• 741.336
Anasayfa
Diyetler Saraçoğlu’ndan Tilya Kürü ile Maydanoz Limon Kürü Tarifi ve Yararları!

Saraçoğlu’ndan Tilya Kürü ile Maydanoz Limon Kürü Tarifi ve Yararları!

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Aşağıda sayacağımız yiyecekler, insanların hayatında pek farkında olmadığı ancak mükemmel derecede etkili olabilen ve yağ yakarak zayıflamayı sağlayabilen yiyeceklerdir. Anlatacağımız bu diyet Tenesse Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonucunda ortaya çıkan sonuca göre %22 oranında kilo verdirme oranına sahiptir. Günlük yediği yemekleri bu gıdalarla takviye edenler sağlık açısından da oldukça faydasını göreceklerdir.

Yağ Yakımını Hızlandıran Yiyecekler

Bunlardan ilk sırada sayabileceğimiz yağsız yoğurt; süper derecede yağ yakma özelliğine sahiptir.  İkincisi protein tozu: Protein tozu özellikle kaslarda gösterdiği etkiden dolayı bilin bir gıda olmasına rağmen kilo vermeye de oldukça yardımcıdır. Suyla içerek veya yağsız bir süt ile birlikte kullanabilirsiniz.

Köy peyniri de sindirim sistemini çalıştırıcı özelliğiyle kilo vermede yardımcıdır ve 200 gram bir köy peyniri içerisinde 32 gram protein tozu bulunmaktadır.

Antep fıstığı içerisinde bulunan protein sayesinde mutluluk kaynağınız olmaya yetecek ve aynı zamanda kan şekerini düzenleyici etkisiyle sağlığınıza olumlu yönde katkı sağlayacaktır.

Fasulye: yine kan şekerini düzenlemekte, bilindiği üzere böbreğe benzediği için gerçekten böbreğe faydalı olmakta ve sağlıklı bir şekilde zinde bir vücutla kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

Greyfurt: C vitamini deposu, bağışıklık sistemini güçlendirerek yağ kütlelerinin azalmasına yardımcı olmaktadır. Tabii ki yine bu sayede kilo vermede etkin bir özelliğe sahiptir. Günde 3 defa yarım greyfurt yiyenler bu vitamin deposundan yeterince faydalanabilirler.

Yumurta: evet yumurtanın eskiden zararlı etkilerinden de bahsedilirdi ama bunları unutun ve günde inanmayacaksınız belki ama 3 yumurta yiyerek hem vücudunuzu zinde tutun hem de yağlarınızdan kurtularak 12 hafta içerisinde sağlıklı ve hem de hem kaslarınızı güçlendirip hem de yağlardan arınmış bir vücuda sahip olabilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu’nun Maydanoz – Limon Kürü

Zayıflamaya faydası olan kürlerin başında limon kürü gelmektedir.Uzman Doktor İbrahim Saraçoğlu tarafından fazla kilolarından kurtulmak için verilen limon kürü düzenli kullanıldığında zayıflamaya etkili olmaktadır.

Limon kürü içerisinde neler mevcut ve bunlar nasıl hazırlanır kısaca değinelim.

İbrahim Saraçoğlu’nun Maydanoz – Limon Kürü

Maydanoz Limon Kürü İçin Malzemeler

1-     15-16 saplarıyla hormonsuz maydanoz
2-     1 limon suyu
3-     ½ su bardağı su

Maydanoz Limon Kürünün Yapılışı

Fazla kilolardan kurtulmanın farklı yollar ve yöntemleri vardır ve bu yöntemlerden en etkili yollardan biri olan limon kürü nasıl yapılır bakalım. Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirerek istenilen kıvamı elde edebilirsiniz. Elde edeceğiniz kıvamın yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dk önce için. 15 gün içtikten sonra 3-4 gün ara verin ve 15 günlük bir kür daha yapın.

Maydanoz Limon Kürünün Faydaları

Maydanoz Limon Kürünün Faydaları

1-     Yağ yakıcıdır.
2-     Karaciğer yağlanmasına faydalıdır.
3-     Deri altında iltihaplanma varsa onu atar.
4-     Cildi parlak ve genç gösterir.
5-     Hepatit b ve c hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar içinde çok iyi etki eder.

Kürleri hazırlayarak fazla kilolarınızdan kurtulmak mümkün olsa da sadece kür tek başına faydalı olamaz. Spor yaparak ve fazla besin tüketmekten uzak durarak kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Hızlı ve etkili kilo vermek içinde faydalı olan kürleri dikkate alarak düzenli tüketerek fazla yağlarınızın erimesinde hızlı yol kat edebilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu Tilya Kürü

Tilya, halk arasında ıhlamur çiçeği ismiyle bilinir. Ihlamur ağaçlarında, haziran-ağustos dönemlerinde açan beyazımsı-sarı renge sahip etkili ve güzel kokulu çiçektir.

Tilya Kürü Nedir?

Tilya Kürü Nedir?

Profesör Dr. İbrahim Saraçoğlu yağ yaktıran ve zayıflatan tilya kürü kullanarak fazla yağlarınızdan kolayca ve sağlıklı bir biçimde kurtulmanıza fayda olacağını belirtiyor.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek sağlıklı olarak yağ yakmakla mümkün olur. İbrahim Saraçoğlu tilya kürü sağlıklı yollarla yağ yakmanıza faydalı olacak bir kürdür.

Tilya Kürü Malzemeleri

  • 10 gr ıhlamur
  • 10 gr kuşburnu
  • 5 gr altın otu

Tilya Kürünün Hazırlanışı Yapılışı

Tilya Kürünün Hazırlanışı Yapılışı

Kaynamakta olan 750 gr su içerisine 10-12 tane arası kuşburnunu, 2 tutam ıhlamuru ayrıca son olarak 1 tutam altın otunu ekleyerek yaklaşık olarak 8-9 dk arasında kaynatın. Daha sonra ise içebileceğiniz bir kıvama gelmesini sağlayarak ılıdığı zaman süzebilirsiniz.

Hazırladığınız tilya kürünü gün boyunca en az 6 saat aralıkla içmeye çalışın. Yukarıdaki malzemelerle ve 750 gr su ile hazırlamış olduğunuz kürün yarısını içtikten sonra diğer yarısını içmek için en az 6 saat bekleyin. Araya saat farkı koyarak faydasını daha iyi almış olacaksınız. Hazırladığınız kürü günün istediğiniz vaktinde tüketebilirsiniz. Ancak metabolizmanızın daha aktif olduğu gündüz ve hareketli vakitlerinde tüketirseniz daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Dikkat etmeniz gereken ise kürü 6 saat aralıklarla kullanmaktır. Tilya kürü yağ metabolizmanızı düzenleyerek yağ yakmanıza dolayısıyla kilo vermenizi sağlayacaktır.

Tilya Kürü Yardımıyla Ayda Kaç Kilo Verilebilir?

Tilya Kürü Yardımıyla Ayda Kaç Kilo Verilebilir?

Kilo vermek bünyeden bünyeye farklılık göstermektedir. Ancak tilya kürü ile ayda  7-8 kilo zayıflamanızı sağlayacaktır. Fakat bu zayıflama değişiklik gösterebileceği için bazı kişilerde 3-4 kiloya kadar düşmektedir.

Ayrıca kürün bir ay sürecinde kesintisiz olarak uygulamanız gerekmektedir.

Maydanoz Kürü  – Video

Limon ve Sarımsak Kürü – Video

Tilya Kürü – Video

Sizlerde, maydanoz limon kürü ya da tilya kürü denediyseniz bizler ile deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, tarif ve önerilerde bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg