• 272.902
Anasayfa
Obezite Cerrahisi Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Alkol Kullanımı

Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Alkol Kullanımı

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

İnsanların çalışma hayatında olması, yoğun bir tempo içerisinde bulunması, hazır gıdalara olan zorunluluğu meydana getirmektedir. Bu yiyeceklerin tüketilmesi ise insanların kilo almasına neden olmakta, obeziteye kadar yol alabilmektedir.

Mide Küçültme Ameliyatı

Mide Küçültme Ameliyatı

Zamanla kilolarında artışın olduğunu fark eden kişiler, tüp mide sahibi olarak kilolarından kurtulmak için estetik uzmanlarını ziyaret etmektedir. Randevu sonucunda muayene aşamasından geçen kişi mide küçültme işlemine karar verilmesiyle ameliyata alınır. Özenli bir ameliyat sonrası midesi küçülen kişi, daha az yeme isteğine sahip olabileceği gibi çabuk doyacağı için fazla kilo alamayacaktır. Kilo almayı engellemede etkili bir çözüm olan mide küçültme ameliyatı bazı noktalara dikkat edilmesini gerekli kılmaktadır.

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilecek Noktalar

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilecek Noktalar

Mide küçültme ameliyatı yaptıran kişiler, yeyip içtiklerine dikkat etmek zorundadırlar. Aşırı asitli, baharatlı gıdalar tüketmemeli, bazı zararlı alışkanlıklardan uzak durmalıdırlar. Mesela; mide küçültme ameliyatı sonrası alkol kullanma durumunuz kesinlikle olmamalıdır. Alkolün içinde bulunan zararlı içerikler, mide ameliyatı olan kişilere yasaklanan ürünlerin başında gelmektedir.

Ani hareket edilmemesi, aşırı yemek yemeye başlanılmaması, ağır gıdalar tüketilmemesi gerekildiği estetik uzmanınız tarafından sizlere aktarılacaktır. Kilolarınızdan kurtulurken, size verilen yasaklara uymanız önem arz etmektedir. Aksi takdirde sağlığınızın ciddi şekilde zarar göreceğini unutmamalısınız.

Mide Küçültme Ameliyatı Fiyatları

Mide küçültme ameliyatı devlet ve özel sektör hastanelerinde yapıldığı gibi özel estetik salonlarında da yapılabilmektedir. Özel hastane ve özel salonlarda yapılan ameliyatlar ücretli olarak yapılmasına karşın, devlet hastanelerinde ücretsiz olarak mide küçültme ameliyatı yaptırabilirsiniz. Özel sektörde yapılan ameliyatların fiyatları ise ortalama 6 bin ile 30 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Bütçeniz doğrultusunda dilediğiniz yerde ameliyat olabilir, kilolarınızdan sağlıklı şekilde kurtulabilirsiniz. Sağlığınız için kilonun zararlı olduğunu bilmeli, derhal çözümü için elinizden geleni yapmalısınız. Kilo artışının hastalıkların artmasına yol açacağını unutmamalısınız. Bu yüzden önlem almanız da fayda olduğunu bilerek hareket etmelisiniz.

Obezite Cerrahisi Öncesi ve Sonrası Alkol Kullanımı – Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg