• 2.737
Anasayfa
Yaşam Bensimon’la Ayaklarınız Yerden Kesilsin!

Bensimon’la Ayaklarınız Yerden Kesilsin!

       0   ADMİN      ADMİN

Ayakkabı modasına yön veren tasarımlara sahip olan Bensimon kadın, erkek ve çocuklara özel koleksiyonlara sahiptir. Dünya genelinde büyük ünü bulunan marka Fransa menşeili olup tenis ayakkabılar ile ortaya çıkmıştır. Özellikle kadın ve çocuk ayakkabı kategorilerinde ciddi başarıları bulunan marka özgün stil ve renk seçimleriyle dikkat çeker. Bensimon çocuk ayakkabı kategorisinde birbirinden canlı ve konforlu ayakkabı çeşitleri mevcuttur. Tarzıyla her zaman fark yaratan bu ayakkabılar %100 pamuk ve doğal kauçuk olmasıyla dikkat çeker. El yapımı ve hafif olması gün içerisinde ayakların rahatlığını artırır ve hareket kabiliyetini engellemez.

Her bir ürünü benzersiz görünüme sahip olan Bensimon kadın ayakkabı çeşitleri Fransa’da bulunan atölyelerde el ile boyanır. İkonik tenis ayakkabı olarak tabir edilen bu ayakkabılar dünyaca ünlü isimler tarafından da tercih edilir. Ayakkabının taban kısmında özel malzemelerin kullanılması daha esnek olmasını sağlar. Üst kısmında ise bez malzeme bulunması ayakkabıyla uzun süre vakit geçirilse bile ayakta rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Bensimon’dan Yetişkinlere Özel Ayakkabılar

Yetişkin ayakkabı modelleriyle dikkat çeken Bensimon gündelik şıklık için olmazsa olmazlar arasında yer alır. Giyildiğinde spor şık bir tarz kazandıran bu ayakkabılarda renk alternatifleri oldukça fazladır. Bensimon kadın ayakkabı kategorisinin en çok ilgi gören renkleri arasında yeşil, kırmızı, beyaz, mavi, siyah, pembe, sarı, lacivert, bej gibi renkler vardır. Genelde modeller tek renk ve sade olsa da farklı tarzları sevenler için çok renkli ve çiçek desenli modeller de mevcuttur. Her biri aynı zamanda fiyat performans ürünü olan modellerin üretiminde daima birinci sınıf malzemeler kullanılır. El işçiliği ile boyanan ayakkabıların tamamı oldukça değerlidir. Giyildiğinde kullanıcısına estetik bir tarz sunacaktır.

En İyi Çocuk Ayakkabıları Bensimon’da

Stil sahibi herkese hitap eden modellere sahip olan Bensimon yaş algısını ortadan kaldırarak herkese hitap etmeyi başarmıştır. Bensimon çocuk ayakkabı modelleri bunun en iyi örneklerindendir. Piyasaya çıktığı ilk gün itibariyle hızlı bir gelişme gösteren marka modelleriyle herkesi gözdesi haline gelmiştir. Kız ve erkek çocukların rahatlıkla kullanabileceği ayakkabılar tek renk, çok renkli desenli, bağcıklı ve düz gibi çeşitlere ayrılır. Tüm türlerde geniş renk ve numara seçenekleri mevcuttur. Kolay giyilip çıkarılabilir şekilde tasarlanan ayakkabılarda zamansızlık ve özgünlük ön plandadır. Ürünlerin kaliteli olması sayesinde her biri uzun yıllar boyunca rahatça kullanılabilir. Markaya ait en güzel modellere ulaşmak için Pop Corner mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg