• 1.552.466
Anasayfa
Moda Kilolu Erkeklere Özel 7 Giyim Önerisi! Daha İnce Görünmeye Ne Dersiniz?

Kilolu Erkeklere Özel 7 Giyim Önerisi! Daha İnce Görünmeye Ne Dersiniz?

       2   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Kilo günümüzde hem erkek hem de bayanların ortak sorunlarından biridir. Günümüzde her yaş grubunda insanların kilo sorunu ile karşı karşıya kalındığı bilinmektedir.

Hal böyle olunca özellikle erkekler giyinme konusunda bir hayli kararsız kalıyorlar.

Özellikle kiloları gizlemek için ne tarz giyinmeleri gerektiğini bu yazımızda 7 madde de anlatmaya çalışacağım.

Kilolu Erkeklerde Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Yanlış beslenme bu sorununun en temel etkenlerinden biridir. Bir diğer sebebi ise hastalıklar olmaktadır. Bayanlar kadar günümüzde erkekler de giyim konusunda modayı takip etmekte ve şık olma çabası içerisine girmektedir. Kilolu erkeklere verilen yanlış bilgiler yüzünden daha kilolu görünmelerine sebep olunmaktadır. Kilolu erkeklerin kıyafet seçerken dikkat etmesi gereken püf noktası vardır. Bunlara dikkat ederek daha zayıf ve şık görünebilirsiniz.

Kilolu Erkekler Ne Renk Tercih Etmeli?

Kilolu Erkekler Ne Renk Tercih Etmeli?

Öncelikle kilolu erkeklerin koyu renk tonlarını tercih etmesi daha doğru olacaktır. Özellikle de hangi bölgeden daha kilolu iseniz o bölgenizde siyah veya koyu tonları kullanmanız daha doğru olacaktır. göbek veya meme kısmından kilolu iseniz üst bölgeniz için seçtiğiniz kıyafetleri koyu renk olarak tercih etmelisiniz. Aynı şekilde alt bölgeniz olan bacaklarınızdan kilolu iseniz alt kıyafetinizi koyu tercih edip üst kıyafetinizi açık ve canlı renkler tercih edebilirsiniz. Kilolu erkekler kıyafet seçimi yaparken polo tişörtler tercih etmemelidir. Polo tişörtlerin yakaları olduğu için sizi daha az kilolu gösterecektir.

Kilolu Erkekler Nasıl Gözlük Tercih Etmeli?

Kilolu olan erkekler gözlük seçimi yapacağı zaman asla yuvarlak formlu olanları tercih etmemelidir. Bunun yerine köşeli gözlükler daha zayıf bir yüz hattına sahip olduğunuzu gösterecektir ve zayıf bir görünüm kazanmış olacaksınız. Kilolu erkekler gömlek seçimi yaparken kot gömlekleri gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Kot gömlekler kalın kumaşlar olduğu için göbek kısmınıza yapışmaz ve daha zayıf görünmenizi sağlar. Kot gömlek tercih ettiğinizde önünü açık bırakarak içine açık renkli bir tişört giyebilirsiniz. Kot gömleklerin içine giyilen açık renkli tişörtler derinlik kazandırdığı için daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

Kilolu Erkekler Nasıl Şık Görünebilir?

Kilolu Erkekler Nasıl Şık Görünebilir?

Fazla kilolarınız, göbeğiniz ya da geniş basenleriniz olabilir. Ancak siz obezitehaber okuyucularına özel bu yazımız ile kilolu erkekler giyim konusunda neler dikkat etmesi gerektiğini keşfedebilir ve basit öneriler sayesinde daha şık görünebilirler. Toplumumuzdaki erkeklerin görünüşe önem verdiği kadar yemek yemeyi de ne kadar sevdiklerini biliyoruz. Bazen yediklerimiz ve fazla kilolarımız fit ve şık bir duruşa engel olsa da giyim konusunda birkaç pratik ipucu ile daha zayıf bir görünüme sahip olmak ve fiziksel kusurlarınızı kamufle etmek mümkün. Modanın en az kadınlar kadar etkisi altına aldığı erkeklerimiz de giyim de konusunda artık daha çok çeşitliliğe sahip olabilirler.

1- Göbeği olan erkekler tshirt seçiminde daha çok polo yaka ve gömlek seçiminde spor modeller tercih etmelidir. Kilo erkekler nasıl giyinmeli diye soranlar için çocuksuluktan uzaklaştıracak modeller seçilmesi ilk adım olmalıdır.

2- Renkli ve çizgili üst parçaları, bisiklet yakalar, çift renkli ve çizgili desenler uzak durulması gereken erkek giyim detaylarıdır.

3- Renk çeşitliliğinde mütevazı olun. Tek ve mat renklerden oluşan parçalar seçin.

4- Pamuklu giysiler giymeye özen gösterin. Kilolu erkekler için giyim önerileri yalnızca estetik değil pratik anlamda da önemlidir. Fazla kilolardan dolayı terleme sorununu daha fazla yaşayan bu bireyler için ter emici özelliklere sahip giysiler daha ideal olacaktır.

5- Pantolon seçiminiz kot kumaşından olacaksa sizi daha ince göstermesi için koyu renklerde kot tonları seçin. Ancak kota alternatif olarak daha sportif olmasının yanında daha klas duran kanvas kumaşları da tercih edebilirsiniz. Yazlık kanvaslarınızı fazla uzun ya da fazla kısa olmayan kapri şeklinde tercih ettiğiniz zamanlarda şile bezi salaş gömlekler ile kombinler yaratarak yaza uygun bir görünüm elde edebilirsiniz.

6- Özel günlerde ve organizasyonlar kilolu erkekler için giyim büyük bir soru işaretine dönüşmektedir. Stil sahibi görünmek için kendinize bir adet blazer ceket edinin. Ceketinizde keten kumaş tercih edebilir, içerisine de yazlık gömlekler giyebilirsiniz.

7- Amaç kilolu erkeklerde olabildiğince göz yoracak kalabalık görüntüleri yok etmek olduğu için aksesuar kullanımını azaltmalısınız. Özellikle altın ya da gümüş zincir gibi metalik parlaklıklarda aksesuarları kesinlikle rafa kaldırın.

“Kilolu Erkeklere Özel 7 Giyim Önerisi! Daha İnce Görünmeye Ne Dersiniz?” üzerine 2 yorum

  1. mert says:

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg