• 269.937
Anasayfa
Moda Büyük Beden Olmanız, Şık Bir Abiye Seçmenize Engel Değil!

Büyük Beden Olmanız, Şık Bir Abiye Seçmenize Engel Değil!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Düğün tarihleri daha belli olmadan başlarız acaba ne giysem, nasıl model seçsem yada ne renk olsun gibi araştırmalar yapmaya. Bazen uykular kaçar aylar öncesinden başlarız abiye arayışlarına.. Ama en önemlisi de yaşımıza, kilomuza, renk temize uygun olan abiye seçmektir. Hele büyük beden iseniz belirli modeller bulabilirsiniz. Bu yazımızda size bir kaç öneride bulunacağız.

Büyük Beden Abiye Modelleri İle Giyim Önerileri

Özel geceler ve organizasyonlarda giyim en önemli konu olmakta ve birçok kadın için bu seçim tarzını ortaya koymanın yanında kendi fiziği için ideal parçayı bulabilme anlamına gelmektedir. Ancak abiye seçimi konusunda siz sevgili obezitehaber okurlarına özel hazırladığımız giyim önerileri ile siz de şıklığın yanı sıra daha çekici görünen bir fizik ortaya koyabilir, fazla kilolarınız için en uygun parçaları seçebilirsiniz. Büyük beden abiye modelleri ve giyim önerilerimizi keşfederek siz de özel günlerin en göz alıcı kadını olun.

Büyük Beden Abiye Modelleri İle Giyim Önerileri

Koyu Renklerin Asaletinden Faydalanın

Siyah, füme, parlak gri gibi koyu tonlarda abiye seçimlerinde bulunmak özellikle de düğün davetleri gibi gece organizasyonları için oldukça sık tercih edilen alternatiflerdir. Büyük beden abiyeler arasında kolayca görebileceğiniz bu tonlarda seçimlerinizi yapmak fazla kilolarınızı kamufle etmek için de akıllıca olacaktır. Özellikle armut vücut tipine sahip yani yoğunluklu olarak fazla kiloları basen ve bacak bölgesinde olan hanımlar bel kısmındaki nispeten ince olan kıvrımlarını vurgulamak için diz boyu dar kesim siyah abiye modellerini mutlaka incelemeli.

Koyu Renklerin Asaletinden Faydalanın

Mavi ve Yeşil Tonları

Kendinizi kilolarınızı saklamak adına koyu renk giysilerin içerisine hapsetmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Özellikle bahar ve yaz aylarında mavi ve yeşilin doğallığı ve canlılığından ilham alabilirsiniz. Bunun için şifon dokumalarda ve kilolarınızı saklayacak kesimlere sahip büyük beden giyim ve abiye modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Karın bölgesindeki fazlalıkları saklamak için göğüs kısmının bitiminden itibaren hafif volum kazanarak iniş yapan şifon elbiseler ya da kol kısmından itibaren yelek gibi inişler yapan ek detaylara sahip abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Mavi ve Yeşil Tonları

Fuşya ve Mürdüm Tonları

Büyük beden giyim modasında en çok dikkatimizi çeken sezon trendlerinden biri olan pileleri de yine abartmadan kullanmak kiloları kamufle etmek için oldukça akıllıca bir tercih olabilir. Pileli saten, tül gibi dış astarlara sahip büyük beden giyim önerileri, sizler için aynı zamanda hafif bir potluk yaratarak rahatlık da sağlayacaktır.

İlgili Haber

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg