• 137.036
Anasayfa
Güzellik Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir? Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir? Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir? Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Evde lazer epilasyon nasıl yapılır? Evde lazer epilasyon fiyatları nelerdir? Evde lazer epilasyon işe yarıyor mu? Evde lazer epilasyon yaparken dikkat edilmesi gerekenler? Size daha doğru kullanmanız için evde lazer epilasyon aletleri hakkında bir yazı hazırladık.

Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir?

Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir?

Evde Lazer Epilasyon Aleti Önerileri Nelerdir?

Sık sık fazla tüylerimizden şikayet ederiz. Çok eskilerden günümüze etkisini yitirmeyen bu sorunla mücadele etmek gelişen teknoloji sayesinde artık daha kolay. Ergenlik döneminden 60 yaşa kadar sürmesiyle genç kızların yaşadığı en büyük sorundur. Çözümünün ağda çeşitleri kullanımı gibi acılı ve itici bir tablo oluşturması da sorunu olduğundan daha büyük hale getirir.

Sürekli olarak yapılması gereken jilet vb. ilkel uygulamalar acıyı da sürekli kılıyor. Bu yöntemler geçici çözüm olmakla beraber şeker gibi uygulamalar nedeniyle var olan kılların daha da güçlenmesine ve koyulaşmasına neden oluyor. Şimdilerde ise istenmeyen tüylerden kurtulmak için teknoloji sayesinde çok kolay yöntemler mevcut. Son teknoloji lazer epilasyon aletleri sayesinde artık yaşam kalitemizi düşüren ilkel yöntemlerden 1 yılda kolayca kurtulabiliyoruz.

Bu gibi nedenlerden dolayı çeşitli güzellik merkezleri ve tıp merkezlerinde bu uygulamaları yaptırıyor. Bazılarımız istediği konforu bulamadığı için bazılarımız ise çekingen olduklarından evlerinde kullanabilecekleri cihazları tercih edebiliyorlar.

Lazer Epilasyon Nedir, Cilde Zarar Verir mi? – Video

Evde Lazer Epilasyon İşe Yarıyor Mu?

Evde Lazer Epilasyon İşe Yarıyor Mu?

Evde Lazer Epilasyon İşe Yarıyor Mu?

Tıpkı gıda tüketirken gibi vücudumuza yapacağımız çeşitli uygulamalarda bulunduğumuz yerin hijyeni, konforu ve kullanılan malzemelerin temizliği büyük önem taşıyor. Farklı merkezlerde yaptırdığımız uygulamalar çeşitli nedenlerden dolayı büyük faturalara sebep olabiliyor. Tam da bu noktada evde lazer epilasyon aleti kullanmak daha hesaplı olmasıyla birlikte ev konforunu sunuyor. Kendi ellerinizle hijyenini koruduğunuz bir ortamda rahatça uygulamanızı sağlıyor.

Sadece 1- 2 seansta ödeyeceğiniz ücret ile kaliteli ve son teknoloji bir cihaz satın alabilirsiniz. Zira tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız en az 6 ila 8 seans satın almanız gerekecek. Bu da bir hayli masraflı olacaktır. Bunu yerine harcamanız gerekenin çeyreğini ödeyerek ev konforunda bu uygulamayı yapabilirsiniz.

En İyi Lazer Epilasyon Aleti Hangisidir?

Çeşitli elektronik markaları kendi ürünlerini pazara sürmüş durumda. Elbette öncelikli olarak güvenmediğiniz markaları eleyin. Her cihaz birbirinden farklı olduğu için detaylı bir inceleme yapmalısınız. En iyi lazer epilasyon aleti için ilk adım seçtiğiniz cihazların avantajlarını ve dezavantajlarını yazmak. Kulanım kolaylıklarından başlık sayısına, kalıcılığının etkinliğinden ücretlerine çeşitli kategoriler elde edebilirsiniz.

En İyi 5 Evde Lazer Epilasyon Aleti

En İyi 5 Evde Lazer Epilasyon Aleti

En İyi 5 Evde Lazer Epilasyon Aleti

Philips Lumea SC2009/00 Lazer Epilasyon Aleti

Kullanım kolaylığı ve kalıcı etkisine bakacak olursak bu cihazı mutlaka edinmeniz gerekir. 3 başlıklı olan bu cihazla yüzünüzde ve vücudunuzun diğer tüm bölgelerinden güvenle kullanabilme olanağı tanıyor. Kablosuz kullanım imkanı ile daha rahat bir uygulama sağlayacaktır. Yaklaşık 15 dakika gibi bir sürede alt bacak bölgesi için 250 binden fazla ışık atışı sayesinde tüylerinizden kurtulmanızı sağladığından sizin için doğru tercih olacaktır.

Profesyonel merkezlerde kullanımı yaygın olan ışık bazlı teknoloji ile yapılan bu cihazın yapımı titizlikle gerçeklemiş. 2 binden fazla kişinin yaklaşık 10 yıl süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır. 15 günde bir 4-5 uygulama yaparak sağlıklı sonuca ulaşılabilir. Doğru uyguladığınız taktirde tüylerinizdeki azalmayı fark edeceksiniz.

Favoriler, kollar gibi geniş bölgeler, koltuk altı, genital bölge, çene ve dudak üstü için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her teknolojik alette olduğu gibi kullanım kılavuzuna uyduğunuz ve düzenli olarak uygulamasını gerçekleştirdiğiniz Philips evde lazer epilasyon aleti sayesinde pürüzsüzlüğü uzun sürecek bir cilde kavuşabilirsiniz.

Remington i-Light Pro 6000F Lazer Epilasyon Aleti

Bu muhteşem tüy alma sistemi sayesinde evinizin konforunda uygulamanızı gerçekleştirebilirsiniz. Vücudunuzun tüm bölgelerinde kullanıma uygundur. Unisex olmasıyla erkeklerin de rahatlıkla tercih edebileceği bir cihazdır. Sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde 2 saniyede 1 atış yapar. Sahip olduğu güneş penceresi ile sizi UV ışınlarından korur. Küçük alanlarda tek flaş geniş alanlar için multi flaş özelliğini kullanabilirsiniz.

Panasonic Xenon ES WH90 803 Lazer Epilasyon Aleti

İstenmeyen tüyleri yok etmekle kalmaz sahip olduğu IPL teknolojisi ile yeniden çıkmalarını da engeller. Batarya ile kablosuz kullanım özelliği olan bu cihazı yalnızca 3 saatte şarj ederek uzun süre kullanabilirsiniz. Tam şarj edildiği durumlarda yaklaşık 600 ışık atımı gerçekleştirir. Vücudunuzun tüm bölgeleri için size etkin kullanım olanağı sağlar. İçerisinde vücudunuzun ayrı bölgelerinde kullanmanız için ayrı başlıklarla birlikte geliyor. Dilerseniz ayarları üzerinden ışık atımını 5 ayrı kademede gerçekleştirebilirsiniz.

Silk’n Glide GL15PE1TU001 Lazer Epilasyon Aleti

Listedeki rahat kullanımı bakımından en iyi tasarıma sahip cihazdır. Oldukça hassas olan genital bölgenizde ve yüzünüzde güvenle kullanabilirsiniz. Yaklaşık 150 bin ışık atımı gerçekleştiren bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Güçlü yapısı ve içerdiği teknolojiler sayesinde 5 farklı ışık atım seviyesine sahiptir. Bu sayede istemediğiniz tüylerinizden ekonomik ve güvenli bir biçimde kurtulabilirsiniz. Ne yazık ki bu ürün koyu tenlilerde işe yaramaz. Güneşlenme sonrasından kalma bronzluğunuz varsa da bu ürünü kullanmanızı önermeyiz.

Aslında çoğu cihaz çok açık renkli ya da çok koyu renkli tüylerde başarısız olabiliyor. Yine de Silk’n Glide Lazer Epilasyon Aleti bu konuda diğerlerinden daha başarısız durumdadır. Bu nedenden dolayı çok olmadığı taktirde açık ya da koyu tene sahipseniz bu cihazı rahatça kullanabilirsiniz.

Braun Silk Expert BD5001 Lazer Epilasyon Aleti

En yaygın markalardan biridir. Bugüne dek duymamış olmanız ya da bir reklamını görmemiş olmanız ne yazık ki mümkün değil. Bu kadar ünü hak ediyor mu diye soracak olursanız bunun cevabını yazının devamını okuduktan sonra öğreneceksiniz.

Cildinizin rengini tanıma özelliği ile cilt renginize en doğru uyuma sağlayacak şekilde üretilmiştir. SensoAdapt teknolojisinden yararlanarak epilasyonunuzda verimli ve güvenli bir uygulama gerçekleştirmenizi sağlar. Tüm bölgeleriniz için etkili bir kullanım sunar. Kablosuz da kullanılabiliyor olması, jel gerektirmemesi ve ampul ihtiyacının olmaması sayesinde rahat bir kullanım sunuyor.

Hassas bölge modu sayesinde hassas olan bölgelerinizde güvenle kullanabilir, kısa sürede başarıya ulaşabilirsiniz. Bu cihazla birlikte evde lazer epilasyon ne sıklıkla yapılmalı denildiğinde en etkili sonuçlar için düzenli kullandığınızda yaklaşık 5 ay gibi bir sürede tüyleri azaltacaktır.

Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Evde Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Bu cihazların kullanımı oldukça basit ve güvenlidir. Hem tasarımsal olarak hem de kullandıkları teknolojiler bakımından size en rahat kullanımı ve en iyi sonucu vermesiyle bu işlemi evinizde yapma isteği uyandırırlar. Çeşitli özellikleri ile vücudunuzun farklı bölgeleri için farklı modlara sahiptirler. En önemlisi de kullanma kılavuzlarını dikkatli okuyarak tüm adımları sırasıyla ve doğru gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Cildinizi temizleyin, kuruduktan sonra herhangi bir krem ya da kayganlaştırıcı sürmeyin. Uygun başlıkla beraber cihazı uygulamayı yapmak istediğiniz bölge üzerinde gezdirmeye başlayın. İşte bu kadar basit. Cildinize ne kadar tutacağınızı ya da hangi seviyede çalışacağınızı da bölgenize ve tüyleriniz şekline göre kullanma kılavuzundan takip ediniz. Her cihaz için farklı kullanım şekilleri mevcut olabiliyor.

Evde Lazer Epilasyon Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evde Lazer Epilasyon Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evde Lazer Epilasyon Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Mutlaka temiz ve kuru cilde uygulayın.
  • Uygulama sırasında direktifleri doğru uyguladığınıza emin olun.
  • Bikini bölgesi için en iyi ağda kullanımını diye bir yöntem ne yazık ki yoktur. Bu yüzden bunu bırakıp genital bölge olarak adlandırılan hassas kısımlara lazerle uygulama yaparken olabildiğince dikkatli davranın.
  • Sonrasında 1 günlüğüne güneşten ve fazla ısıdan uzak durun.
  • Uygulama yaptığını bölgeye peeling yapmaktan kaçının.
  • Uygulamadan sonra iki gün boyunca havuza girmeyin.
  • Koltuk altınız hassas olduğundan buraya yaptığınız uygulama sonrası 2 ila 3 gün herhangi bir kozmetik ürünü bu bölgeye kullanmayın.
  • Yaşayacağınız basit kızarıklıklarda korkmayın, bu olağan bir durumdur.

Lazer Epilasyon Kimlere Yapılmaz? – Video

Daha önce siz bu şekilde yapmayı denediniz mi? İstenmeyen tüyler konusunda siz de sorun yaşıyor musunuz? Evde lazer epilasyon aleti olarak siz hangisini tercih edersiniz? Yanıtlarınızı ve sorularınızı yorum kısmında bizle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg