• 267.637
Anasayfa
Beslenme 8 Dünya Yıldızı Ve Onlara Ait 8 Farklı Kilo Verme Sırrı Olmuş Favori Yiyecek

8 Dünya Yıldızı Ve Onlara Ait 8 Farklı Kilo Verme Sırrı Olmuş Favori Yiyecek

       0   CANSU TANRIKULU      CANSU TANRIKULU

Ünlüler Zayıflamak İçin En Çok Bu Yiyecekleri Tercih Ediyor! Kraliyet ailesi asillerinden dünyaca ünlü televizyon yıldızlarına, moda ikonlarından satış rekoru kıran pop sanatçılarına dünyanın dört bir yanından birçok ünlü ismin en büyük ortak noktası sürekli kamera karşısında olmalarına bağlı olarak görünümlerinin oldukça önemli olması. Peki dünya yıldızları formlarını korumak ya da fazla kilolarından kurtulmak için hangi yiyecekleri tüketiyor? Ünlüler zayıflamak için hangi yiyecekleri favoriler listesine ekliyor, gelin birlikte keşfe çıkalım.

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton, görünen o ki gazetelere konu olmaktan asla geri kalmayan görünümünü sarayın sunduğu eşsiz lezzetlerden uzak kalarak kendini sağlıklı besinlere adamasına borçlu. Güzeller güzeli prensesin kilo verme ve sağlık sırrı ise bol brokoli yemekmiş.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

5 Çocuk annesi olduğuna hala herkesin inanmakta güçlük çektiği sıfır beden moda ikonu ve iş kadını Victoria Beckham ise alkali beslenme kurallarını takip edenlerden. Favori bir kaçamağı olmadığını söyleyen yıldız, asit- baz değerini korumasına yardımcı olan alkali sulara oldukça güveniyor.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian kıvrımlı vücut hatları ile fenomen olmayı başarmış bir aileden gelmesine rağmen fazla kilo sorununu her bölgesinde yaşayan bir isimdi. Ancak kendisi yağsız roka salatası yiyerek formunu yakalamayı başardı.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow kaprisleri ile tanınan bir Hollywood yıldızı olsa da kendine has zarafeti ve senelerdir koruduğu formu ile beğeni toplamaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun yeme düzeninde karbonhidrat, laktoz ve glutene yer yok. En sevdiği diyet yemeği ise kuşkonmazlı somon.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Waffle çoğumuz için bir kaçamak hatta büyük bir ödül olarak düşünülüyor olabilir. Ancak dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Timberlake böylesi bir lezzeti diyet hale getirerek formunu korumanın en lezzetli yolunu bulanlardan. Timberlake, her sabah spor rutininin ardından kepekli waffle ve çırpılmış yağsız yumurta yiyerek güne başlıyormuş.

Lady Gaga

Lady Gaga

Gün geçmiyor ki sansasyonların başrol oyuncusu Lady Gaga yine bir ilginçlik ile karşımıza çıkmasın. Ünlü pop starı ne zaman kilo alsa kendini bebek maması diyetine adıyor imiş.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne uzun senelerdir Amerika televizyonlarının ve sonrasında ülkemizin dolgun hatları ve çocuksu yanakları ile hatırladığı bir isimdi. Ancak güzel yıldız kilolarına veda ederek olgun bir görüntü kazanmada oldukça azimli davrandı. Bir anda verilen ve uzun süredir korunan kilonun sırrının ise bol yumurta beyazı yemek olduğunu açıkladı.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar, vampir konulu gençlik dizilerinden tanısak da senelerce Hollywood’un minyon yıldızları arasında hatırı sayılır bir ün ile yer aldı. Güzel yıldızın bu kısa boyuna rağmen incecik duruşunun ise lahana diyeti olması kimseyi şaşırtmıyor. Ülkemizde de bir dönem oldukça popüler olan lahana diyeti sayesinde ödem atmak ise çok kolay.

 

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg