kurtaracaktır.

2. Önleri Dalgalı Arkası Düz Saçlar

Önleri Dalgalı Arkası Düz Saçlar

Önleri Dalgalı Arkası Düz Saçlar

Arka kısımları hafif düz biçimde taratıp, ön kısımları fönleyerek arkaya göre daha dağınık bir biçimde kullandığınızda daha asi bir imaj yaratmış olacaksınız.

3. Tamamen Geriye Yatırılmış Kısa Saçlar

Tamamen Geriye Yatırılmış Kısa Saçlar

Tamamen Geriye Yatırılmış Kısa Saçlar

Bu örnekte ön kısımları arka kısımlara göre çok az daha uzun bırakmak gerekiyor. Bu şekilde geriye doğru daha rahat bir biçimde tarayabilirsiniz. Erkek düz kısa saç modeli denildiğinde en çok rastlayacağınız tavsiyelerden biridir. Sprey ile kabarmasını önlemenizde fayda var.

4. Önleri Düz Çizgi Kısa Düz Saç Modeli

Önleri Düz Çizgi Kısa Düz Saç Modeli

Önleri Düz Çizgi Kısa Düz Saç Modeli

Saçlarınızı köklerinden uzadığı yöne doğru olduğu gibi tarayın. Fön yardımı ile daha düz bir görüntü oluşmasını sağlayabilirsiniz. Sonrasında ise ön kısımları bir makas yardımıyla düz biçimde kesin. Hafif ara makas uygulaması sayesinde daha doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

5. Toplu ve Gür Kısa Saçlar

Toplu ve Gür Kısa Saçlar

Toplu ve Gür Kısa Saçlar

Uzun bir yüz yapısına sahip biriyseniz bu kısa saç modeli tam da size göre olacaktır. Ön kısımlarını oldukça kabarık bırakarak size göre sol tarafa doğru olacak şekilde alnınıza değdirmeden tarayın. Ara makas uygulaması ile saçlarınızın daha güçlü bir bütünlük oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Kafanızın sağ ve sol taraflarını ise aşağıya doğru tarayın ve ön kısımdan ayrılmasını sağlayın.

6. Önleri Kıvırcık Kısa Saçlar

Önleri Kıvırcık Kısa Saçlar

Önleri Kıvırcık Kısa Saçlar

Yan kısımlarınızı hafif dağınık biçimde taradıktan sonra ön ve üst kısmı kıvırcık olacak şekilde taratabilirsiniz. Kıvırcıklığın hafif biçimde olmasına özen gösterin. Bu şekilde alnınız daha açık kalacak ve tüm yüz hatlarınız daha görünür olacak.

7. Kabarık Kıvırcık Saç Modeli

Kabarık Kıvırcık Saç Modeli

Kabarık Kıvırcık Saç Modeli

İki uygulama biçimini de keskin hatlardan olabildiğince uzak kalarak uygulayın. Saçınıza hiç dokunmamış kadar doğal gösterdiği kadar oldukça şık bir imaj yaratmanıza olanak yaratacaktır. Kıvırcık saç modeli ile her zaman göründüğünüzden çok daha çekici görüneceksiniz.

8. Yanları Sıfır Numara Saçlar

Yanları Sıfır Numara Saçlar

Yanları Sıfır Numara Saçlar

Alnınızın üstüne doğru uzanmaya başladığı yerden ensenize kadar olan kısmı başınızı çevreleyecek biçimde sıfır numara ile kestirin. Üst tarafı oldukça kısa bırakarak düz olacak şekilde tarayın.

9. Tepeye Doğru Artan Kısa Saç

Tepeye Doğru Artan Kısa Saç

Tepeye Doğru Artan Kısa Saç

Ense bölgenizden başlayacak şekilde tepeye doğru kısalığı arttırın. Ön kısmın olabildiğince alnınıza değmeyecek şekilde kestirin. Üst kısımları ise yanlara doğru tarayarak bu çekici görünümü elde edin.

10. Önler Kısa Düz Saçlar

Önler Kısa Düz Saçlar

Önler Kısa Düz Saçlar

Ön kısmı hariç olacak şekilde tüm bölgeleri 2 numaralı başlık kullanarak kestirin. Ön kısmı öne doğru taradıktan sonra alnınızın ortasından hesap ederek üstte kalan bölgenin tam ortasına doğru uzanacak kadar kestirin. Hiçbir işlem uygulatmadan dağınık kalmasını sağlayın.

11. Tamamen Kısa Saç Modeli

Tamamen Kısa Saç Modeli

Tamamen Kısa Saç Modeli

Özellikle kemikli bir yüz yapısına sahipseniz bu örnek tüm hatlarınızı ortaya koymanızı sağlayacaktır. Renkli saç modelleri içerisinden güzel bir ton ile de bu şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

12. Ön Kısmı Uzun Saçlar

Ön Kısmı Uzun Saçlar

Ön Kısmı Uzun Saçlar

Yüzün üst kısmı oval, çene kısmı ise daha keskin u biçiminde olanlar için oldukça uygundur. Tüm saçlarınızı aynı boyda olacak ve çok da kısa olmayacak biçimde kestirin. Ön tarafları dağınık bırakarak yüzünüzde daha sert bir ifade oluşturun.

13. Yanlar Kısa Önler Düz Saçlar

Yanlar Kısa Önler Düz Saçlar

Yanlar Kısa Önler Düz Saçlar

Ense bölgenizden başlayarak tepeye doğru saçlarınızın daha da uzun kalmasını sağlayın. Ön tarafları ise ince bir kakül görüntüsü oluşturacak şekilde tarayın.

14. Üstler Kabarık Saç Modeli

Üstler Kabarık Saç Modeli

Üstler Kabarık Saç Modeli

Yanları uzayan yöne doğru tarayın. Üst kısımlarda daha çok bırakan bir kesimden sonra alnınız açık şekilde yukarıya doğru fön yardımıyla kaldırın. Eliniz le uçları sallayarak daha dağınık bir görüntü verebilirsiniz.

15. Yanlar Kısa Üstler Dağınık

Yanlar Kısa Üstler Dağınık

Yanlar Kısa Üstler Dağınık

Kulak arkanızın ve çok az üst bölgenizin sadece saç köklerinin karartısı olacak şekilde kestirin. Üst kısımlarda ise ara makas uygulaması ile saçın birbiri üzerine rahatça oturmasını sağlayın Küçük bir kısmını alnınıza doğru bırakarak hem sert hem de daha asi bir imaj yaratın.

16. Önler Uzun Kısa Saç Modeli

Önler Uzun Kısa Saç Modeli

Önler Uzun Kısa Saç Modeli

Yanları aşağı yöne doğru tarayın. Ön kısımları ise farklı yönlere bakacak şekilde dağınık bırakın. Kabarıklığın oluşmaması için tüm saçlarınıza ara makas işlemi yaptırabilirsiniz. Bu şekilde daha özenli göstereceksiniz.

17. Önler Uzun ve Düz Saçlar

Önler Uzun ve Düz Saçlar

Önler Uzun ve Düz Saçlar

Ensenizde saçınızın birikmesini sağlayın. Erkekler kısa saç modelleri arasında en sık göreceğiniz bu biçim dilediğiniz tüm imajlara uyum sağlayacaktır. Sadece fönleme işlemi ile ön kısımlara verdiğiniz şekli sıkıldıkça değiştirebilirsiniz.

18. Alın Açık Kısa Saç Modeli

Alın Açık Kısa Saç Modeli

Alın Açık Kısa Saç Modeli

Sert bir görünüme sahip olmak istiyorsanız öncelikle alnınızı açık bırakacak modellerle ilgilenmelisiniz. Bu şekilde tümünü belli bir yöne doğru tarayarak daha cool bir görünüm sağlayabilirsiniz.

19. Erkeklerde Dağınık Saçlar

Erkeklerde Dağınık Saçlar

Erkeklerde Dağınık Saçlar

Ön kısmın uçlarını alnın farklı yerlerine düşecek şekilde dağınık bırakın. Üstleri hafif kabarık bırakmanın yanında yanları düz bir biçimde tarayın.

20. Önler Asimetrik Kısa Saç Modeli

Önler Asimetrik Kısa Saç Modeli

Önler Asimetrik Kısa Saç Modeli

Önlerinize oldukça asimetrik saç kesim biçiminde uygulama yaparak bu havalı imajı yaratmanız oldukça kolay olacaktır. Gün içinde bozulmayacak, basit el hareketleri ile dilediğiniz özeni vermenizi sağlayacaktır.

21. Köklerden Ayrılmış Saçlar

Köklerden Ayrılmış Saçlar

Köklerden Ayrılmış Saçlar

Saçlarınızın bir yanını aşağıya doğru tarayın. Geriye kalan tüm kısımları da ters yönde tarayın ve kafanızdaki beyaz çizginin görünmesini sağlayın. Bu şekilde alın bölgeniz de boş kalacaktır. Daha disiplinli görünecek ve iş görüşmeleriniz için en uygun görünümü elde etmiş olacaksınız.

22. Erkek Dağınık Kısa Saçlar

Erkek Dağınık Kısa Saçlar

Erkek Dağınık Kısa Saçlar

Masum bir imaj yaratmanın en kolay yolu saçlarınız oluyor.  Benzer boylarda kesim uygulamasından sonra önleri hafif asimetrik kestirerek dağınık imajınızı yaratabilirsiniz. Yüzünüzde daha doğal ve masum bir ifade yakalayacaksınız.

23. Önler Havada Kısa Saç

Önler Havada Kısa Saç

Önler Havada Kısa Saç

Üst kısımlardan enseye doğru gittikçe kısalacak şekilde kestirme işlemi uygulayın. Üst kısımları da alttan fönleyecek biçimde tarayın. Saçları havaya kaldırmanın yolları arasında fön en kolay yöntemdir. İşte havalı ve oldukça doğal görüntünüz hazır.

24. Tüm Saçlar Yana Modeli

Tüm Saçlar Yana Modeli

Tüm Saçlar Yana Modeli

Sol kısmı aşağı yatırdıktan sonra geri kalan kısımları hafif alnınızı kapatacak biçimde yana doğru tarayın. Üst kısımların daha uzun olmasına dikkat etmenizde yarar var.

25. Erkeklerde Tamamen Kısa Saçlar

Erkeklerde Tamamen Kısa Saçlar

Erkeklerde Tamamen Kısa Saçlar

Alnınızın içeriye doğru olan girintisini dahi ortaya koyarak tüm çekiciliği ve dikkati yüzünüzde toplayabilirsiniz. Özellikle daha güçlü mimiklere ve kalkık kaşlara sahip olanlara tavsiye edilir.

26. Saç Uçları Havada Kısa Modeller

Saç Uçları Havada Kısa Modeller

Saç Uçları Havada Kısa Modeller

İki yanı da aşağıya doğru tarayın. Ön kısmı ise tamamen havaya kaldırdıktan sonra çok az geriye düşecek şekilde yana doğru fösaç nleyin.

En İyi Trend Erkek Saç Modelleri Nelerdir? – Video

Siz bu tavsiyelerden en çok hangisini uygulamak isterdiniz? Sizin için hazırladığımız en trend erkek kısa saç modelleri hakkında tüm görüş ve önerilerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg