• 478.938
Anasayfa
Moda Büyük Göğüslü Kadınlar İçin Giyim Önerileri! Neden Stil Sahibi Olmayasınız?

Büyük Göğüslü Kadınlar İçin Giyim Önerileri! Neden Stil Sahibi Olmayasınız?

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

İri göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli? Büyük göğüslü bayanlar nasıl giysi seçimi yapmalı? İri göğüslü kadınların giysi seçimininde zorlandıklarını tahmin edebiliyoruz. Artık stil değişikliğine gitmek isteyen ve yanlış kombinler yaptığını düşünen büyük göğüslü bayanlar için bir kaç ipuçlarımız olacak. Artık alışveriş yaparken tercihleriniz belli olacak, eskisi gibi ne alacağım diye zorlanmayacaksınız.

Büyük Göğüslü Kadınlar İçin Giyim Ve Stil İpuçları

Büyük Göğüslü Kadınlar İçin Giyim Ve Stil İpuçları

Büyük göğüslü kadınlar için giyimin her ne kadar kendine has avantajları ve hoşlukları olsa da bazen göğüslerini ideal bir formda göstermek isteyen kadınlar için doğru tercihi yapmak can sıkıcı bir konuya dönüşebiliyor. Giyim konusundaki tercihlerini yaparken büyük göğüslü kadınlar için giyim önerilerimizi göz önünde bulunduracak olan kadınları ise rahatlığın ve şıklığın bir arada olduğu bir giyim anlayışı bekliyor olacak.

Büyük Göğüslü Bayanların Giymesi Gereken Kıyafetler

  • V Kesim Elbiseler
  • Blazer Ceketler
  • Toparlayıcı Sütyenler
  • Bol Kazaklar, Gömlekler, Bluzlar
  • Tulum
  • Belden Oturan Elbiseler
  • Tek Kol Elbiseler
  • Kalın Askılı Bluz Ve Badiler

Gömlek Seçimine Dikkat

Gömlek Seçimine Dikkat

Ön kısmı düğmeli olan gömlekler seçmek büyük göğüslü kadınlar için oldukça sık tercih edildiğini gördüğümüz bir alternatif. Ancak bu konuda beden ve kesim tarzı hakkında doğru seçimi yapmak şart. Fazla bol bir gömlek gövde kısmınızı fazla kalın gösterirken fazla dar bir model ise göğüslerinin fazlaca iri görünmesine yol açacak. Bu gibi sorunlar olmaması için kendi bedeninizde ancak hafif salaş kesimlere sahip, mümkünse bel kısmında hafif bir kıvrım olan kesimleri tercih edin. Gömlek düğmelerinin tamamen düz bir çizgi oluşturduğundan emin olmayı da ihmal etmeyin.

V Kesim Elbiseler Tercihiniz Olsun

V Kesim Elbiseler Tercihiniz Olsun

Fazla büyük göğüs bedenine sahip olan kadınlar bazen doğru elbise seçimini yapmakta güçlük yaşar ve bu durumdan şikayetçi olurlar. Oysaki doğru tercihler ile dezavantajları avantaja dönüştürmek oldukça kolay. Örneğin elbise seçiminde kalça kısmına dikkat çekerek göğüs kısmına vurguyu dağıtan ancak bir yandan da V kesim dekoltelere yer veren elbiseler seçerek oldukça kadınsı bir hava yakalayabilirsiniz. V kesim dekolteleri elbette gömlek ve bluz seçimlerinde de tercih etmeniz mümkün.

Blazer Ceket Kullanın

Blazer Ceket Kullanın

İri göğüslere sahip iseniz, sizi kurtaracak parçalardan biri de blazer ceket. Dolaplarınızda mutlaka özel günler için bir kaç adet bulundurmalısınız. Vücutta geniş bulunan bölümleri blazer ceket saracak ve büyük görünümünü gizleyecektir.

Birçok farklı hava durumuna uyum sağlaması ile özellikle de bahar aylarının gözdesi olan ceketler büyük beden giyim seçimi yapacak kadınların da gözdesi olabilir. Omuz kısmı olabildiğince dik ve sert görünen blazer ceket modelleri göğüslerinizin bir kısmını kamufle ederek daha ideal bir boyutta görünmesini sağlayacaktır.

Toparlayıcı Sütyenler Kullanın

Toparlayıcı Sütyenler Kullanın

Bugüne kadar kullandığınız bütün sütyenleri toplayıp bir kenarı atın. Ve hemen toparlayıcı bir sütyene sahip olun! Çünkü toparlayıcı sütyenler, iri göğüslerinizi 2 beden küçültecektir. Böylece büyük olan göğüsleriniz daha düzenli olacak ve kıyafetleriniz daha düzgün duracaktır.

Bol Bluz, Kazak, Gömlek Tercih Edin

Bol Bluz, Kazak, Gömlek Tercih Edin

İri göğüsleri saklamanın bir diğer yolu da bol kazak ve bluzlar tercih etmek olacaktır. Ama karıştırmamalısınız ki bol giyinmek ile oversize giyinmek farklı şeylerdir. Bol giyinmek bedeninizi gizler ama oversite yani hafif büyük kıyafetler sizi olduğunuzdan daha da fazla iri ve kilolu gösterecektir.

İri Göğüsleri Gizlemek İçin Tulum Giyin

İri Göğüsleri Gizlemek İçin Tulum Giyin

Büyük göğüslü kadınlarda stil sahibi olabilir, neden olmasın? Eğer tulum giymeyi tercih edersiniz, iri duran göğüsleriniz vücut oranınıza göre gizlenecektir. Bir tulumu koyu renk tercih edersiniz etkisi iki katına çıkacaktır.

Belden Oturan Elbiseler Giyin

Belden Oturan Elbiseler Giyin

Bel kesimi, vücuda oturan elbiseler göğüs kısmını düzenli gösterecektir. Göğüs kısmını toplu göründüğü için daha seksi görüntü ortaya çıkacaktır. ,

Kalın Askılı Bluz Ve Badiler

Kalın Askılı Bluz Ve Badiler

En güzel ipuçlarından biride asla ince askılı bluz ve badiler giymemelisiniz. Çünkü ince askılar göğüslerini daha büyük gösterecek, dikkatleri göğüse çekecektir. Ama tam tersi kalın askıya sahip bluz ve badiler giymeniz göğüslerinizi daha düzenli ve küçük göstermeye yardım edecektir.

Büyük Göğüslü Bayanların Giymemesi Gereken Kıyafetler

Büyük Göğüslü Bayanların Giymemesi Gereken Kıyafetler

  • Dar Kot Pantolonlar
  • Dar Bluzlar
  • Üzeri Taş Ve Pul İşlemeli Bluzlar
  • Büyük (Oversize) Bluz, Kazak, Gömlek
  • İnce Askılı Bluz Ve Badiler
  • Askısız Elbiseler

Siz nasıl kıyafetler tercih ediyorsunuz? En çok giydiğiniz renk nedir? Okuyuculara tüyolar verebilir, sorularınız var ise bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg