• 148.648
Anasayfa
Diyetler Yağ Yakan ve Kilo Verdiren Lezzetli 7 Detoks Suyu Tarifi

Yağ Yakan ve Kilo Verdiren Lezzetli 7 Detoks Suyu Tarifi

       0   ERKAN ARSLAN      ERKAN ARSLAN
Yağ Yakan ve Kilo Verdiren Lezzetli 7 Detoks Suyu Tarifi

Kilo verdiren detoks suyu tarifleri nelerdir? Göbek eriten detoks suyu tarifleri nelerdir? İştah kapatıcı detok suyu ile zayıflama nasıl olur ve neler yapmak gerekir? Senin için yağ yakan detoks suyu tarifleri hakkında detaylı bir liste hazırladık.

Yağ Yakan Detoks Suyu Tarifleri

Yağ Yakan Detoks Suyu Tarifleri

Yağ Yakan Detoks Suyu Tarifleri

Bitkisel çözümlerden en keyiflisi tartışılmaz bu sulardır. Yapımı kolay ve tamamen doğal olmaları ile birlikte vücudumuza çeşitli konularda yardımcı olurlar. Dengeli beslenme programı ve diyetlerin vazgeçilmezi olan bu rahatlatıcı içecekler haklı popülerliğini koruyor.

Çeşitli ağrıları yok eden, sindirim sisteminizin düzenlenmesine yardımcı olan hatta iltihaplanmayı önleyen çeşitlerini kolayca bulabilirsiniz. Sadece kilo vermeye değil aynı zamanda iyi hissetmenizi ve güzel görünmenizi de sağlarlar.

Biliyoruz ki vücudumuzdaki toksinleri atmanın en sağlıklı yolu su içmektir. Günde yaklaşık 6 ila 8 bardak suyu tüketmek vücudunuzun yeterli miktarı elde ederek kendisini yenilemesini sağlar. Bu yenilik önemli yaşamsal faaliyetlerinizi düzenleyen organların da daha doğru çalışmasını sağlar. Fakat suyunuzu saf haliyle içmek gibi bir yükümlülüğünüz yok.

Hatta bu vücudu arındıran içecekler son dönemlerde o kadar popüler bir hal almıştır ki detoks suyu şişesi olarak çeşitli ve rengarenk şişeler bulunmakta. Çeşitli ekler ile suyunuzu daha tatlı ve çekici hale getirebilir, bu katkılar ile onu daha etkili bir içeceğe dönüştürebilirsiniz. Senin için hazırladığımız bu özel tariflerden istediğini seçebilir hatta bazılarını dilediğin gibi harmanlayabilirsin.

Zayıflatan Detoks Suyu Tarifi – Video

Kilo Verdiren Detoks Suyu Nasıl Yapılır?

Kilo Verdiren Detoks Suyu Nasıl Yapılır?

Kilo Verdiren Detoks Suyu Nasıl Yapılır?

Salatalığın ne kadar harika bir yiyecek olduğunu ve içerdiği su miktarını hepimiz biliyoruz. Peki, salatalığı suyunuz ile birleştirmeyi hiç düşündünüz mü? Salatalık, idrar söktürücü özelliğiyle vücudunuzun fazla suyu atmanıza yarar. Zayıflatan doğal içecekler arasında en popüleri tartışmasız limon ve misket limondur. Limon toksinleri sindirim ile atmanızı sağlar. Ek olarak greyfurt da yağ yakmanıza yardımcı olur.

Öncelikle salatalığı, greyfurtu, limonu ve misket limonu yarım olacak şekilde keserek 2 litre suyun içine atabilirsiniz. Tat vermesi amacıyla içerisine birkaç nane yaprağı da atabilirsiniz. Birkaç saatliğine buzdolabında bekletin. En doğru sonucu almak için günde 2 litre tüketmeye özen gösterin.

Birbirinden Lezzetli Kilo Verdiren 25 Farklı Detoks Suyu Tarifi

1- Meyve Aromalı Detoks Suyu

Meyve Aromalı Detoks Suyu

Meyve Aromalı Detoks Suyu

Yaz ayları için kolayca tercih edebileceğiniz bu içecek çilek ve limon içerir. 2 litre suya meyveleri dilimleyip atın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra rahatlıkla tüketebilirsiniz. Kivi içerdiği vitaminler ile meyve aromalı detoks suyu olmanın ötesinde vücudunuz için serbest radikallere karşı bir savaşçıdır. Çilek ise yaşlanmayı önlemekle beraber karsinojenlerle savaşır.

2- Elma ve Tarçınlı Detoks Suyu

Elma ve Tarçınlı Detoks Suyu

Elma ve Tarçınlı Detoks Suyu

Sıfır kalori içermesiyle bilinen elmalı olarak hazırlanan bu içecek metabolizmanızı hızlandırır. Elmaları ince ince doğradıktan sonra çubuk formdaki tarçın ile birlikte yarısı buzlanmış olması şartıyla 2 litre su dolu sürahiye ekleyin.

Yağ Yakmaya Yardımcı Tarçınlı Su Tarifi – Video

3- Yenileyici Detoks Suyu

Yenileyici Detoks Suyu

Yenileyici Detoks Suyu

Diğer içeceklere nazaran daha karışık görünmesine rağmen aslında metabolizmanızı hızlandırır ve kolay yağ yakımı sağlar. Greyfurtu, salatalığı, armutu dilimledikten sonra bir dal taze nane ve birkaç ahududuyu 2 litre suya ekleyin. Biraz dolapta beklettikten sonra kolayca tüketebilirsiniz. Bu güzel içecek aynı zamanda uyuşuk olmanıza yol açan tüm toksinleri vücudunuzdan atacak.

4- Çilekli Detoks Suyu

Çilekli Detoks Suyu

Çilekli Detoks Suyu

Çileğin en önemli özelliği cildi güzelleştirmesidir. Bir bardağı çilek ile doldurun. Biberiye ve 2 bardak miktarında küp şeklinde doğranmış karpuzla birlikte sürahiye ekleyin. Suyu ekleyip karışması için bekletin. Böylece iltihap sökücü özelliğini vitaminler yolu ile almış olacaksınız.

5- Yağ Yakan Tarçınlı, Elma Sirkeli Detoks Suyu

Yağ Yakan Tarçınlı, Elma Sirkeli Detoks Suyu

Yağ Yakan Tarçınlı, Elma Sirkeli Detoks Suyu

Sayılamayacak kadar fayda içeren elma sirkeli bir tarifle karşınızdayız. Bununla birlikte içerisinde lifleriyle zengin elma, arındırıcı limon ve iştahınızı kesecek tarçın bulunuyor. Sürekli tüketimine dikkat ederek sizin için oluşabilecek en doğru sonucu elde etmiş olacaksınız. Sıvı tüketimine vücudumuz her zaman ihtiyaç duyar.

  • Su, 350 ml
  • Elma sirkesi, 2 yemek kaşığı
  • Taze limon suyu, 1 yemek kaşığı
  • Tarçın, 1 çay kaşığı

Tüm bunları 10 saniye kadar blender yardımıyla karıştırdıktan sona yarım elmayı dilimleyerek suyun içerisine atın. Şimdi içeceğinizi rahatlıkla tüketebilirsiniz.

6- Salatalık ve Limonlu Detoks Suyu

Salatalık ve Limonlu Detoks Suyu

Salatalık ve Limonlu Detoks Suyu

Bağışıklık sisteminizi en çok güçlendiren limonun yanında iltihap sökücü olan salatalıkla birlikte yeni bir içecek hazırlıyoruz.  Nane ile tatlandırarak da şeker eklemenize gerek kalmayacaktır. Ortalama büyüklükte bir salatalığı bütün bir limonla birlikte 8 bardak suyun içine doğrayın. Sonrasında ise rahatça tüketerek bu lezzetin keyfine varabilirsiniz.

7- Zencefil ve Limonlu Detoks Suyu

Zencefil ve Limonlu Detoks Suyu

Zencefil ve Limonlu Detoks Suyu

Doğal ağrı kesici olarak da bilinen zencefili limonla birlikte hazırlayabilirsiniz. Yarım limonun suyunu 350 ml suyunuzun içine ekledikten sonra zencefilin kök yumrusunu rendeleyin. Sabahları aç karnına rahatlıkla tüketebileceğiniz bu içecek ağrılarınızı sadece yok etmez aynı zamanda sizi toksinlerden arındıracaktır. Özellikle limonun etkisiyle toksinler ortaya çıkarak vücudunuzdan daha rahat atılabilecektir.

Kilo Verdiren Detoks, 1 Haftada 3 Kilo Verin! – Video

Bugüne kadar hangi tarifi uyguladınız? Neredeyse tüm içeceklerde limonun varlığını gördükten sonra siz onu neyle harmanlamak istersiniz? Yağ yakan detoks suyu tarifleri hakkında aklınızda kalan tüm soru işaretleriyle birlikte yanıtlarınızı yorum kısmında bizle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg