• 15.740
Anasayfa
Moda Plaj kombinleri

Plaj kombinleri

       0   ADMİN      ADMİN

Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber tatil planları yapılmaya başlandı. Tatil hazırlıklarının son gaz devam etmesi ile beraber tesettürlü kadınların plajda giymesi için kıyafet arayışına girdiği görülmektedir. Plajlarda giyilmesi için tercih edilecek kıyafetlerin seçilmesinde dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Plaj elbiselerinin oldukça rahat olması gerekmektedir. Bu nedenle kumaşı çok daha önemli bir hal almaktadır. Efil efil kumaşların kullanıldığı elbiseler plajlar için çok daha uygundur.

Birkaç yıl öncesine kadar tesettürlüler için plaj kıyafeti bulmak çok daha zordu. Çünkü seçenekler oldukça sınırlıydı fakat günümüzde tesettür modasının gelmiş olduğu nokta ile beraber plaj konusunda da birçok seçenek karşımıza çıkmaktadır. Tesettür giyimin öncü firmalarından biri olan Moda Merve’ye web sitemiz üzerinden kolayca girip güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Plaj elbise seçiminde diğer en çok dikkat etmeniz gereken hususlardan biri ise kıyafetin yapısının sizi terletmeyecek bir yapıda olmasıdır. Bu oldukça önemli bu konudur çünkü yaz aylarında hem havanın sıcaklığı hem de deniz bölgelerinde oluşan aşırı nem sizi çok daha fazla terletecektir. Tatilinizin daha ferah geçmesi için kıyafetin kumaş yapısına mutlaka dikkat etmelisiniz. Tesettür modasının en ünlü markalarından biri olan Moda Merve’de tatilinizi oldukça ferah ve rahat bir şekilde geçirmeniz sağlayacak kumaşlardan oluşmuş kıyafet seçenekleri bulunmaktadır.

Şifon elbiseler

Elbiseler yaz ayları için çokça tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra plajlarda da kendine kullanım alanı bulması tatilcilerin en gözde parçası haline gelmiştir. Tatilde tek parça boydan şifon elbiseler hem oldukça rahat bir kullanım alanı yaratacak hem de şık bir görüntü oluşturacaktır. Şifon elbiseler kumaş yapılarından dolayı yazın en çok tercih edilen kıyafetleri arasında yer almaktadır. Özelikle çiçekli şifon elbiseler yazın ve dolayısıyla plajların kurtarıcı parçaları arasında yer almaktadır. Şifon elbiselerin altına hasır sandaletler mutlaka kullanılmalıdır. Bu iki parça birbirini tüm konularda mükemmel bir şekilde tamamlamaktadır. Tesettür elbise denilince de akla gelen ilk firmalardan biri olan Moda Merve’de plajlarda kullanılması için birçok elbise bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg