• 46.415
Anasayfa
Sağlık Kök Hücre Mucizesi: STEMREGEN

Kök Hücre Mucizesi: STEMREGEN

       0   ADMİN      ADMİN

Belirli hastalıklar veya yaşanan bir takım süreçlerle bireylerin organlarında ve hücrelerinde birtakım bozulmalar veya zedelenmeler meydana gelebilir. Yapılan araştırmalar insan vücudunda organların ve dokuların zedelenmesi veya yapılarının bozulması ile ilgili ortaya çıkan hastalıkların tedavisinde kök hücre tedavisi nin oldukça başarılı olduğunu ortaya koymuştur. Kök hücreler en kısa tanımı ile vücudumuzun temelini oluşturan hücreler olarak ifade edilmektedir. Bilindiği gibi vücudumuzda bütün organlar ve dokular hücrelerden oluşur. Ve bazı hücreler vücudumuzda kendi kendini yenileyebilme veya başka hücre tiplerine dönüşebilme özelliğine sahiptir. İşte kendi kendini yenileyebilen veya ait olmadığı organı ait hücrelere dönüşebilen hücre çeşitlerine kök hücreler denilmektedir. Özellikle çoğalamayan kas ve sinir hücrelerinden farklı olarak kök hücreler bölünebilmekte çoğalabilmekte hatta tek bir hücreden yüzlerce kök hücre meydana gelebilmektedir. Dolayısıyla kök hücre mucizesi özellikle oksijen taşımak, sinir iletimini sağlamak ya da hormonal birtakım özellikleri bizzat kendi bünyesinde yapamazsa bile bu özellikleri yerine getiren hücrelerin oluşmasına büyük bir katkı sunmaktadır.

Kök hücre tedavisinde Stemregen çığır açıyor

Biomics tarafından geliştirilen ve kök hücre takviyesi bakımından dünyanın lider takviye edici gıdalar arasında yer alan Stemregen bu anlamda insan sağlığında çığır açan atılımlara ve yeniliklere sebep oluyor. Stemregen birçok hastalığın tedavisinde kullanılan kök hücrelerin takviye edici gıda şeklinde insan vücuduna aktarılmasını sağlıyor. Bu özelliği ile kardiyovasküler sistem eklemler böbrekler solunum sistemleri endokrin sistemi cilt sağlığı kas yapısı beyin sağlığı ile ilgili olarak tüm hastalıkların iyileşmesi noktasında katkı sağlıyor. Öte yandan Stemregen sadece hastalıkların iyileştirilmesi ile ilgili olarak değil aynı zamanda hastalıkların önlenmesi ve vücudun sağlıklı bir hal alması için de büyük bir destek oluşturuyor.

Stemregen vücudunuzu yeniliyor

Stemregen başta kır iğdesi, aloe vera, mavi yeşil alg, kabarcıklı alg, panaks notoginseng, transfer faktörü ve beta-glukan olmak üzere birçok faydalı maddeyi ve bitkiyi bünyesinde barındırıyor. Bu içeriği ile kök hücre hareketliliğini arttırarak aynı zamanda vücuttaki kök hücre sayısını da fazlalaştırıyor. Vücuttaki kök hücre sayısının artması vücuttaki hücrelerin hızlı bir şekilde yenilenmesini de beraberinde getiriyor.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg