• 210.891
Anasayfa
Güzellik Erkeklerin Tercih Ettiği Modern 23 Saç ve Sakal Modelleri

Erkeklerin Tercih Ettiği Modern 23 Saç ve Sakal Modelleri

       0   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL
Erkeklerin Tercih Ettiği Modern 23 Saç ve Sakal Modelleri

Erkek sakal modelleri trendleri neler? Keçi sakal modelleri moda mı? Seyrek sakal modelleri nasıl? Erkek sakal modelleri 2019 modasında neler var? Hangi saç ve sakal modelleri uyumlu? Sen de saç sakal modelleri arasında eminiz kendine en uygun olanı bizimle bulacaksın.

Saç Sakal Modelleri ve Uyum

Saç Sakal Modelleri ve Uyum

Saç Sakal Modelleri ve Uyum

Sakal bırakmanın yeniden moda halini aldığını söylemek yanlış olmaz. Elbette yüzünde böyle bir imajı taşımayı herkes sevmek zorunda değil ancak bu sene yeni modellere göz atmadan karar verme deriz. Çünkü sakal modelleri 2019 senesinde oldukça çeşitli, oldukça tarz. Sadece erkeklikle ilişki kurmaya gerek yok, bilmelisin ki sakallar aslında bakışlarını, duruşunu bile değiştiriyor. Haydi o zaman dönemin kendine has tarzlarını birlikte keşfedelim.

Artık saç sakal modelleri incelendiği zaman artık akıl almaz bir çeşitlilikle karşı karşıya kalıyoruz. Günümüz modasını dikkate alırsak uzun ve pompador kesim modelli saçların genelde kısa ya da tam tersi fazla uzun sakallarla birlikte kullanıldığını görebiliriz. Aslında örnekler verebiliyor olsak da bu konuda keskin sınırlar çizmek pek de mümkün değil. Çünkü bu kombinasyonlar tamamen sizin göz zevkinize ve oluşturmak istediğiniz tarza bağlı.

Zamanı olmayanlar bu kombinasyon üzerine düşünmek ya da sakallarının bakımıyla uğraşmak istemiyor olabilir. Ancak emin olabilirsin ki bu modelleri denediğinde yaşadığın değişim buna değecek.

Erkekler için En İyi Sakal Modelleri

Şimdi birlikte harika görünen sakal modelleri ve önerilerine bir göz atalım. Merak etme senin için sezonun en trend seçeneklerinin bir araya geldiği harika bir liste oluşturduk.

1- Kısa Saç ve Sakal Modelleri

Kısa Saç ve Sakal Modelleri

Kısa Saç ve Sakal Modelleri

Değişmez bir klasik olan bu ikili, her ne kadar kulağa klasik gelse de klas erkeklerin vazgeçilmezi. Özellikle iş hayatına uyum sağlamak isteyen yakışıklı erkekler için bu modellerin avantajlı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

2- Klasik Konik Saçlar ve Kalın Kabarık Sakallar

Klasik Konik Saçlar ve Kalın Kabarık Sakallar

Klasik Konik Saçlar ve Kalın Kabarık Sakallar

Sportif görünümün anahtarı konik saçlara hafif kirli sakal eklendiğinde sence de harika görünmüyor mu? Özellikle seyrek sakal modelleri arayanlar için bu tarzın yarattığı sempatik hava kesinlikle değerlendirilmeli.

3- Arkaya Taranmış Saçlar ve Uzun Sakal Modelleri

Arkaya Taranmış Saçlar ve Uzun Sakal Modelleri

Arkaya Taranmış Saçlar ve Uzun Sakal Modelleri

Modern ve asi bir görünüm için saçların boyu ne olursa olsun arkaya doğru tara ve biraz briyantin yardımıyla sabitle. Uzun ve doldun sakalların böylece ön plana çıkacak ve karşı konulmaz bir görünüm oluşacak.

4- Dağınık Üstler ve Kısa Sakal Modelleri

Dağınık Üstler ve Kısa Sakal Modelleri

Dağınık Üstler ve Kısa Sakal Modelleri

Saçlarının kulak arkası ve yan kısımlarını kazıtabilir ve üst kısımlarının dağınık bir şekilde dalgalanmasına izin verebilirsin. Saçlarının bu sıra dışı görünümünü ön plana çıkarmak içinse kesinlikle kısa sakal modelleri arasından seçim yapmanı öneririz.

5- Hawk Tepesi ile Tüm Yüzde Kısa Sakal

Hawk Tepesi ile Tüm Yüzde Kısa Sakal

Hawk Tepesi ile Tüm Yüzde Kısa Sakal

Antik bir hava katan Hawk tepesi ile saçların, tüm gözleri üzerine çekecek. Ancak bu modeli yüzündeki tüyler dolgunsa kesinlikle kısa kesilmiş ve tüm yüzü kaplayan sakal tarzları ile desteklemelisin.

6- Karmaşık Doku ve Kırpılmış Sakal Tasarımları

Karmaşık Doku ve Kırpılmış Sakal Tasarımları

Karmaşık Doku ve Kırpılmış Sakal Tasarımları

Yüzündeki tüyleri biraz uzadıktan sonra uçlarında dağınık bir biçimde kırp ve bunları karmaşık saçlarla kombinle. Bu genç  ve asi görünümün yakışmayacağı kimse yoktur diyebiliriz.

7- Uzun Saç ve Sakallar

Uzun Saç ve Sakallar

Uzun Saç ve Sakallar

Evet, bu yeni bir fikir değil ancak uzun saçların ve sakalların bir arada kullanılması zamansız bir fikir. Özellikle erkeklere öneriler arasında bol bol uzun saçların ve de sakalların yer aldığını düşünürsek, bu sezonun dağınık imajlardan hoşlananlarını memnun olacağını söyleyebiliriz.

8- Karmaşık ve Kısa Kesim Sakallar

Karmaşık ve Kısa Kesim Sakallar

Karmaşık ve Kısa Kesim Sakallar

Saçlarının orta uzunluktaysa bu sezon onları karıştırmaktan ve olabildiğince dağıtmaktan çekinme. Elbette bu görünümü biraz sakal uzatarak desteklemeyi de ihmal etme.

9- Dalgalanan Saçlar ve Kalın Sakal

Dalgalanan Saçlar ve Kalın Sakal

Dalgalanan Saçlar ve Kalın Sakal

Erkek modeller 2019 senesinde dalgalanan, kakülleri yüzlerinden sarkan modelleri sıklıkla kullanıyorlar. Sen de bu yenilikçi görünümü bir de kalın ve yoğun bir sakalla daha dikkat çekici kılabilirsin.

10- Orta Uzunlukta Saç ve Sakallar

Orta Uzunlukta Saç ve Sakallar

Orta Uzunlukta Saç ve Sakallar

Tam orta boyda olan bu modelde bıyıklarını biraz ön plana çıkarmayı deneyebilirsin.

11- Uzun Saç ve Sakal Modelleri

Uzun Saç ve Sakal Modelleri

Uzun Saç ve Sakal Modelleri

Hem saçlarını hem sakallarını uzatabildiğin kadar uzat ve bırak tüm gözler sana dönsün, sen özgürlükçü tarzını ortaya koymanın tadını çıkar.

12- Uzun ve Erkeksi Sakal

Uzun ve Erkeksi Sakal

Uzun ve Erkeksi Sakal

Saçların orta uzunluktaysa hepsini arkaya doğru tara ve doğal haliyle bırak. Sakallarını uçları üçgen şekli alacak şekilde orta hatta doğru tara ve bu erkeksi görünümü giyim konusunda da sportif erkek kombinleri ile kullanmayı ihmal etme.

13- Giderek Azalan Saçlar ve Sakal

Giderek Azalan Saçlar ve Sakal

Giderek Azalan Saçlar ve Sakal

Aşağı doğru ilerledikçe seyrekleşen saç ve sakalları birlikte kullanmak erkeksi bir tarz yaratmanı sağlayacak. Saçlarının yan kısımları ile sakalın boyunu eşitlediğinde belirsiz bir geçiş oluşacak ve yüzünün genelinde maskülen bir ifade belirecek.

14- Kısa Yanlar ve Gri Tepe

Kısa Yanlar ve Gri Tepe

Kısa Yanlar ve Gri Tepe

Saçlarının yanlarını kazıttıktan ya da kısalaştırdıktan sonra geriye kalan tepeyi hafifçe tek bir yöne tara. Beyaz sakal modelleri arayanlar için oldukça ideal olan bu tarzı mutlaka kısa ve kirli sakallarla birlikte kullan.

15- Keskin Sakallar

Keskin Sakallar

Keskin Sakallar

Saçların yanaklarına doğru kısalarak ilerliyorsa sakal kesimi modelleri konusunda keskin çizgileri tercih edebilirsin. Yanaklarında keskin ve belirgin bir çizgi ile başlayan bu sakalları kısa boy kullanabilirsin.

16- Pompador Stili ve Sakallar

Pompador Stili ve Sakallar

Pompador Stili ve Sakallar

Sakallar ile oldukça uyumlu bir diğer model olan pompador, erkek saç modelleri arasında oldukça popüler. Bu model için orta uzunlukta sakallarınla birlikte, saçlarının tamamını geriye doğru tarayarak kullanman yeterli.

17- Klasik ve Kabarık Pompador

Klasik ve Kabarık Pompador

Klasik ve Kabarık Pompador

Hem saçta hem sakallarda kabarık ve dolgun bir görünüm istiyorsan bu model tam senlik.

18- Şekilsiz Sakal ve Düz Saçlar

Şekilsiz Sakal ve Düz Saçlar

Şekilsiz Sakal ve Düz Saçlar

Saçlarını briyantin yardımıyla arkaya doğru hafif kabarıklık vererek tara ve bu parlak saçlara tezatlık vermek için sakallarını karıştırabildiğin kadar karıştır. Şaşırtıcı değil mi?

19- Tepeden Düğüm ve Oduncu Sakal

Tepeden Düğüm ve Oduncu Sakal

Tepeden Düğüm ve Oduncu Sakal

Şüphesiz erkek saç modelleri 2019 senesinde en çok tepeden yapılan düğümlere sahne oldu. Saçlarının ister yanlarını kazıt ister ense kısmını, tepeden uzattığın saçları küçük bir topuz ya da düğüm halinde bağla ve oduncu sakalı yani uzun ve dağınık sakal çeşitlerinden yardım al.

20- Hipster Sakalı

Pek çok farklı çeşidini bulabileceğin Hipster sakalı modelleri arasından eminiz sen de kendi zevkine göre birini bulacaksın. Hipster tarzı ile elit ve modern karakterini yansıtacağına eminiz.

21- Erkek Topuzu ve Uzun Sakal

Erkek Topuzu ve Uzun Sakal

Erkek Topuzu ve Uzun Sakal

Son birkaç senedir uzun saçlı erkekler saçlarını salmaktan çok küçük topuzlar yapmayı tercih ediyor. Senin de saçların uzunsa bu modayı henüz geçmeden yakalayabilirsin, tabi sakalları da aynı şekilde uzatmak kaydıyla.

22- Sakal ve Dövmeler

Sakal ve Dövmeler

Sakal ve Dövmeler

Erkekler için dövmeler ve sakal birleşiminden daha çekici bir tarz düşünemiyoruz. Sakallarını uzattıkça dövmelerinin çılgınlığıyla bir araya gelerek seni daha dikkat çekici kılacak.

23- Profesyonel Sakal

Profesyonel Sakal

Profesyonel Sakal

Sinekkaydı tıraş ve pürüzsüz cilt görünümünden hoşlanmayan ancak resmi ortamlara girecek erkekler için berber elinin değdiği, düzgün kesimli bir sakal, bu sorunu ortadan kaldırabilir.

Yüz Şekline Göre Sakal Seçimi – Video

Sen derlediğimiz saç ve sakal modelleri arasından en çok hangilerini beğendin? Sen de sorularını ve fikirlerini yorumlara eklemeyi unutma.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg