• 414.350
Anasayfa
Moda Kilolu Olmanız Modayı Takip Etmenize ve Bakımlı Olmanıza Engel Değil

Kilolu Olmanız Modayı Takip Etmenize ve Bakımlı Olmanıza Engel Değil

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Kilolu kadınlar hangi renk kıyafetler seçmeli? Fazla kiloya sahip bayanlar nasıl giyinmeli? Kilolu bayanlar için şık giysi kombinleri nasıl olur? Fazla kiloya sahip olmanız, modayı takip etmenize ya da bakımlı ve güzel bir bayan olmanıza engel değildir. Güzel ve şık giysiler tercih ederek sizlerde zayıf bayanlar gibi dikkat çekici olabilirsiniz.

Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli?

Her hanım günlük hayatında şık olmak ister. Sıfır beden, ya da zayıf hanımların aksine kilolu hanımlar da seçecekleri doğru kıyafetlerle son derece şık olabilmektedirler. Yüksek beden giyim seven hanımlar için çarşıda, pazarda, internette ya da çeşitli mağazalarda olmak üzere birbirinden fazla kıyafet seçeneği bulunmaktadır.

Yüksek beden giyim inceliklerini merak ediyorsanız, öncelikle vücudunuzu iyi tanımanız gerekmektedir. Yüksek beden hanımların kilo problemi olduğu aşikar olsa da, vücudunun hani kısmının kusurlu olduğu ise değişiklik gösterebilir. Bu sebepten ötürü çeşitli bölgeleri gizlemek için farklı kombin önerileri mevcuttur.

Kalça açısından sorun yaşayan hanımların, vücutlarını saracak kıyafetlerden uzak durmaları önerilmektedir. Özellikle büyük beden pantolonlar kullanabilir, tunik yardımıyla kalça problemlerini gizleyebilirler. Tunikler bu iş için son derece yararlıdırlar.

Kilo probleminiz göbek bölgenizde ise, göbeğinizi örtecek kıyafetler kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. Özellikle, şık ceketler, kıyafetlerinizi tamamlayabileceğiniz bolerolar sizin için önerilen kıyafetler arasında ilk sırada yer almaktadır. Kilolu hanımlar dilerlerse topuklu ayakkabı da kullanabilmektedirler. Ancak bu aşamada aşırıya kaçmamaları kendileri için yararlı olacaktır. Zira, bu sorun bacaklarında varis problemleri oluşmasına da neden olabilmektedir. Tercihen alçak topuklu ve ortopedik ayakkabılar giyilmesi, kilolu hanımlar açısından kombin önerileri çok daha doğru olacaktır.

Bunun yanı sıra, tesettürlü kilolu bayanlar da yüz şekline uygun şal bağlama tekniklerini tercih etmelidirler. Yüzünüzün olduğundan fazla kilolu göstermesi, dışarıdan bütün vücudunuzda kilo probleminiz olduğuna dair bir ön yargı oluşturmaktadır. Bacaklarınızda ki kilo problemini gizlemenin en güzel yollarından biri de bacak şeklinize uygun kot pantolonlar giymeniz olacaktır. Kombin önerileri olarak ispanyol paçalar bu iş için oldukça iş görür nitelikte kıyafetler olarak dikkat çekebilmektedir.

Zayıf Gösteren Giysiler İle Şık Görünün

Kadınların çoğu daima zarif ve fit bir görüntüye sahip olmak isterler. Pek çok zayıf kadın zayıf gösteren giysiler tercih ederek her zaman fit görünmek için uğraşır. Bazı durumlarda kilo almak kaçınılmazdır. Örneğin doğum, psikolojinin etkileri, ilaçlar ve düzensiz uyku ile düzensiz hayat gibi.  Alınan kilolar ne yazık ki alındıkları kadar kolay kaybedilmez.  Zaten kısa süreli diyet ve egzersizler sonrasında daha çok kilo ile geri gelirler. Hızlı ve şok diyetler sanılanın aksine başta kilo verdirir ki; aslında bu kilolar daha çok vücuttan atılan su  ya da kas kaybıdır.

Kadınlar aldıkları kiloları gizlemek için türlü hileler seçerler. Zayıf gösteren giysiler, korseler, yüksek topuklu ayakkabılar, koyu renkler gibi. Giysilerle 10 kilo daha zayıf görünmek gerçekten mümkün. Sadece giyim seçeneklerinde biraz akıllı davranmak yeterli olur.  Diğer taraftan kilolu kadınların vücutlarını gerçekten iyi tanımaları gerekir. Zayıf gösteren giysiler ve kendilerine uygun kıyafetler seçmelidirler. Moda olduğu için giyinmemeli, vücut şekline uygun kıyafetler seçmelidirler. Bu şekilde gerçekten daha az kilolu gösterecektir.

Zayıf Gösteren Giysilerle Mutluluk

Daha az kilolu görünmek için pantolon boyların da değişiklik yapın. Pantolonlarınızda boy bileğinizi geçmemeli böylelikle daha uzun ve şık görünürsünüz. Ayrıca bol pantolonları da tercih etmemelisiniz. Bol pantolonlar sizi olduğunuzdan da kilolu gösterir unutmayın.  Renk önemlidir. Koyu renkleri tercih edin. Siyah her zaman kurtaran bir renktir. Zayıf gösteren giysiler tercih ederken çok koyu renkleri deneyebilir kombin yapabilirsiniz.

  • Üst giyimde V yakalı bluz ve kazakları tercih edebilirsiniz.
  • Tunik tarzı bluzlar ve dışta kalan gömlekler sizi daha az kilolu gösterir.
  • Yine unutulmaması gereken bir ayrıntı da zayıf gösteren giysiler seçildiği zaman o giysinin bol olmamasıdır.
  • Çok dar bluzlardan da kaçınmalısınız.
  • Vücut hatlarınızı ve kilolarınızı ortaya koyacak darlıkta giysilerden kaçmanız lazım.
  • Renk seçiminde yine koyu renkler vişne ve kırmızı tercih edilebilir.

İnce Gösteren Kıyafet Hileleri

İnce Gösteren Kıyafet Hileleri

Kilolu kadınlar hep bir sihir olsa da ince görünsek diye düşünürler. Hep daha ince görünmek isterler. Daha ince görünmek için de pek çok hile yapılabilir. Öncelikle kiloları saklamak için bol kıyafetler giymek sizi olduğunuzdan çok daha iri gösterecektir. Bol kıyafetlerden kaçınmalısınız. Bol giysilerden kaçmak demek tabi ki dar giyinin anlamına da gelmiyor. Dar kıyafetler de zarif durmayacaktır. Kombin yaparken vücuduna çok yapışmayan ancak bol da olmayan kıyafetler seçmek tam size göre. Vücudunuzu iyi tanımalısınız. Vücut orantınızı iyi bilmelisiniz. Kilo dağılımına göre kıyafet seçmek her zaman sizi daha zarif gösterir. Kombin önerileri arasında bol kıyafetler daha kilolu gösterdiği gibi sizi bakımsızmış gibi de yapabilir.

Elbise giyecekseniz kesinlikle vücuda tam oturan değil sanki bir beden büyükmüş gibi duran kıyafetleri seçebilirsiniz. Elbisenizin altına giyeceğiniz ayakkabı ve çorap da zerafetinizi etkileyecek faktörlerdendir. Çorabınız desenli olmamalıdır büyük puanlı, baklava desenli çoraplar bacaklarınızı olduğundan da kilolu gösterir. Bunun yerine koyu zemin üzerinde boyuna çizgili çoraplar bacaklarınızı hem daha zarif hem de daha uzun gösterir. Parlak çoraplardan da kaçınmalısınız bu çoraplar ile de bacaklarınız çok ortaya çıkabilir. Çoraplarda koyu renkleri tercih etmeniz uygun olacaktır.

Korse kullanabilirsiniz. Özellikle basen ve karın için korseler hayat kurtarır. Korse vücudu daha derli toplu gösterir. Balenli bütün korse ya da karnı da içe alan model korseler kilolu kadınlar için zarif giyim tarzında tercih edilmeli. Kullanacağınız aksesuarlar da önemlidir. Örneğin inci bir kolye hem dekoltenizi derin gösterecek hem daha şık gösterecek hem de dikkatleri sorunlu bölgelerden uzak tutacaktır. Sade bir makyaj ile de şıklığınızı tamamlamanız önerilir.

İlgili Haber

Kilolu Bayanlara Püf Noktalar

Aslında çevrenize bakarsanız, fazla kiloya sahip bayanlar kendilerini güzel hissetmezler ve bakımdan uzak dururlar. Topluma çıkmaz ortamlarda vakit geçirmek istemezler bu durumda onlar asosyal bir yaşantıya sokmaktadır. Kilolu kadınların olumsuz düşüncelerden uzak durması gerekmektedir. Eğer olumsuz düşünceler olmaz ve vücut yapısına uygun kıyafetler tercih edilir ise çok daha zarif görünebilirsiniz.

  • Vücut hatlarınızı ortaya çıkartan giysileri giymekten çekinmeyin sadece çok dar kıyafetleri seçmemeniz yeterli olacaktır.
  • Yaz aylarında özellikle deniz ve havuz kenarında iseniz giydiğiniz mayo ve ya bikini üzerine geniş görüntüye sahip şapkalar tercih etmeniz genel görüntünüzü dengeler.
  • Uzun boya ve ince görünüme sahip olmak için, dolaplarınızda mutkala topuklu ayakkabılar bulunmalıdır.
  • Ayak bilekleriniz kalın ise bileğinizi kesecek ve sizi geniş gösterecek bantlı ayakkabılar tercih etmeyiniz.
  • Göğüsleriniz büyük ise, göğüs arasına giren uzun madalyon ismi ile adlandırılan kolyeler tercih edin.
  • Kilolarınızı gizlemek için giydiğiniz giysileri sade ve düz renk seçin ve şık ve gösterişli aksesuarlar ile tamamlayın.

25 Giyim Tüyosu – Video

2018 Yılı Büyük Beden Modası – Video

Fazla kilolarınız var mı? Bölgesel kilo sorunu yaşıyor musunuz? Memnun olmadığınız yada değiştirme imkanınız olsaydı hangi bölgeniz olurdu? Hangi renk ve model kıyafetler giymeyi tercih ediyorsunuz? Kilolu bayanlara önerebileceğiniz kombinler var mı? Bizlerle soru ve düşüncelerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg